Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Cronenburg 8.4

Ben zeer tevreden over de aankopen en service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (235)

  • Beoordeling: 8.4

    Ben zeer tevreden over de aankopen en service.
    Geschreven door Klant Van Cronenburg uit veldhoven op 10-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Wordt snel geholpen en netjes geplaatst of afgeleverd
    Geschreven door Klant Comperen uit eindhoven op 10-08-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Expert kan ik iedereen aanbevelen. Goede voorlichting, uitstekende service. De monteur is ruim 2 uur bezig geweest met installeren en hij heeft zeer goed uitleg gegeven over de bediening. Wij zijn beiden al in de 70, maar we willen wel met de tijd mee. Wim Wilting en Nellie Mennen.
    Geschreven door Klant Wilting uit veldhoven op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Er staat deskundig personeel Krijgt goede adviezen En soms bij medere aankopen te gelijk Krijg je wat korting En thuis bezorgen altijd gratis
    Geschreven door Klant Smulders uit veldhoven op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Laatst een steelstofzuiger gekocht. Prima apparaat, Ben er erg blij mee.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Kun je lang op wachten! Zeer irritant dit allemaal!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Expert mensen staan altijd voor u klaar en denken ruim mee en vooruit denken
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 15-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Expert in Veldhoven is een fijne zaak die altijd tijd voor je hebben, thuis komen installeren en uitleggen. Vriendelijke bediening.
    Geschreven door Klant Van Hak uit veldhoven op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel met goede assortiment en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Bronne uit veldhoven op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.5

    ik koop heel graag mijn spullen bij de Expert. word super geholpen en goede service, en ik heb met al mijn spullen die ik er heb gekocht noch nooit iets gehad.
    Geschreven door Klant Thamelt uit veldhoven op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer netjes geholpen, type Miele stofzuiger die we eigenlijk zochten was niet op voorraad maar duurdere uitvoering met korting gekregen en een pak stofzuigerzakken.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit veldhoven op 23-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ben zeer tevreden over de aankoop en de aflevering er van
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    .
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 24-03-2017
  • Beoordeling: 9.3

    goede service / goede en correcte bezorging , en prijs en kwaliteit doen ze niet onder voor de MM
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 24-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig advies en goede en snelle service
    Geschreven door Klant Straatman uit veldhoven op 09-03-2017
  • Beoordeling: 7.5

    goede prijskwaliteit verhouding! ben zeer tevreden over afspraken en thuisbezorging!
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit hoogeloon op 08-03-2017
  • Beoordeling: 5.1

    Snelle en goede bezorging, eenvoudig te retourneren via een van de winkels. Service in de winkel daarentegen is een stuk minder.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-03-2017
  • Beoordeling: 8.5

    via website besteld, netjes gebeld door winkel wanneer produkt bezorgd zou worden.
    Geschreven door Klant uit valkenswaard op 01-03-2017
  • Beoordeling: 9.4

    duidelijke site waar je vooraf veel informatie uit kunt halen.
    Geschreven door Klant uit eersel op 25-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Voor Expert gekozen i.v.m. prima ervaringen, al jarenlang klant en Expert koppelt een scherpe prijsstelling aan uitstekende service. De bereikbaarheid van de winkels is ook een pluspunt
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 23-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Super goed geholpen! Geweldige service, en super vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Linssalon uit veldhoven op 11-02-2017
  • Beoordeling: 1.0

    over deze levering kan ik geen positieve review schrijven, een hoop gedoe en frustratie en dat voor 12,00 en 4,95 aan bezorgkosten en een levertijd die totaal niet werd gehaald door een hele slechte orderverwerking. rob leemans
    Geschreven door Klant Leemans uit veldhoven op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Snelle en correcte levering via de website.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Er staat op de site dat er na een dag contact word op genomen, maar dat is niet zo. Heb zelf gebeld na 3 dagen. Veder goed tevreden.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima alternatief voor een onpersoonlijke keten , met meer zorg en vertrouwen in product en dienstverlening .
    Geschreven door Klant Cwn uit zwijndrecht op 04-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer snel geholpen en prima service.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    snelle levering,nemen oude spullen mee + ook de verpakking.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service, Gratis thuisbezorgd door expert zelf. Zeer klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant uit hapert op 24-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    perfect geholpen! duidelijk en eerlijk advies. We hebben een samsung curve tv gekocht voor een zoon om te gamen. Tv bevalt uitstekend.
    Geschreven door Klant uit hoogeloon op 21-01-2017