Navigatie

Beoordelingen Expert Lemmer

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lemmer die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lemmer. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hogeterp 10.0

heb in de loop der jaren al een aantal aankopen gedaan,en alles is naar tevredenheid gegaan,de aankoop van tv,wasmach,droger,koelkast e.d zal ik niet bij een webshop doen omdat de nazorg soms erg te wensen overlaat en erg omslachtig is,ook omdat je niet echt zeker kan zijn vooral bij tv\'s of het product wel aan de beloftes in de advertentie voldoet,soms niet,kortom gewoon naar een echte winkel gaan dan weet je altijd waar je aan toe bent

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (544)

  • Beoordeling: 10.0

    heb in de loop der jaren al een aantal aankopen gedaan,en alles is naar tevredenheid gegaan,de aankoop van tv,wasmach,droger,koelkast e.d zal ik niet bij een webshop doen omdat de nazorg soms erg te wensen overlaat en erg omslachtig is,ook omdat je niet echt zeker kan zijn vooral bij tv\'s of het product wel aan de beloftes in de advertentie voldoet,soms niet,kortom gewoon naar een echte winkel gaan dan weet je altijd waar je aan toe bent
    Geschreven door Klant Hogeterp uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben heel enthousiast over Expert Lemmer, ik word er altijd goed geholpen en de service is prima.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prima correcte levering!
    Geschreven door Klant uit echtenerbrug op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    De keuze is reuze.Klantvriendelijkheid top.De dienstverlening uitstekend. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
    Geschreven door Klant uit lemmer op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service
    Geschreven door Klant uit oudemirdum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Gemotiveerde mensen met deskundig advies
    Geschreven door Klant Hardeman uit rutten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede prijs kwaliteit verhouding met correctie levering en dicht in de buurt
    Geschreven door Klant uit balk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit lemmer op 05-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Er zijn nog bedrijven waar mensenmensen werken en die mensen maken bij Expert het verschil in kennis , kunde en vriendelijkheid , Toontje
    Geschreven door Klant uit lemmer op 21-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Keuze zelf gemaakt n.l het zelfde app. die ik had, omdat het goed was.
    Geschreven door Klant Van Vliet uit lemmer op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ruim assortiment, klantvriendelijk en prima service.
    Geschreven door Klant Stucerij Lintveld uit lemmer op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn antwoorden op de gestelde vragen lijken mij duidelijk genoeg. Ik heb daaraan niets toe te voegen.
    Geschreven door Klant De Baan uit rutten op 06-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    fijne winkel met vlotte deskundige bediening.
    Geschreven door Klant Aannemersbedrijf Visser En Zn uit lemmer op 03-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is voor mij een echte expert op het gebied van service en kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit balk op 26-08-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Expert is een fijne winkel waar de mensen altijd voor je klaar staan. Producten worden thuisgebracht en geïnstalleerd. Wim
    Geschreven door Klant Van Grunderbeek uit lemmer op 26-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Prima geholpen door Sander,dank je!
    Geschreven door Klant uit rutten op 25-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede service en kwaliteit vriendelijke mensen een dikke 10 voor alles
    Geschreven door Klant Bootsma uit lemmer op 17-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super levering van expert in de Lemmer!
    Geschreven door Klant uit lemmer op 14-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    expert medewerkers zijn zeer goed in je te helpen in alles.goed advies.een geintje hier en daar .zou niet anders willen om ergens anders heen te gaan.
    Geschreven door Klant Brandsma uit lemmer op 12-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Erg prettig winkel personeel goede kwaliteit
    Geschreven door Klant uit rutten op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende winkel en goed personeel we werden goed geholpen
    Geschreven door Klant Groenendal uit st.nicolaasga op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Service van Expert Lemmer. Zijn uitstekend!!
    Geschreven door Klant Tjepkema uit bakhuizen op 28-07-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Geen
    Geschreven door Klant uit balk op 25-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Top service. Zeker voor de binnenvaart een aanrader. Meedenken en flexibel bij bezorgen. 3 koelingen aan boord gekregen en ze waren zo klaar en weer weg. Weten wat ze doen.
    Geschreven door Klant Rotmans uit lemmer op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede ervaringen
    Geschreven door Klant uit lemmer op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd goede service. Als er een probleem is wordt dat naar behoren opgelost.
    Geschreven door Klant uit echten op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede wijn behoeft geen krans.
    Geschreven door Klant uit workum op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Mijn tablet-aankoop werd voor mij deskundig en snel gebruiksklaar gemaakt.
    Geschreven door Klant Heeringa uit balk op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Kwam een nieuwe tablet kopen.Werd mij op gewezen dat deze de volgende week in de actie kwam. Super meedenken!!
    Geschreven door Klant Bangma uit lemmer op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service en je word vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit emmeloord op 06-07-2020