Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Nieuwhof 9.1

Deze winkel is aan te bevelen, je wordt goed geholpen en het personeel is deskundig.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (237)

  • Beoordeling: 9.1

    Deze winkel is aan te bevelen, je wordt goed geholpen en het personeel is deskundig.
    Geschreven door Klant Nieuwhof uit elburg op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke medewerkers en goede uitleg
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 15-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    snel geholpen en deskundig behulpzaam medewerkers
    Geschreven door Klant Kruis uit \'t harde op 01-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede, vakkundige en vlotte service zonder overdreven poespas.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ben heel tevreden over expert Nunspeet. Goede en vriendelijke hulp. Een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit hierden op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Uiterst klant gerichte winkel, iets wat je online nooit zal tegenkomen en de reden dat winkels als deze blijven bestaan en nog lange tijd meegaan hoop ik.
    Geschreven door Klant Manneke uit nunspeet op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    In Nunspeet is er maar één De Expert !
    Geschreven door Dhr Kranenburg uit nunspeet op 26-09-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Nunspeet is een betrouwbaar adres met enthousiaste en kundige medewerkers, zowel in de winkel als bij het afleveren van de producten.
    Geschreven door Klant Aust uit nunspeet op 20-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Ze komen de afspraken goed na.
    Geschreven door Klant Brak uit nunspeet op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Service is goed. Winkelpersoneel deskundig.
    Geschreven door Klant Jonker uit \'t harde op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben een wasmachine en droger gekocht bij Expert Nunspeet. We zijn goed geholpen, ook m.b.t. advies van de verschillende mogelijkheden binnen het merk Miele.
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Zaterdag j.l. Is er door expert bij ons een Samsung ue43mu6120wxxnTV afgeleverd. We zijn zeker tevreden over de aflevering en de geleverde TV!
    Geschreven door Klant Hulst uit elburg op 22-08-2017
  • Beoordeling: 5.8

    Wij vinden dit een fijne winkel,waar je goed geholpen word.
    Geschreven door Klant uit hulshorst op 22-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ze hebben de Beste service En Zijn klantvriendelijk en Geven Goed Advies Aan de klant
    Geschreven door Klant Smit uit nunspeet op 18-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    een prima winkel met prima mensen en klantvriendelijk .
    Geschreven door Klant Prins uit nunspeet op 10-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden over Expert in Nunspeet prima geholpen door een vriendelijke medewerker
    Geschreven door Klant Haan uit aalsmeer op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    De aanbieding van de Samsung J6 via internet besteld en opgehaald de winkel. Was er gelukkig op tijd bij anders had ik er aast gegrepen, want er was heel veel vraag naar. Super geholpen en vriendelijke mensen.
    Geschreven door Klant uit elspeet op 20-07-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Goede voorlichting is Expert
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 28-06-2017
  • Beoordeling: 6.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 02-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Heb op aanraden van de uiterst vriendelijke medewerker een Tefal contact grill aan geschaft. Wat een fantastisch apparaat! Ben blij dat ik zijn advies gevolgd heb. Hij heeft inmiddels een vaste plek op mijn aanrecht bemachtigd. De grill dan hè...
    Geschreven door Klant uit elburg op 31-05-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Wij moesten zelf nogal wat pielen om de meest optimale instellingen te verkrijgen. De voet was onzorgvuldig gemonteerd zodat het toestel lichtelijk voorover hing. Dit hebben wij naderhand zelf opgelost.
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 26-05-2017
  • Beoordeling: 9.6

    We wachten eerst bericht af over de gelde terug aktie
    Geschreven door Klant Mulder uit \'t harde op 07-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel de expert. Hele inboedel daar gehaald:) zijn goed en heel vriendelijk geholpen bedankt daarvoor :)
    Geschreven door Klant Burggraaf uit nunspeet op 04-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Helemaal goed!
    Geschreven door Klant Berkouwer uit vierhouten op 02-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nunspeet, Prima winkel. Super behandeling en bezorging van wat besteld was. Zeer vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ben er niet goed in
    Geschreven door Klant Willems uit elburg op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Het gemak van een web-site is dat je de producten goed kan bekijken en meteen de informatie krijgt wat het product allemaal kan doen.
    Geschreven door Klant Heikooop uit elspeet op 24-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    zo hoort het top service om de hoek
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben bij Expert Nunspeet geweest. Goed geholpen.
    Geschreven door Klant Hincapie uit doornspijk op 16-03-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goede afhandeling van afgeschreven wasmachine van het merk Samsung, door expert
    Geschreven door Klant uit uddel op 15-03-2017