Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Beekman B.v. 10.0

zeer klant vriendelijk geholpen. snelle service. goede prijzen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (187)

  • Beoordeling: 10.0

    zeer klant vriendelijk geholpen. snelle service. goede prijzen.
    Geschreven door Klant Beekman B.v. uit apeldoorn op 20-07-2016
  • Beoordeling: 7.7

    uitstekende ervaringen met de service ,veel dingen hangen toch echt af van je eigen smaak en voorkeur maar daar word je bij de expert erg goed mee geholpen ,als je ongeveer duidelijk bent in hetgeen je wilt dan kom je uiteindelijk door middel van hun geboden expert advies met de juiste voor-en nadelen met een heel mooi product thuis/bezorgt wat aansluit bij jouw wensen
    Geschreven door Klant uit twello op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Mooie winkel, deskundig en vriendelijk personeel, ruim aanbod en altijd goede service. Wij doen er al jaren met veel plezier onze aankopen!
    Geschreven door Klant uit twello op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Het prettige van een aanschaf bij expert is de service. Als er al een keer iets kapot gaat weet je zeker dat je vlot wordt geholpen en de garantie netjes wordt toegepast indien mogelijk. Buitenwijk vriendelijk en kundig personeel
    Geschreven door Klant uit wilp op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Geen op of aanmerking
    Geschreven door Klant uit voorst op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ruime keus, klantvriendelijkheid, goede voorlichting en service, goed tot zeer goed bereikbaar.
    Geschreven door Klant Elskamp uit twello op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer prettige winkel, kundig met uitstekende service.
    Geschreven door Klant Linden uit apeldoorn op 08-06-2016