Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Willems 9.7

dankjewel expert voor het goede advies en de snelle bezorging

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1036)

  • Beoordeling: 9.7

    dankjewel expert voor het goede advies en de snelle bezorging
    Geschreven door Klant Willems uit roosendaal op 22-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Alles goed
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 19-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service in de winkel en afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Bij vragen kun je altijd een beroep doen op de medewerkers.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, snelle levering, keurig geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prettig behandeld als klant en bij aanschaffing van apperatuur wederom gebruikmaking van u winkel
    Geschreven door Klant uit heerle op 17-12-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Neen dank je.
    Geschreven door Klant uit klundert op 17-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig personeel en ook de bezorging. Ga zeker op deze manier door 👍🏼
    Geschreven door Klant Loos uit breda op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    .N.v.t.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Van Geel Expert Roosendaal is de zaak voor uw audio, video, IT, witgoed en keuken.
    Geschreven door Klant Van der Sommen uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn vol lof over EXPERT Roosendaal.
    Geschreven door Klant Van Zundert uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Veel aandacht voor de klant , goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant Oosterbaan & M.c. Lockefeer uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede snelle service. Dag later al in huis. Lokaal was het product hier uitverkocht en stuurde men het op
    Geschreven door Klant Tuik uit breezand op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Bij de aankoop van een elektrische tandenborstel ben ik snel, vakkundig, rustig en vriendelijk geholpen door een medewerker. Ik ben blij met zijn eerlijke advies en mijn tandenborstel, die presteert zoals verwacht. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant De Jong uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Zit met n dubbel gevoel
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    nvt
    Geschreven door Klant Ruijten uit oud gastel op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant Kievit uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Het is niet alleen verkopen ook een goede service. Zeer belangrijk.
    Geschreven door Klant Brouwers uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Goede zaak,maar weinig keus in Roosendaal.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben best tevreden over expert en zijn vriendelijke personeel. Ik wens iedereen fijne dagen toe .
    Geschreven door Klant Meeuwisse uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Een kapotte vaatwasser. Wij besloten om in deze tijd lokaal te kopen en zeker niet de grote webwinkels te spekken. Prima service zeer kundig geinstalleerd. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Nollen uit roosendaal op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    nvt
    Geschreven door Klant Van Dijke uit bergen op zoom op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zie opmerking vorig veld!
    Geschreven door Klant Van der Haar uit bergen op zoom op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Staan altijd klaar voor de juiste service.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 04-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ben zeer tevreden met de hulp bij aankoop.
    Geschreven door Klant De Bont uit roosendaal op 26-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Klantvriendelijk en daarbij zeer oplossingsgericht. Gewoon een deskundig goed verkoop-/adviesteam.
    Geschreven door Klant Lansbergen uit roosendaal op 26-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    de ervaring is goed. de garantie is goed geregeld en je kunt altijd terecht voor vragen. de verdeling van verschillende artikelen zijn ruim uitgestald
    Geschreven door Klant De Weert uit roosendaal op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige winkel; goed gesorteerde producten. Vakbekwaam en vriendelijk personeel die u van goede adviezen bedient.
    Geschreven door Klant Jansen uit roosendaal op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima assortiment en uitmuntende service!
    Geschreven door Klant Beheermaatschappij Konings B.v. uit roosendaal op 16-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ben zeer tevreden over de behandeling en service van Expert te Roosendaal. Heb inmiddels een droger en een TV Samsung 55 inch gekocht. Deze is netjes aan de muur opgehangen, Alleen 55 inch had misschien 65 inch mogen zijn ., maar we doen het ermee.
    Geschreven door Klant Vogelaars uit roosendaal op 15-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    bel ze gerust op ze staan altijd voor je klaar, om advies te geven
    Geschreven door Klant uit bergen op zoom op 13-11-2020