Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Maas 9.2

Ben uiterst tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (434)

  • Beoordeling: 9.2

    Ben uiterst tevreden
    Geschreven door Klant Maas uit eindhoven op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Expert en naar volle tevredenheid
    Geschreven door Klant Schellekens uit veldhoven op 06-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Complimenten aan Cody en collegae voor de bestelling en aflevering van de magnetron. In 1 woord : Top. Zeer tevreden over de service.
    Geschreven door Klant Meyvis uit arendonk op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige snelle afhandeling. Alles volgens afspraak. Prima
    Geschreven door Klant Slagers uit bergeijk op 02-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert een winkel waar men graag terug komt .
    Geschreven door Klant Vermeulen uit hoogeloon op 25-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Expert i.v.m.goede service bevelen we van harte aan
    Geschreven door Klant uit wijchen op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alle bruin- en witgoedartikelen kopen wij al sinds jaren bij de Expert, dus toen we een week geleden besloten om een andere tv te kopen hebben we op de website van de Expert een tv gevonden die voldeed aan onze wensen. Deze hebben we telefonisch besteld en daags daarop is deze, op de tijd die was afgesproken, geleverd. De Expert was onze vaste leverancier van bruin- en witgoed en blijft onze leverancier.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Koop lokaal en krijg prima snelle service van een winkel om de hoek tegen een redelijke prijs. Deze keer telefonisch besteld en product afgehaald vanwege RIVM richtlijnen, prima geregeld.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Wij wonen in Baarn en hebben onze zoon in Eindhoven een condensdroger laten bezorgen door Expert. Geheel tel. geregeld en hij erg verrast. Droger werd naar zolder gebracht en aangesloten. Dat noem ik service.
    Geschreven door Klant Heegen uit baarn op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb een artikel bestelt, via de telefoon, bij een vestiging van Expert ver bij mij uit de buurt, werd prima te woord gestaan, goed geholpen, en binnen de kortste tijd had ik mijn bestelling binnen. Prima.
    Geschreven door Klant De Jong uit barendrecht op 02-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit riethoven op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben altijd naar tevredenheid, volgens de gemaakte afspraken geholpen.
    Geschreven door Klant uit knegsel op 25-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, snelle levering. In eerste instantie order zelf geannuleerd i.v.m. leveringsproblemen fabrikant, geld direct teruggestort en alternatief product aangeschaft. Deze werd de dag erop afgeleverd. Zeer tevreden, goede communicatie.
    Geschreven door Klant Mauritz uit valkenswaard op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    prettig geholpen bij bepalen aanschaf product dat aan onze wensen voldoet
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 20-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle en goede levering,vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant Kox uit veldhoven op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ik kom er al jaren en ben zeer tevred6
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Vlug en correct .goede service en deskundige installatie. Kan Expert zeer zeker aanbevelen
    Geschreven door Klant uit dommelen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Betrouwbaar en goede service
    Geschreven door Klant Dekkers uit bergeijk op 24-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede wasmachine, genoeg opties. Lekker stil tijdens het wassen. Makkelijke bediening en een duidelijke handleiding die er netjes bij wordt geleverd. Mooi machientje voor een mooi prijsje
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    fijne winkel en dito personeel. goed geholpen en ga zeker terug voor andere aankopen...
    Geschreven door Klant Autobedrijf Johan V.d. Oever uit veldhoven op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Komen afspraken na,telefonisch meteen bereikbaar en ook per mail.Gaan meteen voor je aan de slag en het product wordt ook nog eens kosteloos thuis gebracht.Pinnem of contant betalen aan de de deur.Top service!!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    scheer apparaat philips S9041 / 12 scheert perfect , zegt mijn man , kan niet beter . Ik vind het schoon maken niet gemakkelijk , mijn man kan het helemaal niet .
    Geschreven door Klant Hakkens uit veldhoven op 20-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit eersel op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    perfecte service , zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Stadspaviljoen Eindhoven Bv uit eindhoven op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Heel goed en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Heb je wat nodig koop het bij Expert Goede service en vriendelijk personeel En lokale ondernemer
    Geschreven door Klant Jansen uit veldhoven op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige en accurate levering en montage
    Geschreven door Klant De Wind uit knegsel op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Helemaal top. Kan niet meer verwachten als wat ze bieden.
    Geschreven door Klant Sommer uit dommelen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    een prima winkel met goed personeel waar menig andere keten iets van kan leren
    Geschreven door Klant Duran uit knegsel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    In eerste instantie enkele vragen gesteld, telefonisch, want helaas winkelbezoek is niet mogelijk. Mark, Expert Veldhoven, heeft mij goed geholpen. Meedenken en het juiste advies. 2 dagen later kon mijn Samsung tv al worden afgeleverd, opgehangen en geïnstalleerd worden. Alles gegaan volgens afspraak en tv is netjes en secuur opgehangen. Echt een aanrader, Expert in Veldhoven
    Geschreven door Klant Van den Einde uit valkenswaard op 04-01-2021