Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

Ik ben netjes geholpen en geadviseerd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1229)

  • Beoordeling: 7.4

    Ik ben netjes geholpen en geadviseerd.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 21-09-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Geweldige, persoonlijke service bij het maken van een keuze. Ook na de levering kan ik rekenen op service, dat geeft vertrouwen en geen rompslomp!
    Geschreven door Klant Van den Berg uit tilburg op 18-09-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn tv deed het van het ene op het andere moment niet meer. Heb ik gebeld met expert. Want kreeg een melding dat er iets niet goed was met de module. Ben toen op advies van de medewerker met module en kaart naar de winkel gegaan om uit te sluiten dat het aan de kaart lag. Is daar gecheckt en lag aan de module. Nieuwe module mee genomen en als het probleem daar niet aan lag mocht ik hem terug brengen en zou er een monteur langs komen. Maar lag aan de module dus het probleem was snel opgelost dank zij uw medewerker.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 18-09-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke hulp in de winkel en het plaatsen werd heel vakkundig en correct gedaan. Kreeg zelfs de kans even wat stof weg stofzuigen voor het plaatsen!
    Geschreven door Klant Engel uit tilburg op 08-09-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Ik beveel expert aan voor uw aankoop ,goede service,vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 07-09-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ze helpen bij je keuze als je het niet zeker weet. Maar daarom zijn ze dan ook de expert in zullen we maar zeggen. Wij doen er al onze witgoed spullen kopen. Van wasmachine tot stofzuiger, enzovoort.
    Geschreven door Klant Aben uit goirle op 04-09-2023
  • Beoordeling: 8.8

    al 30 jaar klant...dat zegt toch genoeg !
    Geschreven door Klant Innemee Van Esch uit tilburg op 04-09-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben tevreden over uw service.
    Geschreven door Klant uit berkel enschot op 01-09-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Relax, voldoende tijd en aandacht, kwaliteit/prijs verhouding is goed.
    Geschreven door Klant Brenders uit tilburg op 31-08-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant uit tilburg op 31-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Expert prima adres
    Geschreven door Klant uit berkel-enschot op 30-08-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Keurig afgeleverd en ingesteld.
    Geschreven door Klant Bon uit tilburg op 30-08-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Ben heel tevreden met expert, een goede zaak en je wordt goed geholpen per telefoon.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 29-08-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Snel en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Van Loon uit tilburg op 24-08-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Bij expert vindt je alles.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 23-08-2023
  • Beoordeling: 9.2

    zeer goed
    Geschreven door Klant Leijten uit tilburg op 23-08-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn uitermate tevreden
    Geschreven door Klant Schollen uit tilburg op 09-08-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Ga naar Expert voor en goed advies
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-08-2023
  • Beoordeling: 5.1

    Winkel en producten okë. Afersales en service zeer matig tot slecht.
    Geschreven door Klant Lemmers - Van Oosterhout uit tilburg op 02-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    zeer tevreden
    Geschreven door Klant Aarts uit tilburg op 31-07-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Beste advies en keuze en op voorraad
    Geschreven door Klant Van Hest Wijnen uit tilburg op 28-07-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Een betere geluidshoek. Zorgen dat alles geïnstalleerd is op bv een iPad of telefoon zodat men makkelijk kan switchen tussen de verschillende opties. Nu verliep dat niet geheel naar wens.
    Geschreven door Klant Kleintjes uit tilburg op 27-07-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ga zo door
    Geschreven door Klant uit tilburg op 27-07-2023
  • Beoordeling: 3.9

    Duurder als bij bol.com Reden werd gezegd omdat je nu terug naar de winkel kunt voor info
    Geschreven door Klant uit tilburg op 25-07-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben goed behandeld
    Geschreven door Klant uit tilburg op 23-07-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Zoals het hoort
    Geschreven door Klant Dominicus uit tilburg op 21-07-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn bij expert tevreden klanten, en hebben er vaal iets gekocht, Bedankr expert.
    Geschreven door Klant Bal uit tilburg op 20-07-2023
  • Beoordeling: 9.4

    De vriendelijke sfeer in de winkel doorde medewerkers zorgt voor een aangename aankoop. Ze zijn nooit opdringerig, maar denken wel mee.
    Geschreven door Klant Lemmers uit tilburg op 17-07-2023
  • Beoordeling: 7.3

    goede services
    Geschreven door Klant uit tilburg op 14-07-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel kun je goed naar toe gaan
    Geschreven door Klant Weijters uit tilburg op 06-07-2023