Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Krukkeland 9.4

Expert Twello bestaat uit een team vakmensen die veel service bieden, heel klantgericht zijn voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 9.4

    Expert Twello bestaat uit een team vakmensen die veel service bieden, heel klantgericht zijn voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    Geschreven door Klant Krukkeland uit apeldoorn op 29-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie en overzichtelijke winkel, ruim assortiment, vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    expert twello geeft vertrouwen in je aankoop
    Geschreven door Klant uit deventer op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Prima geholpen, goed advies.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen met het advies omtrent de juiste krachtige stofzuiger.
    Geschreven door Klant uit terwolde op 07-03-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Tot nu toe goed behandeld , geen klachten , zou iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit twello op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende zaak. Voor dit assortiment en voor de service hoef je niet nasr de stad.
    Geschreven door Klant Hessels uit twello op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Wij worden altijd prima geholpen bij Expert Twello
    Geschreven door Klant uit twello op 06-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel met vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Jalink uit terwolde op 31-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    geen
    Geschreven door Klant uit deventer op 26-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    wij zijn al jaren klant
    Geschreven door Klant Kremer uit klarenbeek op 14-01-2018
  • Beoordeling: 7.7

    ??
    Geschreven door Klant uit voorst op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Twello onderscheidt zich door zich goed te verdiepen in de behoefte van de klant, en daar vervolgens goed bij aan te sluiten. Dit alles voor een acceptabele prijs. Het uiteindelijke product voldoet daardoor uitstekend!
    Geschreven door Klant uit twello op 29-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert van harte aanbevelen. Al jarenlang klant, en wanneer er onverhoopt iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Maar dat gebeurt gelukkig niet veel. Het is over het algemeen gewoon helemaal goed! Goede service, en goede prijs/kwaliteit verhouding!
    Geschreven door Klant Adema ** uit apeldoorn op 28-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit bussloo op 27-12-2017
  • Beoordeling: 7.8

    ik vind het prettig om bij de expert de aankopen te doen.
    Geschreven door Klant Bruntink uit voorst op 22-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service, snelle levering. TOP!
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 13-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit gendringen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Een fijne en goede zaak, alleen maar positieve verhalen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Bij een aankoop is ook de aftersales uiterst belangrijk. Wil je garantie tot aan de voordeur of meer. Juist de garantie wordt door expert uitstekend ingevuld.
    Geschreven door Klant uit twello op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Bekwaam personeen, persoonlijke aandacht en hele goede service!
    Geschreven door Klant uit twello op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    vlot deskundig fijne uitstraling
    Geschreven door Klant Hissink uit klarenbeek op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Voor goede service en correcte benadering van mij als klant moet je bij de lokale Expert in Twello zijn
    Geschreven door Klant uit twello op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service, mooie prijs aanbieding voor topmerk MIELE.
    Geschreven door Klant uit epse op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Twello heeft ons uitstekend geadviseerd en we hebben een heel goed product gekocht, die goed is ingebouwd en we genieten van het gebruik.
    Geschreven door Klant Clemenkowff uit twello op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goed bedrijf, deskundige en vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Pelgrã¶m uit deventer op 27-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige adviseurs, enthousiast team, mooie en fijne winkel om te komen!
    Geschreven door Klant uit twello op 17-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    laat iedereen dit zelf ervaren.
    Geschreven door Klant uit deventer op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben al jaren (28 jaar) klant van Expert. Het personeel is correct en zeer behulpzaam, Een heel plezierige omgeving en ik kom er graag
    Geschreven door Klant Frieser uit twello op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Twello geeft goed advies en een super service!
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 13-11-2017