Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1036)

  • Beoordeling: 8.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 31-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    In deze tijd is beoordeling ook heel anders.
    Geschreven door Klant De Bont uit roosendaal op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Wij zijn altijd zeer tevreden met Expert van Vliet in Roosendaal . Klantvriendelijkheid en service staan er hoog in het vaandel!
    Geschreven door Klant uit nispen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    prima geholpen en alle afspraken binnen korte tijd nagekomen
    Geschreven door Klant Hommersom uit roosendaal op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Snel, vlot en correct geholpen worden, inclusief goede adviezen. Ga naar Expert.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed bedrijf. Ik ben tevreden. Ik wens iedereen dezelfde ervaring.
    Geschreven door Klant uit standdaarbuiten op 28-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 28-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    je kunt er op vertrouwen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Monteurs hebben prima werk geleverd. Zij denken ook met de klant mee hebben wij nu ervaren. I.p.v. de tv tegen de muur had hij geopperd dat het beter op een kastje kon staan om zodat alle draden/kabels nagenoeg niet zichtbaar meer waren. Chapeau !!
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 27-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede uitleg gehad over de aanschaf van een nieuwe wasmachine, die nu telefonisch moest vanwege de lockdown. Vriendelijke bezorgers en goed geïnstalleerd. Dankjewel.
    Geschreven door Klant Van Burgh uit roosendaal op 27-01-2021
  • Beoordeling: 5.4

    Als ik bij aflevering vragen stel, krijg ik geen duidelijke antwoorden.
    Geschreven door Klant Van Leer uit roosendaal op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit hoogerheide op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede website, snelle levering, oude elektronische product werd meteen zonder problemen meegenomen, kortom ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit bergen op zoom op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    goet
    Geschreven door Klant Flobbe uit dinteloord op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Snelle service (levering, plaatsing, aansluiten). Adequaat en hulkpvaardig personeel.Wel iets duurder dan gemiddeld qua apparatuur maar ik steun graag de plaatselijke middenstand.
    Geschreven door Klant De Vries uit roosendaal op 22-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Ouderwets, fijn hoor!
    Geschreven door Klant uit heerjansdam op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    super snelle levering en goede service, TOP!
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Roosendaal heeft een heel persoonlijke benadering en goede service. Ik ben ervan overtuigd dat zij problemen minimaal naar verwachting oplossen. Derhalve zeer tevreden! Een aanbeveling.
    Geschreven door Klant Tetering uit roosendaal op 21-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    snelle service, ook wanneer er een probleem is.
    Geschreven door Klant Van Egmond uit roosendaal op 21-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Artikel was online niet meer leverbaar. Er was nog wel winkelvoorraad. Via mail contact met de winkel, snelle reactie, meedenken en snel leveren. Heel fijn om geholpen te worden ook tijdens lockdown
    Geschreven door Klant uit ovezande op 20-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert denkt mee in oplossingen te vinden,ook als de oplossing als ze dan niets verkopen geven ze die op. puik.Goede service als er toch overhoopt iets niet goed blijkt te zijnKortom misschien iets duurder maar dit weegt op tegen de garantie en service die dit bedrijf verleent
    Geschreven door Klant uit hoogerheide op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende telefonische informatie over de snel geleverde prima machines !
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Fijne ervaringen met Expert
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Van Rijsbergen uit roosendaal op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Nieuwe wasmachine besteld en geleverd, zonder problemen en op tijd
    Geschreven door Klant Kaandorp uit roosendaal op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ben erg tevreden over mijn aankoop van mijn wasmachine en droger via de website , goede voorlichting en snelle levering
    Geschreven door Klant Vogelaars uit roosendaal op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    In prijsverschil van het product zat niet zoveel verschil alleen heb ik al zo\'n 30 jaar regelmatig producten van Expert (v, Vliet). Nemen tijd voor de klant
    Geschreven door Klant uit steenbergen nb op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel. Komt afspraken uitstekend na.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 14-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Kan ik iedereen aanraden. artikel snel besteld en de afgesproken tijd vriendelijk thuis bezorgt! A Matthijssen
    Geschreven door Klant Matthijssen uit roosendaal op 14-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    top service, snelheid en flexibiliteit, een aanrader!
    Geschreven door Klant Klasen uit huijbergen op 14-01-2021