Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Autobedrijf Baars 9.3

een expert op de hoek dat is belangrijker dan de aller laagste prijs

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (237)

  • Beoordeling: 9.3

    een expert op de hoek dat is belangrijker dan de aller laagste prijs
    Geschreven door Dhr Autobedrijf Baars uit nunspeet op 22-09-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Verder heel goed geholpen. :-)
    Geschreven door Klant Buning uit elburg op 05-09-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Deze stuifzuiger is kwalitatief heel goed. Je staat versteld hoeveel stof een e.d. hij opzuigt. Zou geen ander merk meer willen.
    Geschreven door Klant uit elspeet op 25-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen bij aanschaf E-Reader en adviezen m.b.t. IPhone en Computer.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 24-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    prettige bediening goede service
    Geschreven door Dhr De Bruijn uit nunspeet op 21-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Hhhhhh
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 21-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Altijd goede service en snelle levering. Wij bevelen expert Nunspeet zeker aan.
    Geschreven door Klant Vierhout uit nunspeet op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    De wasmachine welke wij op het oog hadden was door de bekende grote winkelketens niet te leveren (of men had geen zin om deze apart te bestellen). Bij Expert Nunspeet was men zonde meer bereid om de gevraagde machine te bestellen.De prijs was ook erg goed,de verkoper erg vriendelijk en deskundig,kortom een zeer tevreden klant. J.Datema Epe
    Geschreven door Klant Datema uit epe op 18-07-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Nunspeet is voor ons - en ons dorp al jaren een aanwinst , met een groot assortiment , goed geprijsd , vriendelijk - en kundig personeel , de service is ook prima .
    Geschreven door Klant Vroege uit nunspeet op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Goed product gekocht, LG televisie. Duidelijke uitleg gekregen.Kom zekr weer.
    Geschreven door Klant Rietveld uit elburg op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Ze maken hun naam waar.
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 08-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    De verkoper die ons heeft geholpen had veel tips en een goede uitleg over de wasmachine die we hebben gekocht bij Expert. De levering was ook uitstekend. Als we ooit weer wat nodig hebben gaan we weer naar Expert.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 06-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    N.V.T.
    Geschreven door Klant Smit uit nunspeet op 02-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Nunspeet is TOP ! Hier maak je snel een stop. Verder zoeken is niet nodig, dat is voor ons overbodig.
    Geschreven door Klant uit elspeet op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen in de winkel op tijd geleverd en aangesloten en uitgelegd hoe alles werkt. Een echte aanrader dus mensen kopen bij Henk en zijn mannen.
    Geschreven door Klant Kroes uit nunspeet op 26-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel in eigen omgeving met prima diensten
    Geschreven door Klant Smid uit hulshorst op 23-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Goede ervaring en prima service.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    ben vanaf megapool werd het expert en ben tot heden tevreden.
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 18-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Expert nunspeet goede service vriendelijke mensen zelfs als de garantie verlopen is zetten ze zich nogvoor je in
    Geschreven door Klant Prins uit t harde op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    aardige, correcte en deskundige mensen. vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak en service.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Een zaak met een prettigr sfeer en goed personeel.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Net een Samsung smart televisie gekocht en deze hebben ze keurig bij ons aangesloten. Fijn personeel die alles duidelijk uitlegt ...
    Geschreven door Klant Bouwens uit nunspeet op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Expert doet zijn naam eer aan: goede voorlichting, snelle levering, vriendelijke, behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit vierhouten op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Met de aankoop van diverse elektronische apparaten heeft de Expert Nunspeet mij uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant Vlijm uit nunspeet op 17-05-2016
  • Beoordeling: 7.5

    ik ben vlot en goed geholpen,het is bezorgd aan huis en je hoeft niet naar de winkel,want het kan allemaal on lyne dus de benzinegeld houden we in de knip en daar moet men ook op letten.
    Geschreven door Klant Broek uit elspeet op 17-05-2016