Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Vanwege Covid 19 is het heel onhandig om niet persoonlijk in de winkel te zijn. Ben nogal niet zo handig met het omgaan van Webwinkelen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (780)

  • Beoordeling: 7.8

    Vanwege Covid 19 is het heel onhandig om niet persoonlijk in de winkel te zijn. Ben nogal niet zo handig met het omgaan van Webwinkelen
    Geschreven door Klant uit tilburg op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies en goede & snelle service!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne adviezen, goede aflevering en plaatsing vaatwasser
    Geschreven door Klant uit tilburg op 08-02-2021
  • Beoordeling: 1.6

    Expert reageert niet op een klacht. Een inductiekookplaat geleverd met 1 krasje, hierop kreeg ik 50 euro korting. Bij levering zitten er veel meer krasjes, niet leuk als je iets nieuws koopt. Een medewerker van Expert Tilburg zei \'er komen vanzelf meer krasjes op\', ze zou het doorgeven en er zou op teruggekomen worden. Maar dit doen ze niet.
    Geschreven door Klant Van der Veeken uit gilze op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service met snelle levering!
    Geschreven door Klant Horsten uit moergestel op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Super goed geholpen en snelle levering
    Geschreven door Klant Snoeren uit tilburg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed en kundig advies. Snelle levering en installatie. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert een zeer goede en betrouwbare winkel Sjef
    Geschreven door Klant Van Hest uit tilburg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle service, installeren werd netjes uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten.
    Geschreven door Klant Brocken uit tilburg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel en altijd staan ze klaar voor me. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant De Laat uit tilburg op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben erg tevreden over expert en koop hier al jaren. De service is goed, je wordt netjes geholpen en ze hebben verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 21-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering en goede service
    Geschreven door Klant uit moergestel op 15-01-2021
  • Beoordeling: 5.5

    Verkoper vriendelijk, telefonische bereikbaarheid kan beter, koelkast goed, levering helaas dagen later en geen instructies
    Geschreven door Klant uit alphen op 15-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaring met expert zijn prima, bij zowel adviseren en installeren voldoet het voor 100%aan mijn verwachtingen.Grote spelers in dit vakgebied kunnen hier nog wat van leren.
    Geschreven door Klant Morsink uit tilburg op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Alles netjes op tijd bezorgd en goed geïnstalleerd. Ze zijn goed bezig bij Expert
    Geschreven door Klant Van Helvoirt uit moergestel op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel. Wij komen hier al ruim 40 jaar. Daar kan geen een online winkel tegenop.Ze kunnen alles leveren wat je wenst.
    Geschreven door Klant Smit uit baarle-nassau op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    prima zaak en goede service
    Geschreven door Klant Van Helfteren uit tilburg op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Voor mij is Expert de winkel voor electronica. Je krijgt een goed advies, goede service en een eerlijke prijs
    Geschreven door Klant Kools uit tilburg op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben zeer netjes geholpen,ze nemen tijd voor je,komen afspraken na
    Geschreven door Klant Haase uit tilburg op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    In de lock down de zaak in Tilburg gebeld en bestelling doorgegeven. Dag daarna werd het bezorgd.
    Geschreven door Klant Van de Rande uit tilburg op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Heb niets te schrijven
    Geschreven door Klant uit tilburg op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    R
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle en vriendelijke service ondanks de coronadrukte. Prijs/kwaliteit is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ondanks lockdown uitstekende service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit loon op zand op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij hebben het afgelopen half jaar achtereenvolgens een losse oven, een inbouw koelkast, een stofzuiger, een gaskookplaat met afzuigkap en een oven-magnetron gekocht bij Expert. Zonodig heeft Expert de producten geïnstalleerd en aangesloten. Als wij in de toekomst weer iets van hun gading nodig hebben en/of willen aanschaffen, hetgeen onvermijdelijk is, zullen wij wederom bij Expert aankloppen. Dat zegt genoeg, dachten wij.
    Geschreven door Klant Hoeckx uit tilburg op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Super goede service
    Geschreven door Klant Evers Zuidweg V Oursouw uit tilburg op 23-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    prima advies en goed thuis bezorgd
    Geschreven door Klant uit tilburg op 23-12-2020