Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

Goede service goed product

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (666)

  • Beoordeling: 8.5

    Goede service goed product
    Geschreven door Klant uit edam op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert.....een aanrader!
    Geschreven door Klant Ruitenschild uit de rijp op 14-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert ... altijd top
    Geschreven door Klant Oosterhof uit purmerend op 10-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nee niet nodig.
    Geschreven door Klant De Wilde uit purmerend op 10-02-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Ik ben al mijn gehele leven bij expert als klant goed geholpen maar deze keer was het zeer slecht had ik het tevoren geweten dan had ik expert overgeslagen dit heb ik nog nooit zo ervaren.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 08-02-2020
  • Beoordeling: 8.1

    prima winkel,en je word goed geholpen
    Geschreven door Klant uit purmerend op 04-02-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Klantgerichtheid, service en kwaliteit worden ook echt geleverd. Klant voor altijd.
    Geschreven door Klant De Back uit de rijp op 30-01-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig personeel, scherpe prijzen, goed assortiment. En er wordt je niets aangepraat!
    Geschreven door Klant Belgraver uit purmerend op 24-01-2020
  • Beoordeling: 9.5

    ??????
    Geschreven door Klant uit purmerend op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer professioneel, vriendelijk personeel die de tijd nog voor je neemt.
    Geschreven door Klant Bouter uit purmerend op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.1

    goed bedrijf, wij kopen daar al jaren. alleen moet het installeren gratis worden.
    Geschreven door Klant Booij uit purmerend op 02-01-2020
  • Beoordeling: 7.4

    De inductieplaat is netjes geleverd en geinstalleerd. Blij met de overstap van gas naar inductie
    Geschreven door Klant uit purmerend op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Hadden enkele vragen over een aan te schaffen wasdroger. Zeer goed , vriendelijk, geduldig en vakkundig geholpen met goede adviezen. Aflevering gebeurde volgens afspraak. Installatie thuis prima verzorgd.
    Geschreven door Klant Proper uit purmerend op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft alles voor \'n goede prijs, men word altijd goed geholpen, als iets er niet is, word \'t bestelt, en als u iets bij n ander goedkoper heeft gezien, krijgt u het voor de zelfde prijs ook bij Expert!!!
    Geschreven door Klant Stobbe uit zaandam op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service,goede prijs en kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit purmerend op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Hele goeie winkel...deskundig personeel...mooie overzichtelijke winkel
    Geschreven door Klant Van den Noort uit assendelft op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    als je netjes geholpen wilt worden, beveel ik Expert in Purmerend aan. top service
    Geschreven door Klant Hoogland uit west grafdijk op 26-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    BIJ EXPERT PURMEREND WORD JE ALTIJD DESKUNDIG GEHOLPEN . HELPEN WAAR ZIJ KUNNEN . OOK HUN BEZORGERS ZIJN DESKUNDIG EN WETEN WAAR ZE MEE BEZIG ZIJN
    Geschreven door Klant Bouwmeester uit purmerend op 23-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Nog niet van toepassing levering vindt op een later moment plaats
    Geschreven door Klant op 21-11-2019
  • Beoordeling: 6.6

    fijn dat er nog een winkel is, met personeel. Beter dan een webshop.
    Geschreven door Klant Smit uit purmerend op 20-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel, goede service. Wij zijn blij met expert
    Geschreven door Klant uit purmerend op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ik wacht even met een review op een reactie van jullie. Al is het eerst maar even via de mail !
    Geschreven door Klant Dijkstra uit purmerend op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer vriendelijke en deskundige mensen bij expert
    Geschreven door Klant Tepaske uit de rijp op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk geholpen. Er werd goed meegedacht en er werd ook tijd voor genomen. De bezorging was ook prima en netjes.
    Geschreven door Klant Sjardijn uit purmerend op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Zeer goed geholpen en een goed advies. Keuze was beperkt.
    Geschreven door Klant Van Van Oostveen uit purmerend op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede bezorging.
    Geschreven door Klant uit zwaag op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Purmerend is in alle opzichten ongekend goed
    Geschreven door Klant Bouwbedrijf Aris & Edmond B.v. uit ilpendam op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prettig geholpen
    Geschreven door Klant Smit uit wijdewormer op 24-10-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden over contact en levering van Samsung Qled tv.
    Geschreven door Klant Stil uit purmerend op 07-10-2019