Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Knook 8.5

Prima ervaring met Expert v Geel Roosendaal Alles telefonisch uitgezocht met advies van de verkoopadviseur een paar dagen later de juiste spullen in huis opgehangen en aangesloten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1036)

  • Beoordeling: 8.5

    Prima ervaring met Expert v Geel Roosendaal Alles telefonisch uitgezocht met advies van de verkoopadviseur een paar dagen later de juiste spullen in huis opgehangen en aangesloten.
    Geschreven door Klant Knook uit roosendaal op 24-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Doen wat ze beloven
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 20-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en veel kennis
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende firma
    Geschreven door Klant Kerstens uit bergen op zoom op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Kon geen mening geven nu over de winkel of advies vanwege corona maatregelingen. Heb het product telefonisch besteld en zelf opgehaald. Maar op deze manier opgelost ben ik erg tevreden
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft een goede service en goede behandeling.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben heel klantvriendelijk geholpen.het is nu wel Corona tijd dus hun kunnen het product niet demonstreren maar ik mag ten alle tijden bellen om me te helpen installeren en dat is fijn.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Fantastische LG tv geleverd, ondanks de corona. Ik kom nog langs in de winkel of voor nog een bijpassende soundblaster, dat moet ik nog LIVE zien en beleven. Bedankt voor de duidelijke uitleg. EXPERT !!!! top.
    Geschreven door Klant De Geus uit roosendaal op 17-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben zeer tevreden omtrent de snelle levering en service !
    Geschreven door Klant Luijten uit roosendaal op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Deze week een Bluetooth ontvanger gekocht om aan te sluiten op onze stereo-installatie. De aanbevolen Marmitek BoomBoom 100 bevalt prima. Voortaan Spotify streamen naar de stereo-set !
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heel goed geholpen product was in goor niet aanwezig, doorverwezen naar Roosendaal, en snel geleverd prima
    Geschreven door Klant Walda uit goor op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    in deze corona tijden blij dat jullie zo weer wat kunnen verkopen. Hopelijk komen er snel andere tijden
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima
    Geschreven door Klant Braun uit roosendaal op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Tv ophang beugel besteld en kon zelfde dag ophalen. Dus vind dat ideaal. Goede service.
    Geschreven door Klant Sari uit roosendaal op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Al jarenlang zeer tevreden klant van deze winkel. Prima service en prima producten en betaalbaar
    Geschreven door Klant Van Rijsbergen uit roosendaal op 11-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Klantgericht en direct
    Geschreven door Klant uit willemstad op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima zaak om iets te kopen.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ik kan Expert aan bevelen, vanwege goede service en snelle levering (thuis afgeleverd door de verkoper).
    Geschreven door Klant uit willemstad op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    ik ben blij dat ze het thuis brachten en netjes x
    Geschreven door Klant Heeren uit sint willebrord op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk, deskundig personeel en met uitstekende service!
    Geschreven door Klant Hoedt uit roosendaal op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Ook deze keer weer erg tevreden over de bestelling. We hebben telefonisch een vaatwasser besteld, kregen goed advies en de vaatwasser werd op de afgesproken tijd geleverd. Tevens werd hij vakkundig aangesloten en geinstalleerd. We kregen advies over het gebruik etc. Erg fijn. De oude vaatwasser werd meegenomen evenals het verpakkingsmateriaal. Gewoon een goede behandeling en vakkundige service, zoals we van Expert gewend zijn! En niet eens duurder dan bij sommige andere landelijke ketens, waar je maar moet afwachten hoe je je vaatwasser dan aangesloten krijgt. Geef ons maar de plaatselijke leverancier, Expert, ook in Corona tijden.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit roosendaal op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    zou een volgende aankoop weer bij Expert doen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Denken met je mee
    Geschreven door Klant Huijsmans uit steenbergen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super snel geleverd!
    Geschreven door Klant Mom uit waterlandkerkje op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop al mijn producten bij de expert, alleen al om de service
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    goede afhandeling van de order, snelle levering, prima installatie, vriendelijke bezorger + installateur. Top service!
    Geschreven door Klant Stoop uit roosendaal op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De Sony Headphone WH- 1000m3 is een zeer goede Headphone. Mooi geluid,zit lekker om je oren,de Headphone instellen via de Sony app is makkelijk toedoen
    Geschreven door Klant Van der Mooren uit bennekom op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en I.p.v.morgen brengen,gevraagd voor dezelfde dag,was I.v.m. Op voorraad product geen punt, klasse !!
    Geschreven door Klant Ballegooijen uit roosendaal op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    betrouwbaar en itt vaak elders: men heeft aandacht voor je en is nog deskundig ook...
    Geschreven door Klant uit nispen op 02-02-2021