Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Zelfs bij aankopen twv 1000 euro geen WK-actie ontvangen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (449)

  • Beoordeling: 7.8

    Zelfs bij aankopen twv 1000 euro geen WK-actie ontvangen.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 05-06-2018
  • Beoordeling: 6.8

    Snelle levering en deskundige montage
    Geschreven door Klant uit warder op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service voor de prijs hoef je niet ergens anders heen
    Geschreven door Klant uit de rijp op 03-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed personeel weet waar ze het over hebben
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    GOEDE BEHANDELING OP EEN PERFECT MANIER
    Geschreven door Klant Lek uit purmerend op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Personeel heel bekwaam en gezellig
    Geschreven door Klant uit purmerend op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.2

    een fijne winkel met vriendelijke personeel.
    Geschreven door Klant Hoogland uit west grafdijk op 21-05-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Alles is naar wens en afspraak verlopen.
    Geschreven door Klant uit edam op 02-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    je wordt bij expert altijd goed geholpen, goede service, daarom betaal ik liever iets meer
    Geschreven door Klant uit purmerend op 02-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    prettig om zaken te doen met Expert. het gaat veelal met een grap en een grol. voor mij is er geen andere zaak dan Expert.
    Geschreven door Klant Bethlem uit purmerend op 21-04-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekend geholpen in de winkel. Werd netjes van te voren gebeld over de levering. Echter de bezorgers waren eerder dan de afgesproken tijd.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    expert pumerend is een wikel waar ik graag kom zijn geduldig als je kritisch bent een bakie koffie is er altiijd
    Geschreven door Klant Frans En Thea Van Duijvenbode uit valkenswaard op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Altijd met de klant meedenkend en zeer vriendelijk en behulpzaam! Al vele jaren zeer tevreden!!
    Geschreven door Klant uit zaandam op 16-04-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Het kopen via Internet is vaak goedkoper dan in een winkel maar bij Expert heb je scherpe aanbiedingen en je krijgt er goed advies en dat is ook wat waard. Ik kom graag bij deze winkel.
    Geschreven door Klant Bunschoten uit kwadijk op 05-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Het is nog te vroeg om mijn ervaring over de jongste aankoop te delen. Maar op een later moment ( ca 1 maand) is dat beter te doen.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 31-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    vriendelijke en behulpzame medewerkers.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 26-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service - persoonlijke aandacht - zeer deskundig- aangename sfeer in de winkel
    Geschreven door Klant uit purmerend op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Ik kocht een harde schijf,2dagen erna zag ik een zelfde schijf in de reclame krant.Ik heb contact opgenomen met de winkel wij hebben samen gekeken, het bleek dat de schijf uit de folder 1tb was en degene die ik gekocht had was 2tb.Men nam wel de moeite om dit uit te zoeken goede service. L.Baerts
    Geschreven door Klant Baerts uit purmerend op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk personeel en een goede zaak om te winkelen
    Geschreven door Klant Van der Linden uit alkmaar op 08-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    zie vorige vraag!
    Geschreven door Klant Oppelaar uit purmerend op 08-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor kwaliteit/service/en prettige prijzen moet u bij EXPERT zijn
    Geschreven door Klant Meijer uit purmerend op 01-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Expert is niet de goedkoopste keuze maar wel de beste in kwaliteit en service service is bij Expert geen afdeling maar behoord tot hun mentaliteit
    Geschreven door Klant Collijn uit purmerend op 23-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Overzichtelijk en duidelijk
    Geschreven door Klant Lit uit purmerend op 23-02-2018
  • Beoordeling: 7.5

    neen
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede adviezen en beter service met een scherpe prijs maakt dat ik al jaren tevreden klant ben bij Expert.
    Geschreven door Klant A- Tak Investments B.v. uit purmerend op 20-02-2018
  • Beoordeling: 7.6

    In afwachting van schadeafhandeling , verder geen commentaar.
    Geschreven door Klant Van Rosevelt uit de rijp op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Advies op maat. Nemen de tijd voor de klant. De verkopers zijn zeker niet op dringerig.
    Geschreven door Klant Hessink uit purmerend op 16-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Personeel doorslag gevend voor mij ,zeer vriendelijk.
    Geschreven door Klant Bakker uit purmerend op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service door vriendelijke, meedenkende medewerkers
    Geschreven door Klant uit purmerend op 06-02-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant Van Gent uit de rijp op 06-02-2018