Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Zoghel 9.2

Prachtige winkel in Twello. Product moest besteld worden.maar konden het de volgende dag al ophalen🖒

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 9.2

    Prachtige winkel in Twello. Product moest besteld worden.maar konden het de volgende dag al ophalen🖒
    Geschreven door Klant Van Zoghel uit deventer op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige begeleiding bij het kiezen van ons product. En zeer snelle levering van onze wasmachine, complimenten dat de medewerkers bereid waren dat extra\'s te doen.
    Geschreven door Klant uit wilp op 06-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Super service.
    Geschreven door Klant uit empe op 04-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit twello op 03-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    STOP MET DIE ONZIN!!!
    Geschreven door Klant Schop uit voorst op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Een heel prettige winkel met vriendelijk hulpvaardig personeel. Wij komen hier graag
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 31-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service en goede kwaliteit. Ook als ze iets bij je thuis leveren, gebeurd correct en netjes.
    Geschreven door Klant uit deventer op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is een hele goede en betrouwbare winkel.
    Geschreven door Klant Wissink uit voorst op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Als ik bij Expert kom en koop denk ik dat ik een goed product koop, ( ze verkopen er geen slechte producten!)
    Geschreven door Klant uit twello op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    De hele procedure liep gesmeerd, vanaf de vraag die wij hadden tot de plaatsing van het apparaat. Wij kunnen eigenlijk niet beter wensen. Dus voor een volgend apparaat gaan wij weer naar Expert.
    Geschreven door Klant Klaassen uit deventer op 18-09-2018
  • Beoordeling: 8.9

    mooie winkel, prima personeel, fijn geholpen.
    Geschreven door Klant uit bussloo op 17-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goede Hulp met de aankoop
    Geschreven door Klant Hakeboom uit twello op 10-09-2018
  • Beoordeling: 7.5

    De medewerkster in Expert Twello was zeer behulpzaam en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Wesselink uit zwolle op 10-09-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Twello super vriendelijk personeel en ben zeer goed geholpen 👍👍👍
    Geschreven door Klant Mulder uit apeldoorn op 04-09-2018
  • Beoordeling: 7.3

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Ham uit twello op 23-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    ik ben goed geholpen en vooral vriendelijk, maar ik woon te ver weg om regelmatig in Twello te winkelen
    Geschreven door Klant Guebex uit enschede op 03-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige uitstralende winkel om Uw aankopen te doen.Goede service en vriendelijk personeel die klaar voor je staan.
    Geschreven door Klant Rommen uit twello op 30-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Prima uitleg en service. Is er iets niet duidelijk vraag om duidelijkheid en het wordt prima uitgelegd.
    Geschreven door Klant Jansen V.d. Sligte uit twello op 27-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Adequate service opmaat. Levering volgens afspraak en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant Stigter uit deventer op 23-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Door de uitstekende service ,was de aankoop van een wasmachine,snel geregeld.
    Geschreven door Klant Hensbergen uit twello op 07-07-2018
  • Beoordeling: 8.0

    zeer mooie winkel, maar klant mag bij binnenkomst meer attentie
    Geschreven door Klant Ronde uit twello op 11-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    diepvries defect , s middags om 14.00 uur gekocht,. om 17.00 uur zat de stekker van de nieuwe al weer in stopcontact. dank voor de snelle service.
    Geschreven door Klant Zegers uit wilp op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Wil je geholpen worden met eerlijk advies, goede service en aftersales dan moet je naar expert Twello gaan. weer super geholpen door hun :)
    Geschreven door Klant Pasman uit deventer op 04-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, professioneel advies en goede kwaliteit/prijs verhouding
    Geschreven door Klant Bouwmeester uit voorst op 01-06-2018
  • Beoordeling: 7.9

    geen ervaring met de website
    Geschreven door Klant uit twello op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    HEB DAT AL GEDAAN .
    Geschreven door Klant Jansen uit deventer op 27-05-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel word je goed en persoonlijk geholpen.
    Geschreven door Klant Buitenhuis uit deventer op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.6

    De inbouwers van de vaatwasser hebben het heel heel goed gedaan. Veel aandacht voor de uitlijning van de keuken na het plaatsen van de vaatwasser en zelfs hebben ze een keukenkastje bijgesteld om dat voor elkaar te krijgen.
    Geschreven door Klant Keijzer uit deventer op 09-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Alleen maar positieve ervaringen gehad met expert. Goede service, vriendelijk personeel en de prijs/service/kwaliteit klopt helemaal.
    Geschreven door Klant uit gorssel op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    We kregen deskundig advies, onze koelkast en diepvries werden netjes bezorgd en geplaatst! Het plaatsen van de diepvries in de kelder was lastig, maar de bezorgers dachten optimaal mee. En uiteindelijk stond ook de vriezer netjes op de goede plek. Top!
    Geschreven door Klant Jochems uit apeldoorn op 01-04-2018