Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Autobedrijf Johan V.d. Oever 10.0

fijne winkel en dito personeel. goed geholpen en ga zeker terug voor andere aankopen...

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (505)

  • Beoordeling: 10.0

    fijne winkel en dito personeel. goed geholpen en ga zeker terug voor andere aankopen...
    Geschreven door Klant Autobedrijf Johan V.d. Oever uit veldhoven op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Komen afspraken na,telefonisch meteen bereikbaar en ook per mail.Gaan meteen voor je aan de slag en het product wordt ook nog eens kosteloos thuis gebracht.Pinnem of contant betalen aan de de deur.Top service!!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    scheer apparaat philips S9041 / 12 scheert perfect , zegt mijn man , kan niet beter . Ik vind het schoon maken niet gemakkelijk , mijn man kan het helemaal niet .
    Geschreven door Klant Hakkens uit veldhoven op 20-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit eersel op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    perfecte service , zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Stadspaviljoen Eindhoven Bv uit eindhoven op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Heel goed en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Heb je wat nodig koop het bij Expert Goede service en vriendelijk personeel En lokale ondernemer
    Geschreven door Klant Jansen uit veldhoven op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige en accurate levering en montage
    Geschreven door Klant De Wind uit knegsel op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Helemaal top. Kan niet meer verwachten als wat ze bieden.
    Geschreven door Klant Sommer uit dommelen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    een prima winkel met goed personeel waar menig andere keten iets van kan leren
    Geschreven door Klant Duran uit knegsel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    In eerste instantie enkele vragen gesteld, telefonisch, want helaas winkelbezoek is niet mogelijk. Mark, Expert Veldhoven, heeft mij goed geholpen. Meedenken en het juiste advies. 2 dagen later kon mijn Samsung tv al worden afgeleverd, opgehangen en geïnstalleerd worden. Alles gegaan volgens afspraak en tv is netjes en secuur opgehangen. Echt een aanrader, Expert in Veldhoven
    Geschreven door Klant Van den Einde uit valkenswaard op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede producten, en service.
    Geschreven door Klant Pasmans uit eersel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    stuur de kassabon na betaling meteen door naar email adres van de koper i.v.m. uploaden van de aankoopbon voor kortingsacties b.v. van Philips, niet alle mensen zijn daar in thuis.
    Geschreven door Klant uit oerle op 28-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    we zijn vaste klant. Steeds prima service en advies
    Geschreven door Klant Van Heek uit veldhoven op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een nette en snelle service
    Geschreven door Klant uit oirschot op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    aan te bevelen
    Geschreven door Klant Aarts uit veldhoven op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prettige winkel. Hebben verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Bakker uit veldhoven op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Goede services en lekker dicht bij huis klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Apfel uit veldhoven op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    voor een echte goede service beveel ik expert veldhoven aan
    Geschreven door Klant Meijering uit veldhoven op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Als ook had geweten dat het installeren van een soundbar van Henos Denon zo\'n probleem was had ik die beslist niet gekozen.
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit eindhoven op 22-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 11-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeker een aanrader. Ik ben goed geholpen: klantvriendelijk, snel, goede informatie.
    Geschreven door Klant Sanders uit veldhoven op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Zeker aan te bevelen service, kwaliteit, deskundig alles toppie
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Super service!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service en vakkundig , vriendelijk ersoneel voor uitleg en installatie
    Geschreven door Klant Bogaerts uit veldhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 5.2

    Goed advies, maar helaas een minder vlotte service na klachten over het product. Uiteindelijk toch nog goed opgelost, maar mis wel terugkoppeling wat er uiteindelijk mis was met het product.
    Geschreven door Klant uit bergeijk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Het is gewoon heel goed Ik beveel het ieder een aan
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Via e-mail had ik een product gereserveerd bij Expert Veldhoven (deze was online en bij de Expert in mijn woonplaats niet meer voorradig). Ik kreeg snel een reactie en kon het product op de door mij gewenste dag ophalen. Tussen het moment van reserveren en moment van ophalen was de prijs omhoog gegaan. Ik kreeg het product mee voor de laagste prijs (op moment reserveren) dus keurig netjes geholpen!
    Geschreven door Klant op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede uitleg en vriendelijke behandeling. En goede kwaliteit van de tv die we gekocht hebben.
    Geschreven door Klant Wijnands uit veldhoven op 26-10-2020