Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Verhaaf 9.8

Wij hebben meerdere producten gekocht de afhandeling en service zijn zeer goed ook bij het oplossen van een probleem welke zich voor deed bij een van de apparaten. Zeer aan te bevelen H. verhaaf Cröddendijk 7 Lettele

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 9.8

    Wij hebben meerdere producten gekocht de afhandeling en service zijn zeer goed ook bij het oplossen van een probleem welke zich voor deed bij een van de apparaten. Zeer aan te bevelen H. verhaaf Cröddendijk 7 Lettele
    Geschreven door Klant Verhaaf uit lettele op 22-06-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Advies bij de expert is uitstekend! Ik ben al jarenlang klant maar helaas wordt dat niet gewaardeerd in een normale korting terwijl ik dat bij een soortgelijke winkel wel krijg dus ik denk dat het toch goed is als ik in het vervolg toch wel naar gewoon de goedkoopste winkel ga. Helaas voor de expert Twello. Het is niet anders.
    Geschreven door Klant Pater uit de steeg op 31-05-2017
  • Beoordeling: 8.4

    In de winkel is goede kennis aanwezig en de de persoonlijke service is perfect voor mij.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 26-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    @expert Twello . Super bedankt voor jullie uitblinkende service en advies.
    Geschreven door Klant uit epe op 26-05-2017
  • Beoordeling: 9.1

    prima geholpen, vlotte levering en uitstekende service
    Geschreven door Klant Einde uit wilp op 18-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Volhouden en doorgaan. Iedereen blij in Twello en omgeving. Deze is uit Bussloo! Super team Martin. Groeten René
    Geschreven door Klant Westerveld uit voorst op 17-05-2017
  • Beoordeling: 8.4

    goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Van \'t Erve uit apeldoorn op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.5

    prima combinatie website en winkel met zeer goede service
    Geschreven door Klant uit wilp op 30-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en goed prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit klarenbeek op 26-04-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Goed en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit deventer op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Heb ik zo Niet bij de hand
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn sinds 1992 relatie bij Expert Twello en hebben onlangs een inbouw koelkast aangeschaft alsmede een zeer ruime ijskast. De langjarige relatie bevalt ons erg goed. Rapportcijfer 9,
    Geschreven door Klant Pol uit wijhe op 19-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    uitstekende klantvriendelijke en deskundige service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 09-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wat mij betreft een uitstekende winkel. De website is duidelijk en overzichtelijk, ruim assortiment, prima service en advies, zeer betrouwbaar, snel en goede installateurs. Wat mij betreft uitstekend en een aanrader!
    Geschreven door Klant Sabi uit deventer op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.7

    We hadden een issue met een nieuwe koelkast. De leverancier deed niets. We waren niet te vreden. Dankzij Expert Twello konden we de koelkast omruilen. Dank daarvoor!
    Geschreven door Klant Holtman uit twello op 08-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    het is een prettig bedrijf met uiterst vriendelijk/deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Frieser uit twello op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.8

    ruime keuze en ze denken mee
    Geschreven door Klant Hissink uit klarenbeek op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, snelle bezorging.
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.0

    De (bezorg) service van Expert Twello was uitstekend: prima afspraak, erg vriendelijk, kostenloos
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 02-03-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima advies, service, proberen NIET om de klant iets duurders aan te smeren. Ik ben klant en blijf klant.
    Geschreven door Klant Bielderman uit twello op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service bekwaam personeel
    Geschreven door Klant Van Brink uit wilp op 10-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Werd zelfs na mijn internet bestelling gebeld om te bedanken en vertellen wat ik kon verwachten qua levering! Keurig allemaal.
    Geschreven door Klant Oranje uit apeldoorn op 03-02-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Ook weinig tijd en geen kennis van zaken? Ik voel mij in deze expert winkel dan echt geholpen; lekker vlot en echt deskundig. Geen geneuzeld over alle knopjes maar heldere uitleg die aansluit bij mijn budget. De TOP service bij aflevering maken het geheel voor mij echt compleet!
    Geschreven door Klant uit twello op 31-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Twello bied nog ouderwetse topservice! Heel blij mee!
    Geschreven door Klant Jongman uit apeldoorn op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Raad iedereen aan naar Expert in Twello te gaan, je wordt hier nog ouderwets als klant behandeld.
    Geschreven door Klant uit deventer op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en deskundige hulp. Klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit klarenbeek op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Vorige week een stofzuiger via internet besteld. De volgende dag persoonlijk afgeleverd, ik zeg TOP service Twello. Zeker een aanrader Expert in Twello.
    Geschreven door Klant Brilhuis uit apeldoorn op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Prima opgezet en overzichtelijk.
    Geschreven door Klant Hoek uit uchelen op 18-01-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Fantastische winkel, vriendelijk personeel en goede service. Wij komen er graag!
    Geschreven door Klant uit twello op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Helemaal blij met de laptop. perfect advies gekregen en zodoende nog goedkoper uit dan gedacht. Top
    Geschreven door Dhr Dijkman uit voorst op 12-01-2017