Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kessel 8.7

of je koopt of niet. hier ga ik ook heen voor advies. Geweldig personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (235)

  • Beoordeling: 8.7

    of je koopt of niet. hier ga ik ook heen voor advies. Geweldig personeel.
    Geschreven door Klant Kessel uit duizel op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Veldhoven is een winkel waar je nog \"ouderwets\" prettig geholpen wordt. Productpresentatie is goed verzorgd. Er is aandacht voor de klant!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service, prettig personeel.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.2

    geen
    Geschreven door Klant uit hoogeloon op 19-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben de ervaring dat we goed geholpen worden kopen we medere apperaten krijgen we meestal korting
    Geschreven door Klant Smulders uit veldhoven op 15-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    snel en korrecte afhandeling
    Geschreven door Klant uit bladel op 05-08-2016
  • Beoordeling: 6.2

    Winkel is goed voor het ophalen van je spullen. Voor thuisbezorgen is het echt slecht gedaan en vertrouw het niet meer bij deze webshop
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service.
    Geschreven door Klant Baak uit veldhoven op 11-07-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ik kan geen keuze maken voor andere mensen ze moeten kopen wat ze zelf willen als ik een Epson goed vind wil niet zeggen dat de ander het goed vind dus zelf lekker uitzoeken want een ander vindt een Canon goed en dat geld voor alle artikelen die men koopt.
    Geschreven door Klant Timmermans uit veldhoven op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer behulpzaam, meedenkende mensen. Snel levering, afspraken nakomen en vrij scherpe prijzen ook nog.
    Geschreven door Klant Martin uit veldhoven op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.5

    zeer goede service!
    Geschreven door Klant Verhoeven uit veldhoven op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goed advies, correcte levering. Kan alleen wat sneller als je bedenkt dat webshops de volgende dag kunnen leveren.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 29-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Duidelijke communicatie en snelle service!
    Geschreven door Klant uit bergeijk op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle en goede bediening
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    ben heel tevreden
    Geschreven door Klant Kaam uit eindhoven op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekende service mbt bezorging.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Een goede en duidelijke uitleg over de producten die ze verkopen
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Snelle Service?? Vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Lieshout uit den bosch op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Expert biedt persoonlijke service, duidelijk uitleg over apparatuur en plezierige sfeer in de winkel.
    Geschreven door Klant Sesink uit eindhoven op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Houden zich aan de afspraak! Volgende keer weer via Expert!!!!!
    Geschreven door Klant Linders uit waalre op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle en goede service!
    Geschreven door Klant Galen uit veldhoven op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb een televisie telefonisch voor mijn moeder besteld. De verkoper was zeer behulpzaam. Ook de bezorgers waren heel behulpzaam voor mijn moeder. Ze stofte zelfs nog even het kastje af toen de oude tv in haar slaapkamer werd gezet en voor ze haar nieuwe installeerde. Zeer tevreden dus en mijn moeder ook!
    Geschreven door Klant Wiel uit eindhoven op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Op de dag dat ik de TV besteld had, werd ik al benaderd door een medewerker van de lokale Expert winkel in mijn woonplaats. Met de vraag of ik de TV graag dezelfde dag wilde ontvangen (toevallig nog 1 op voorraad) of dat ik wilde wachten op nieuwe voorraad. Die avond heeft een medewerker na sluitingstijd mij het exemplaar langsgebracht wat hij nog op voorraad had. Top! En dan ook nog 2 jaar garantie. Inmiddels hangt de TV mooi thuis aan de muur.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Besteld en de volgende ochtend meteen gebeld om afspraak te maken voor afhalen. Speaker klinkt geweldig!
    Geschreven door Klant Heuvel uit veldhoven op 11-05-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Heb je iets nodig uit de winkel van expert? Ga dan naar Veldhoven. Je wordt daar goed geadviseerd, denken met je mee, zijn vriendelijk en de service is zoals service moet zijn. Zo zie je dat niet vaak meer.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 11-05-2016