Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

voor aanschaf van een nieuwe tv, overleg eerst wat de mogelijkheden zijn met de huidige tv ontvanger. informeer hier naar.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (235)

  • Beoordeling: 8.6

    voor aanschaf van een nieuwe tv, overleg eerst wat de mogelijkheden zijn met de huidige tv ontvanger. informeer hier naar.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 17-01-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Goed assortiment goede prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant Hermans uit waalre op 17-01-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Een zeer prettige winkel met zeer fijn personeel met persoonlijke aandacht en zeer deskundig is
    Geschreven door Klant Vialle uit veldhoven op 12-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn zeer professioneel geholpen, Bij een volgende aankoop zeker ook naar Expert.
    Geschreven door Klant Van de Aa uit veldhoven op 12-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    aan te bevelen winkel goede service hulp indien nodig
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ruime keuze, goed afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit valkenswaard op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.6

    prima advies gehad en keurig geholpen. Prima tv die Samsung.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 15-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Heb, na vergelijk op internet, gekozen voor een locale dealer waar ik al goede ervaringen mee heb. Website OK
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 30-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Duidelijke en snelle service
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 22-11-2016
  • Beoordeling: 9.4

    tevreden over mogelijkheid van bestelling/vergelijking en levering/levertijd
    Geschreven door Klant uit waalre op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Prettige winkel, goed advies!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    N.V.T
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Wij hadden een vrieskast gekocht maar deze voldeed niet aan onze wensen, de winkel heeft in overleg met de fabrikant dit probleem zeer goed opgelost.
    Geschreven door Klant Mandigers uit veldhoven op 15-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Heb niet op de website gekeken.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 09-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Electrische deken besteld en keurig op tijd ontvangen en voldoet prima. Goede service.
    Geschreven door Klant uit waalre op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn advies,ga naar expert
    Geschreven door Klant Hond uit veldhoven op 03-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij vinden dit een TOP winkel... zo vind je er niet veel meer. Je wordt er super behandeld en deze mensen nemen de tijd voor je
    Geschreven door Klant Snijders uit veldhoven op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Expert is expert ingoederen
    Geschreven door Klant uit wintelre op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Over het geheel genomen ,toch tevreden !
    Geschreven door Klant uit duizel op 31-10-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Goede adviezen en service
    Geschreven door Klant Van Woerkum uit eersel op 28-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goed g.z d
    Geschreven door Klant Kwinten uit eersel op 21-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Een prettig bedrijf , meedenkend en een goede service
    Geschreven door Klant Blommers uit veldhoven op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    De service en klantvriendelijkheid zijn prima in het filiaal in Veldhoven
    Geschreven door Klant Cornelissen uit veldhoven op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Wij kopen al jarenlang bij expert kromstraat en zullen dat zeker blijven doen indien we iets nodig hebben. Voor ons een 10!
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit eindhoven op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service vragen om probleem op te lossen.
    Geschreven door Klant Baselmans uit veldhoven op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Makkelijk online besteld, snelle levering, prima op mijn 2e etage afgeleverd. Zeer tevreden dus !!!
    Geschreven door Klant uit waalre op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Goeie sevice snelle levering en verstand van producten
    Geschreven door Klant Broeders uit waalre op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Expert brengt zelf, na afspraak, de bestelde goederen. Door de kortingsdagen van 20% was mijn magnetron echt goedkoper dan waar ook. Alleen telefonisch slecht bereikbaar.
    Geschreven door Klant uit waalre op 07-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed advies en fantastische service in product bezorging en nazorg.
    Geschreven door Klant uit overpelt (belgie) op 05-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Je voelt je als klant serieus genomen. Kom je alleen voor informatie of voor de aanschaf, het maakt niet uit. Ze nemen de tijd voor je. Echt super.
    Geschreven door Dhr Duran uit knegsel op 22-09-2016