Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

loop altijd bij expert

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (237)

  • Beoordeling: 8.7

    loop altijd bij expert
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service en kennis van zaken. Dat zie je wel eens anders in elektronicazaken.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 27-08-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Persoonlijk gebeuren i.t.t.de stad.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Deskundig en vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 09-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Aardige mensen, goed advies, zonder dat er op aangedrongen wordt! Voor ons punten om de volgende keer zeker weer terug te komen!!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 31-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Het kopen bij een winkel in je eigen dorp heeft als groot voordeel dat je meer service hebt. Je kunt zo even naar binnen lopen om te vragen om hulp als het nodig is. Ze hebben niet alles, maar ongetwijfeld kunnen ze alles bestellen.
    Geschreven door Klant Hordijk uit nunspeet op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Nooit gebruikt
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 30-07-2018
  • Beoordeling: 5.4

    let op bij aanbiedingen van folders. als de aanbieding geld voor de maand juni een door fouten in julie worden geleverd krijg je geen euro terug.
    Geschreven door Klant Van Amelsbeek uit nunspeet op 25-07-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundigheid , vriendelijk , behulpzaam pers
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 16-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is een betrouwbaar bedrijf. Ze staan voor je klaar en denken met je mee.
    Geschreven door Klant Loedeman uit nunspeet op 22-06-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Vier dagen na Expert-aankoop bleek mijn Canonprinter TS5051 € 17,00 goedkoper door Expert te worden aangeboden. Dus ben ik teleurgesteld, mits Expert mij tegemoet gaat komen.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Dat laat ik aan andere over. Ik vertel mijn kennissen mijn ervaring met Expert. En doe zijn zeer goed te noemen
    Geschreven door Klant uit epe op 30-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Nunspeet betrouwbaar, professioneel en zeer service gericht.
    Geschreven door Klant Hotel Vierhouten uit vierhouten op 18-04-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service en voorlichting
    Geschreven door Klant uit epe op 12-04-2018
  • Beoordeling: 6.8

    !!!!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 01-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik Ben een te vrede klant
    Geschreven door Klant Smit uit nunspeet op 23-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd zeer tevreden over de expert winkel in nunspeet.
    Geschreven door Klant Beek uit elspeet op 06-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Service gerichte afhandeling van vragen en problemen met gekochte apparatuur
    Geschreven door Klant Bruinenberg uit nunspeet op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Bij expert Nunspeet uitstekend voorgelicht over TV ( Oled of Qled) Thuis installeren was bijna een vanzelfsprekendheid. Bij aankoop van een stofzuiger een paar weken later ook inhoudelijk erg goed geadviseerd en de prijzen waren echt marktconform of beter.
    Geschreven door Klant Van Den Ham uit nunspeet op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    in Nunspeet ,altijd goed welkom geheten en ook de juiste informatie met het maken voor de goede keus die bij je past.
    Geschreven door Klant Maas Tuinmachines uit nunspeet op 20-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Nunspeet. Altijd goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Bonenburg uit nunspeet op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Nette zaak, vriendelijk personeel. Je wordt correct behandeld.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 10-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ik had een aantal specifieke wensen toen ik de winkel in kwam. Waaronder de wens dat ik op een eenvoudige manier een koptelefoon op de TV kon aansluiten en dat het heel snel moest kunnen schakelen tussen koptelefoon geluid en \'gewoon\' geluid over de boxen. Op de site van Expert stond een video van een hoofdtelefoon waar dit ook zo eenvoudig en snel ging als ik wil. Maar hoe sluit je dat aan en kan dat echt zo als in het filmpje? In de winkel werd het gewoon voor mij uitgetest. De juiste instelling van de TV bleek belangrijk en daarna werkte het. Voordat ik een aankoop deed wist ik dus zeker dat en hoe het ging werken. En er was ook geen inspanning meer nodig om zelf uit te zoeken hoe het aan te sluiten en in te stellen. Daar kan geen online winkel tegen op.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 06-01-2018
  • Beoordeling: 7.4

    top service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit elspeet op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede en persoonlijke service.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 30-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    lijkt een goede stofzuiger.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 19-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne persoonlijke bediening.
    Geschreven door Klant Van Den Hardenberg uit elspeet op 16-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wij hebben een paar maanden geleden een wasautomaat en een scheerapparaat gekocht bij Expert in Nunspeet. Wij werden daar op een zeer vriendelijke manier geholpen en de verkoper wist ons duidelijk uit te leggen wat voor ons de meest verstandige koop was.
    Geschreven door Klant Bernardt uit zwanenburg op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goed en vriendelijk gehopen.. Denken met je mee,om tot een juiste keuze en oplossing te komen
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 29-11-2017