Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Ja heb ik al verteld niet iets beloven wat je niet waar kan maken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (666)

  • Beoordeling: 7.3

    Ja heb ik al verteld niet iets beloven wat je niet waar kan maken
    Geschreven door Klant uit monnickendam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Keurige winkel, zeer vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Seitner uit purmerend op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Belangrijk om een review te geven. Geeft duidelijkheid voor de klant.
    Geschreven door Klant Levy uit purmerend op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    we hebben goede ervaring met expert en kopen er al jaren
    Geschreven door Klant uit middenbeemster op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, denken mee bij problemen, vriendelijk personeel, na enkele aankopen wordt je gelijk herkent. Geven goed advies en hebben verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Lindenaar uit purmerend op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Mijn 20-jarige ervaring als klant bij Expert is perfect. Zal ook steeds andere mensen aanraden om bij Expert te gaan winkelen.
    Geschreven door Klant Ruitenschild uit de rijp op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    goede hulp en advies en service
    Geschreven door Klant Brusselaars uit purmerend op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Achteraf had deskundige hulp bij het opstarten het proces versneld. Lag aan mij.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Vestiging Purmerend fijne zaak waar men keurig geholpen en van advies wordt voorzien.
    Geschreven door Klant Bras uit purmerend op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    goede service en vakkundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik kom hier al 20 jaar, nooit teleurgesteld, eerder aangenaam verrast. Persoonlijke benadering, men weet waar mijn voorkeuren liggen, denkt mee en adviseert objectief. Er lopen geen verkopers rond maar adviseurs. Uitstekende prijs-kwaliteit combinatie.
    Geschreven door Klant Vreedeveld uit watergang op 20-10-2020
  • Beoordeling: 6.7

    In eerste instantie slechte service later goed gemaakt met een goede monteur
    Geschreven door Klant Bleecke uit purmerend op 24-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een goede service en betrouwbaar.
    Geschreven door Klant uit middenbeemster op 23-09-2020
  • Beoordeling: 5.7

    Goed laten informeren over de eventuele aankoop.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    wij hebben een combi oven gekocht van pelgrim . prima oven . goed geholpen met advies enz. top .
    Geschreven door Klant De Jong uit westwoud op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed geholpen en zou iedereen aanraden om hier te kopen! Goed en vakkundig geholpen en voor een goede prijs!
    Geschreven door Klant Wever uit purmerend op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service.Aandacht voor de klant en deskundige verkoopster. Bezorging kon nog op dezelfde dag.Uitstekende service bij bezorging. Prima prijsstelling. Een zaak waar je met plezier heengaat en zeer goed en vriendelijk wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Waerdt uit purmerend op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert Purmerend is een top winkel. Altijd kundig advies. Top service en humor staat hoog in het Vaandel.
    Geschreven door Klant Butter uit purmerend op 28-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit z. o. beemster op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    boneco is een prima ventilator, geluid is prima ik ben er erg blij mee
    Geschreven door Klant Van der Linden uit purmerend op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    prettige winkel om te kopen. Prefereer ik boven kopen op internet.
    Geschreven door Klant uit middenbeemster op 25-08-2020
  • Beoordeling: 5.3

    Helaas had ik te maken met een verkoopster zonder enige product kennis,kocht vroeger graag bij Expert, geen leuke ervaring.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    betroubare winkel is de moeite om heen te gaan
    Geschreven door Klant Prins uit graft de rijp op 16-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Westerstraat Purmerend is top
    Geschreven door Klant uit purmerend op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Altijd persoonlijke aandacht en nette service een aanrader deze zaak.
    Geschreven door Klant Heeres uit monnickendam op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend geholpen in de winkel in Purmerend en snelle levering en goede installatie!
    Geschreven door Klant Rovers uit purmerend op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn jarenlange prettige ervaring met Expert, is reden om toch steeds weer terug te komen
    Geschreven door Klant Van Den Berg uit purmerend op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    mijn ervaring is uitstekend. je word goed geholpen en zijn zakenkundig. ze nemen de tijd.
    Geschreven door Klant Klaver uit purmerend op 05-08-2020
  • Beoordeling: 4.4

    laat ik dat maar niet doen.
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 05-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Waar ik blij van wordt, is dat men je persoonlijk te woord staat toch een deskundiger vraag en antwoord krijgt dan telefonisch zoals bij \"WebShop\". In de loop der jaren zijn er vele \"Witgoed, Huishoudelijk, TV en computers\" zaken verdwenen, naar mijn idee zijn er precies nog twee over.
    Geschreven door Klant Eskes uit purmerend op 04-08-2020