Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Prima levering en plaatsing

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (666)

  • Beoordeling: 8.7

    Prima levering en plaatsing
    Geschreven door Klant uit middenbeemster op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Weet nog niet of product bevalt. Heb het nog niet.
    Geschreven door Klant uit edam op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert te Purmerend is de witgoed zaak waar de klant nog echt koning is. Er wordt in oplossingen gedacht, waarbij de klant voorop staat. afspraak is daadwerkelijk afspraak.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel met kennis van zaken, meedenkend en ook nog eens vriendelijk. 👍
    Geschreven door Klant Koning uit purmerend op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Tot onze volle tevredenheid zijn wij al vele jaren een trouwe klant bij Expert Purmerend.
    Geschreven door Klant uit zuid oost beemster op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Opnieuw een prima aankoop en geholpen door zeer klantvriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Peters uit purmerend op 21-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert in purmerend is uitstekend winkel we worden al tijd goed geholpen ze zijn vriendelijk en behulpzaam we zijn erg blij mee
    Geschreven door Klant uit edam op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit de rijp op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Betrouwbaar,en deskundig
    Geschreven door Klant Terpstra uit graft de rijp op 19-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    waar je met een glimlach wordt geholpen en met een lach op je gezicht uit de winkel loopt, de mannen die bezorgen kundig hun werk doen. dit hebben we gevonden bij Expert Purmerend
    Geschreven door Klant Hoogland uit west grafdijk op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij expert in Purmerend zijn wij goed geholpen. De medewerker dacht echt met ons mee en gaf aan dat het het merk wat wij uiteindelijk op zijn advies gekozen hadden een stuk voordeliger was. Hij probeerde niet het onderste uit de kan te halen maar gaf goed en gedegen advies. Wij gingen met een goed gevoel de winkel uit.
    Geschreven door Klant Fraikin uit purmerend op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Goed product. Ik ga er vaker kopen
    Geschreven door Klant Sijes uit purmerend op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede spullen, goede prijzen, goed en vriendelijk personeel en nette winkel
    Geschreven door Klant Seitner uit purmerend op 09-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede productinformatie en hulp bij het opmeten van een inbouwkoelkast. Efficiente en goede werkwijze bij het instaleren van de koelkast en het weghalen van de oude. Aardige medewerkers
    Geschreven door Klant Adolfs uit edam op 09-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van Expert. Zowel in de winkel als bij het afleveren en installeren van de wasmachine. Binnen 1 dag alles voor elkaar. Klasse!
    Geschreven door Klant Bodifee uit purmerend op 08-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant uit zaandam op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, deskundige hulp en goede uitleg, prettige benadering.
    Geschreven door Klant Proper uit purmerend op 03-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ik kijk nooit op de website, da altijd naar de winkel
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Als wij iets nodig hebben op het gebied van witgoed etc gaan wij als eerste naar expert omdat wij er prettig en vakkundig te woord worden gestaan.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Liebherr vriezer na langdurig gebruik, vervangen door dezelfde vriezer
    Geschreven door Klant Vahlkamp uit purmerend op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en snelle hulp
    Geschreven door Klant Hondeman uit purmerend op 24-06-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Deskundige, zakelijk en efficient.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ervaring waarde 10 sterren
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede aanbiedingen en snelle en goede service
    Geschreven door Klant Joosten uit oosthuizen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Lieve niet😎
    Geschreven door Klant Van Amson uit purmerend op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    nvt
    Geschreven door Klant Markerink uit purmerend op 12-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit purmerend op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vreselijk aardig en behulpzaam team. Goede service en bezorg service
    Geschreven door Klant uit purmerend op 11-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede service en ze nemen de tijd
    Geschreven door Klant Konijn uit purmerend op 10-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima goed geholpen
    Geschreven door Klant Van Dalen uit middenbeemster op 09-06-2020