Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Knook 8.0

Goed en netjes

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (449)

  • Beoordeling: 8.0

    Goed en netjes
    Geschreven door Klant Knook uit edam op 27-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    vriendelijke en deskundige bediening en goede service
    Geschreven door Klant uit purmerend op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Netjes alle vragen beantwoord en het artikel keurig in de auto gezet. Deze Expert in Purmerend is zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit oostzaan op 24-01-2018
  • Beoordeling: 5.9

    ?
    Geschreven door Klant uit purmerend op 24-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Koop altijd mijn spullen bij Expert Purmerend. Micha, wat een ontzettende enthousiaste man, weet veel, denkt mee,....wat wil je nog meer!
    Geschreven door Klant Magnee uit purmerend op 19-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    altijd goed
    Geschreven door Klant uit purmerend op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Altijd eerlijk en oprecht. Wat kan dat kan, wat niet kan wordt toch geprobeerd!
    Geschreven door Klant Koopman uit purmerend op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen waarbij aandacht was voor persoonlijke voorkeuren en ook ruimte was om out-of-the-box te denken. Medewerker luisterde goed naar de wensen en adviseerde prima. Gaf ook de ruimte om er thuis nog over na te denken. We zijn natuurlijk ook bij andere winkels geweest maar de combinatie van deskundigheid, goed te luisteren, de mogelijkheden liet zien op basis van onze wensen EN de ruimte om er thuis nog over na te denken, gaf de doorslag om bij EXPERT de nieuwe TV te kopen.
    Geschreven door Klant Jansen uit purmerend op 13-01-2018
  • Beoordeling: 6.7

    Service is orima als je terugkomt met een product
    Geschreven door Klant uit purmerend op 12-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit purmerend op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon goede winkel met altijd vriendelijk persneel
    Geschreven door Klant uit purmerend op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Onze stereo had het begeven en zijn naar Expert gegaan omdat we daar altijd netjes en goed worden behandeld. Ze dringen zich niet op en als je vragen hebt nemen ze alle tijd voor je om het product te demonstreren en de verschillen aan te geven van andere merken. Uiteindelijk maak je zelf de keuze zonder dat er een merk je wordt opgedrongen, Ik zeg top zaak in Purmerend en zal daar indien er weer iets stuk gaat terug komen.
    Geschreven door Klant Van Doorn uit purmerend op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige winkel met deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 05-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede uitleg in de winkel. Alles bespreekbaar wat wensen en merken betreft, ook wat dat betreft het meedenken van het winkelpersoneel. Gemakkelijk een afleveringsafspraak maken wanneer het beide het beste uitkomt.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Interessante aanbiedingen. Snelle vriendelijke service. Vakkundig.
    Geschreven door Klant Willemse uit volendam op 29-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    expert heeft alles prima voor elkaar. Niets dan goeds. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima. Vooral de dekundigheid van de medewerkers is meer dan prima.
    Geschreven door Klant Frama Exploitations uit amsterdam op 28-12-2017
  • Beoordeling: 8.6

    bla
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Goede zaak, prijzen normaal- goede snelle service
    Geschreven door Klant Stevens uit purmerend op 16-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prettige en deskundige behandeling
    Geschreven door Klant Draayer uit purmerend op 15-12-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Heerlijke winkel met eigen personeel dat graag adviseert en de keuze tot aankoop niet opdringt.
    Geschreven door Klant uit z. o. beemster op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Winkel heeft een persoonlijke sfeer omdat een aantal verkopende medewerkers er al zo lang werken.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ruim assortiment in verschillende merken. Boven van a tot z vakkundig personeel. Je weet waarom je naar Expert gaat en niet naar BCC of Mediamarkt. Je wilt vakkundig en goed geholpen worden. Goed advies. Daarom ben ik ook al jaren klant bij Expert
    Geschreven door Klant uit purmerend op 12-12-2017
  • Beoordeling: 5.1

    deze review zal de klanten niet in grote aantallen naar de winkel doen toe hollen
    Geschreven door Klant Bosman uit purmerend op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goede voorlichting in de winkel en bij problemen komt er iemand thuis om nogmaals uitleg te geven van eventuele gebruiks-aanwijzing van het gekochte artikel.
    Geschreven door Klant Kriger uit purmerend op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Expert heeft alles wat andere winkees nogal eens missen: goede service , voorlichting en afhandeling.
    Geschreven door Klant Stinis uit purmerend op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Zo als het hoort,Zonder veel poespas, Prima.
    Geschreven door Klant Wiersma uit purmerend op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Dit bedrijf verdient een pluim, van A tot Z doen ze wat ze beloven en zelfs meer. Heerlijk dat zulke winkels nog bestaan!!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 29-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    N.V.T
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    ook voor advies, gaan ook mee met internet prijzen
    Geschreven door Klant Foto Han Giskes uit purmerend op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Ben via de Websiteaanbieding naar de winkel gegaan en van daaruit een aankoop gedaan. Ben goed geholpen en daarom meteen tot aankoop overgegaan. extra verzekering erbij genomen,achteraf toch misschien niet moeten doen.
    Geschreven door Klant Van Dam uit landsmeer op 27-11-2017