Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Expert Nunspeet levert op klantvriendelijke wijze de service welke je verwacht van een witgoed winkel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (237)

  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nunspeet levert op klantvriendelijke wijze de service welke je verwacht van een witgoed winkel.
    Geschreven door Klant uit hulshorst op 15-03-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Voldoende producten op voorraad. Helaas werd mijn product niet binnen beloofde tijd geleverd. Winkel gebeld en deze hebben het netjes opgelost door na sluitingstijd zelf het product nog langs te brengen.
    Geschreven door Klant Witteveen uit nunspeet op 03-03-2017
  • Beoordeling: 9.5

    We werden erg prettig geholpen in filiaal Nunspeet. De verkopers zijn enthousiast en zeer ter zake kundig . In ons geval betrof het een wasmachine en deze werd snel vakkundig geïnstalleerd én gedemonstreerd.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 24-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Handig dat de lokale winkel het bij je thuis komt bezorgen als je via de website bestelt. Dit is een goed alternatief voor alle webshops, want als er dan iets met je product is, kun je gewoon terug naar de lokale winkel.
    Geschreven door Klant uit hulshorst op 23-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft een goede service en Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid
    Geschreven door Klant Smit uit nunspeet op 17-02-2017
  • Beoordeling: 3.9

    slecht te spreken
    Geschreven door Klant Fidder uit nunspeet op 10-02-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Snelle levering en uitstekende service. Aanrader, de beste combi van on- en offline detailhandel.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 10-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    fijne winkel, lekker gewoon en klant gericht. prijs is goed ook ten opzichte van het internet (service direkt in de buurt)
    Geschreven door Klant Schaap uit nunspeet op 09-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    goede bediening en uitleg over artikel wat wij kochten , alles ziet er goed uit daar en het was druk toen wij er waren dus dat zei voor voldoende .om daar te kopen.
    Geschreven door Klant uit ijsselmuiden op 03-02-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goed geadviseerd. Zeer goede service. Ook achteraf toen bleek dat er ineens een actie was ontstaan. Heel tevreden met product.
    Geschreven door Klant uit elburg op 28-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    perfecte winkel;
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 17-01-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Fijn bedrijf je word hier prima geholpen in vertrouwde sfeer. Wij zijn er erg content mee.
    Geschreven door Klant Denekamp uit vierhouten op 12-01-2017
  • Beoordeling: 5.5

    Bij korting verminderde service. Wasdroger gekocht tijdens Samsung dagen. Er werd gezegd dat voor deze scherpe prijs het apparaat niet op zijn plaats en aangesloten kon worden. Succes ermee.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 12-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en op tijd geleverd nazorg ook perfect
    Geschreven door Klant Franken uit nunspeet op 05-01-2017
  • Beoordeling: 2.3

    Het is belangrijk dat verkoper verstand heeft van het artikel wat hij verkoopt. De klant is toch nog altijd koning? Neem de tijd en leg het duidelijk uit.
    Geschreven door Klant Koetsier uit nunspeet op 31-12-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Goede kennis van de verkopers. En zeer klantvriendelijk. Goede service.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 30-12-2016
  • Beoordeling: 7.2

    als iemand wat nodig heeft stuur ik ze altijd naar expert nunspeed om dat ik weet dat het goed is
    Geschreven door Klant Spekkers uit almere op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede ervaring, alles prima verlopen.
    Geschreven door Klant uit elspeet op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    expert, de zaak met expertise
    Geschreven door Klant uit uddel op 15-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    alles super! tolle Beratung und Preis!
    Geschreven door Klant Gronotte uit hulshorst op 03-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    fijne winkel om iets te kopen.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    ?
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Het maken van een keuze is kinderlijk eenvoudig als u kiest voor EXPERT
    Geschreven door Klant uit hulshorst op 28-10-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Door een actie hier terecht gekomen. Goed en deskundig geholpen ook met het plaatsen van de apparatuur thuis.
    Geschreven door Klant uit epe op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Voor ons niet van toepassing.
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Winkel waar je wat mee kunt..
    Geschreven door Klant Nijhuis-pollack uit nunspeet op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Geen poespas, een goede winkel met een hele goede service. Personeel dat weet waar hij/zij over praat.
    Geschreven door Klant Niebeek uit nunspeet op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Heb voor het eerst een splinternieuwe tv gekocht, heb altijd afdankertjes van familieleden gehad. De uiterst vriendelijke medewerker heeft me uitstekend advies gegeven welke tv het beste paste bij mijn specifieke wensen. En was ook nog zo attent om me te wijzen op de actie die de volgende dag zou gelden voor mijn gekozen product. Voelde me echt een gewaardeerde klant. De installatie een paar dagen later werd ook heel netjes en correct thuis uitgevoerd. Zelfs de verpakking werd nog netjes door hem mee genomen. Daar ga ik zeker naar toe terug.
    Geschreven door Klant uit elburg op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    wij hebben een t.v. gekocht, die wij niet goed geïnstalleerd kregen. verkoper kwam dezelfde dag nog bij ons om het in orde te maken, fijne service
    Geschreven door Klant Stolk uit nunspeet op 13-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Exspert Nunspeet is gewoon goed
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 22-09-2016