Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

prima service en fijne mensen die met je mee denken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (780)

  • Beoordeling: 9.1

    prima service en fijne mensen die met je mee denken
    Geschreven door Klant uit tilburg op 05-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super vriendelijk telefonisch geholpen en snelle levering aan huis
    Geschreven door Klant uit goirle op 05-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service, ik ben zeer tevreden 👍
    Geschreven door Klant Van Broekhoven uit goirle op 05-03-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Ik vond de bijkomende kosten nogal hoog
    Geschreven door Klant Van de Sande uit tilburg op 05-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De aflevering was goed.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 04-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ik deze winkel nog nooit bezocht, maar ik was altijd tevreden over de behandeling bij expert Uden
    Geschreven door Klant uit baarle nassau op 03-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super service en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel erg vriendelijk personeel, zeker Marc v. Poppel van Expert Tilburg, je zou hem Expert-medewerker van het jaar moeten maken.
    Geschreven door Klant Van Bilsen uit berkel-enschot op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service expert in tilburg,
    Geschreven door Klant Bertens uit tilburg op 02-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Bekend goed
    Geschreven door Klant uit berkel-enschot op 02-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    alles was helder en duidelijk wij zijn tevreden met de deal die het bedrijf aanbood in overleg met ons.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 02-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    De uitleg over een produkt is uitstekend. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    We zijn al jaren ,heel erg tevreden,En Kopen altijd bij EXPERT. Ook al is het ergens anders in de aanbieding.
    Geschreven door Klant Van de Broek uit tilburg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Ondanks dat we tevreden zijn over onze aankoop van een Samsung tablet had het advies beter gekund bv over anti kras scherm beveiliging die niet aangeboden is
    Geschreven door Klant uit tilburg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    gewoon goed geregeld
    Geschreven door Klant Van den Hoven uit tilburg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Kan het nu niet zeggen,ivm corona.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk en goede service. Aandacht voor de klant!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig telefonisch advies i.v.m. corona. Vriendelijke behulpzame leveranciers /installateurs.
    Geschreven door Klant Van der Laak uit tilburg op 24-02-2021
  • Beoordeling: 8.8

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Heel blij met onze aankoop via de telefoon en de goede service en bezorging!
    Geschreven door Klant Van Rijswijk uit wijk en aalburg op 19-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Geen mening
    Geschreven door Klant uit tilburg op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Ay uit tilburg op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer netjes geholpen. Goede service.
    Geschreven door Klant Van de Rijt uit tilburg op 16-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Van Loon uit tilburg op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Omdat de goederen buiten opgehaald moesten worden kan geen oordeel over de winkel gegeven worden.
    Geschreven door Klant Andela uit tilburg op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Order is succesvol afgehandeld.
    Geschreven door Klant Jansen uit breda op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben een bevochtiger gekocht. Hij werkt uitstekend. We zijn er blij mee.
    Geschreven door Klant Bogers uit goirle op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijk personeel. Top product en top levering
    Geschreven door Klant Van Raak uit udenhout op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Toen de reparatie van onze combi-oven niet haalbaar was hebben wij een nieuwe combi-oven bij Expert besteld. Binnen een week is deze oven geleverd en deskundig geplaatst. De oorspronkelijke voorrijkosten werden ook in mindering gebracht op de koopsom. Prima service!
    Geschreven door Klant Van Hoek uit alphen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service ..zo ook van de medewerkers!
    Geschreven door Klant Van Loo uit tilburg op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    betrouwbaar kundig en afspraken nakomen en oplossingen
    Geschreven door Klant uit tilburg op 10-02-2021