Navigatie

Beoordelingen Expert Tilburg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Tilburg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Tilburg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Clijsen 10.0

ga na expert tilburg voor echte kosteloze service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (780)

  • Beoordeling: 10.0

    ga na expert tilburg voor echte kosteloze service
    Geschreven door Klant Clijsen uit berkel-enschot op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Onlangs een afwasmachine gekocht Heel blij met de aankoop
    Geschreven door Klant Koenraads uit tilburg op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prettig geholpen en een goed advies ivm corona.
    Geschreven door Klant uit oss op 17-12-2020
  • Beoordeling: 5.8

    Bij aankoop goed en deskundig geholpen door iemand met praktijkervaring, maar na installatie van de nieuwe televisie alle daaraan gekoppelde apparatuur controleren op de nieuwe situatie. Is bij niet gedaan dus de monteur moest terugkomen. Ook wat meer tijd nemen om uitleg te geven hoe en de afstandsbedieningen reageren op de nieuwe situatie.
    Geschreven door Klant Leemans uit tilburg op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    In deze Coronatijd loopt alles wat anders. Dus had ik te maken met een wat langere levertijd dan aanvankelijk afgesproken. Uiteindelijk is alles goed gekomen.
    Geschreven door Klant Van Oers-v. Belkom uit tilburg op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer tevreden. Al veel besteld van magnetron, wasmachine en droger tot een aantal tv toestellen. Bij mijn weten in al die jaren nooit een klacht gehad.
    Geschreven door Klant Janssen uit tilburg op 17-12-2020
  • Beoordeling: 6.6

    Ja dat zal ik dóen
    Geschreven door Klant uit tilburg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Voor uw aankopen die u kunt doen bij EXPERT beveel ik u zeer deze winkelketen aan. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Brok uit goirle op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben al jaren klant en ben altijd tevreden met de producten en ook met de dienstverlening geweest
    Geschreven door Klant uit tilburg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Snel geholpen. Prijs klopt niet met de site daar werd niet moeilijk over gedaan en aangepast. Ook de levering heel keurig!
    Geschreven door Klant Bekkers uit riel op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.0

    Redelijke voorlichting. Assortiment in de winkel matig.
    Geschreven door Klant Haen uit tilburg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Onze complimenten voor het personeel in Dongen. Wat behulpzaam en vriendelijk. Via deze winkel zijn we in Tilburg terecht gekomen. Artikel daar op voorraad.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed geholpen was mij al bekend al vaak iets gekocht zeer fijn adres
    Geschreven door Klant Ceron uit tilburg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer professionele voorlichting en adviezen op mijn wensen. Prima levering en service.
    Geschreven door Klant Tates uit goirle op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goede medewerkers met kennis van zaken, bij vragen is niets te veel!
    Geschreven door Klant Weegels uit tilburg op 23-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Perfecte service
    Geschreven door Klant uit rijen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Ik heb nog maar twee weken ervaring met de wasautomaat AEG en met Expert en moet nog leren welke programma\'s het beste zijn in welke situaties en leren om te gaan me het digitale display etc. Over zes maanden weet ik dat beter..... Kan Expert me informeren n.a.v. mijn vragen en opmerkingen per email en niet per telefoon ?!!! Zoals bekend bij Expert heb ik verstaanbaarheidproblemen.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede uitleg en goede service bij expert daarom kopen wij graag daar
    Geschreven door Klant Van Rosmalen uit tilburg op 12-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Niets aan te merken op zowel de levering als op de kwaliteit van de TV , de DVD-speler en het gourmetstel
    Geschreven door Klant uit goirle op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Service is in de loop van de jaren verbeterd.
    Geschreven door Klant uit tilburg op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    vriendelijk en netjes behandeld in de winkel als bij de aflevering en plaatsen van het product
    Geschreven door Klant Van Kivits uit tilburg op 09-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, vriendelijk en kundig personeel
    Geschreven door Klant Hora uit oisterwijk op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    als je een nieuwe tv of een ander product moet hebben raad ik iedereen aan om naar expert te gaan. ik heb er diverse dingen gekocht,en een prima service gehad. mijn spullen komen van expert in tilburg. a.van steen in hilvarenbeek
    Geschreven door Klant uit hilvarenbeek op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Hele goede service
    Geschreven door Klant uit goirle op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    prima service!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Uitestekende zaak goede informatie en service, al jaren klant en nog nooit teleurgesteld
    Geschreven door Klant Coffeeshop Level uit tilburg op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en altijd tevreden als we weer een apparaat moeten vervangen!
    Geschreven door Klant uit tilburg op 25-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    zeer fijne zaak, netjes door vakkundige mensen geholpen. ook een zeer nette aflevering en plaatsing van onze vaatwasser.
    Geschreven door Klant Vermeer uit tilburg op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Expert denkt mee, geeft goede service en zijn klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Van Helvoort uit tilburg op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het was goed zakendoen
    Geschreven door Klant Van Oudheusden uit bladel op 20-10-2020