Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

Klantvriendelijk, prima aanbod en hulp om te vinden wat je zelf zoekt.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 8.5

    Klantvriendelijk, prima aanbod en hulp om te vinden wat je zelf zoekt.
    Geschreven door Klant uit twello op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne ruime winkel met veel keuze en goed advies met goede service. Niet lang rondzoeken maar hulp en advies. Aan te bevelen
    Geschreven door Klant Veltkamp uit zutphen op 06-01-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Jammer dat er geen aansluitkabel bij zit, nu toch weer paar dagen wachten voor ik hem kan installeren
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Goede \" ouderwetse\"service. Persoonlijk contact zodat he weet wanneer het word bezorgd.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 04-01-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Zoals ik al eerder aangegeven heb,het is voor mij een top winkel!
    Geschreven door Klant Keyzer uit apeldoorn op 22-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Quick, great price and local. Plus an easy to use webshop. thank you.
    Geschreven door Klant Killen uit apeldoorn op 22-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Door het openen van de nieuwe winkel was er een topdrukte. Na overleg werd ons product later gebracht dan normaal was. Dit werd in goed overleg gedaan. Helaas bleek onze droger het net te doen, maar dit werd na een telefoongesprek weer snel en goed opgelost. Ook bleek later een radio, welke wij ook via internet hadden besteld, er enkel nog alleen als demomodel er te zijn. Hier werden we keurig over ingelicht. Uitstekende service en vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Mensink uit beemte broekland op 16-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb al vele kennissen naar Expert te Twello gestuurd omdat ze je daar niet als nummer zien maar als mens. Goede voorlichting , prijs en service van het product ,vriendelijk personeel . Zeer goed team, die weten waar ze over praten.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Twello is zeker de moeite waard. veel aanbod vriendelijk geholpen en ook nog voor een zeer goede prijs vergeleken met internet.
    Geschreven door Klant Beekman uit twello op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ik adviseer zeker Expert Twello
    Geschreven door Klant Linden uit `deventer op 09-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en vlotte service!
    Geschreven door Klant uit lettele op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.6

    zeer snelle service
    Geschreven door Klant Nieuwpoort uit apeldoorn op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Wij zijn goed geholpen en daardoor een goede keus gemaakt Vriendelijk en deskundig
    Geschreven door Klant uit deventer op 07-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Het was goed dat even werd gemeld dat de uitlevering van het bestelde e Inge vertraging op ging lopen, omdat de actie een succes was.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Prima service, aardige en behulpzaam personeel. Ik koop bijna al mijn elektronica bij Expert! Al jaren lang.
    Geschreven door Klant Til uit bussloo op 03-11-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekend geholpen bij het kiezen van een navigatie
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Twello een prachtige winkel met fijn personeel rijker
    Geschreven door Klant uit twello op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Snelle levering door een medewerker van expert!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 28-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    gemakkelijk,op zaterdag avond bestellen ,maandagmiddag ophalen prima service
    Geschreven door Klant Berenschot uit klarenbeek op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goed, uitgebreid.
    Geschreven door Klant uit deventer op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.6

    De website is uitstekend en overzichtelijk.
    Geschreven door Klant uit twello op 03-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn ervaring met Expert is altijd goed !
    Geschreven door Klant uit klarenbeek op 30-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert op de site een stofzuiger gekocht, mooie prijs en perfecte aflevering! Besteld en dezelfde dag nog geleverd, gewoon omdat t zo snel kon. Wij blij, supernetjes en prettig meegedacht! Volgende keer kijken we zeker weer even bij Expert Twello!
    Geschreven door Klant Slagter uit apeldoorn op 29-09-2016
  • Beoordeling: 6.4

    Kijk goed uit of u wel een nieuwe verkrijgt, en niet een showroom model.
    Geschreven door Klant uit twello op 25-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    mooie/gezellige winkel, fijne mensen met kennis van zaken en een goede prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Bunt uit klarenbeek op 22-09-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Buy Local!
    Geschreven door Klant uit nijbroek op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.8

    goede service, klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit nijbroek op 09-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prijs is prima levertijd zoals beloofd en persoonlijk belletje om te vragen of levererancier uitkomt is top?
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    via de webwinkel besteld, uitstekende bezorgservice
    Geschreven door Klant uit twello op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige winkel en goede persoonlijke service.
    Geschreven door Klant uit deventer op 12-08-2016