Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Gommer 7.8

Goed geholpen, goede uitleg en ze weten van wanten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (780)

  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen, goede uitleg en ze weten van wanten.
    Geschreven door Klant Gommer uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Sw servic is super goed De klantvriendelijk personeel en bezorgen ook super
    Geschreven door Klant Bergmans-van De Put uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Wessels uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Perfecte service goede prijs kwaliteit
    Geschreven door Klant Ketelaar uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Niets dan lof. Producten worden met zorg afgeleverd en geïnstalleerd. Personeel zeer beleefd en hulpzaam.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit waarop wij zijn geholpen, ik beveel iedereen Expert aan.Ook de eerlijkheid, dat er na 2 weken een actie zou zijn op onze gekochte Televisie, daar konden we een extra verzekering voor afsluiten voor 5 jaar, als de verkoper niets gezegd had hadden we niets geweten, ook hebben ze de televisie daarvoor geïnstalleerd helemaal top.
    Geschreven door Klant Robben uit udenhout op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 5.6

    Voorlichting bij aankoop tv onjuist en onvolledig. Veel gedoe over een ziggo kaartadapter. Die werd uiteindelijk kosteloos geleverd maar blijkt later niet te werken op verouderde Ziggo kaart. Dus nog steeds de meeste zenders NIET in HD kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit berkel-enschot op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Nieuwe PHILIPS OLED TV gekocht bij Expert Tilburg Bredaseweg. Verkoper heeft mij goed geholpen en zijn hun afspraken van levering en service goed nagekomen. Prima TV ben er erg blij mee. Thanks Expert !
    Geschreven door Klant Wolfs uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is de elektronica zaak voor mij. Deskundig personeel, goede service.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Met mijn Arcer laptop ben ik zeer tevreden en heb een goede aankoop gedaan.
    Geschreven door Klant Van den Biggelaar uit tilburg op 18-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik heb onder vonden dat de service erg goed is.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    top levering alles naar wens !
    Geschreven door Klant Van Raak uit udenhout op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit tilburg op 19-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies, snelle levering, flexibel in aanpassen van de order, alle afspraken zijn nagekomen.
    Geschreven door Klant Gerringa uit tilburg op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Vakkundig personeel die je uitstekend helpt en advies geeft.
    Geschreven door Klant Daemen uit tilburg op 07-09-2020
  • Beoordeling: 6.0

    Ik hoef geen review achter te laten
    Geschreven door Klant uit goirle op 28-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Winkelservice uitstekend Bezorging kan beter en klantvriendelijker
    Geschreven door Klant De Boer uit goirle op 27-08-2020
  • Beoordeling: 5.6

    Let op als het afgeleverd moet worden Ga niet akkoord met in de ochtend of middag want u heeft kans dat u de halve dag binnen zit Een tijd spanne van 2 uur zou dat niet te plannen zijn ?
    Geschreven door Klant Lenaers uit goirle op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede en snelle levering,producy geheel naar verwachting
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Erg goed geholpen met het maken van een keus
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne zaak, goede service!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige informatie en goeie uitleg ook via telefoon.
    Geschreven door Klant Govaerts uit rijen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Tilburg, goede winkel, goede service. De moeite waard
    Geschreven door Klant uit tilburg op 08-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is \'n fijne winkel met vaak mooie aanbiedingen en goede service,heel belangrijk
    Geschreven door Klant Van de Bogaard uit tilburg op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn ervaringen bij aankoop van goederen of over vragen die ik heb, wordt ik altijd uitstekend geholpen. De medewerkers laten hun klanten met veel geduld en informaties hun keuzes maken. Ik vind die atmosfeer in die winkel prettig en ga graag er naar toe als ik iets nodig heb.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 27-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb telefonisch besteld. Prima service en alles volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit goirle op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service,goed materiaal,goed advies
    Geschreven door Klant De Beer uit tilburg op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Net
    Geschreven door Klant uit tilburg op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Zijn afspraken nagekomen.
    Geschreven door Klant Biezen uit tilburg op 17-07-2020