Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schenau 9.5

Goede klandizie

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (596)

  • Beoordeling: 9.5

    Goede klandizie
    Geschreven door Klant Schenau uit vlaardingen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    een uitstekende zaak met heel goede service.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende verkopers die weten waar ze het over hebben! Niet van die goedkope jonge krachten die er geen verstand van hebben. Zijn goed op de hoogte van de producten die zij verkopen. Nooit meer naar een andere winkel!
    Geschreven door Klant Zandbergen uit schiedam op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Veel informatie , ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit maassluis op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Een zaak met vertrouwen
    Geschreven door Klant Janse uit schiedam op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Na meer dan 30 jaar klant te zijn bij Schippers, laat toch wel zien dat we tevreden zijn.
    Geschreven door Klant Koehoorn uit schiedam op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ben een zeer tevreden klant. perfect geholpen van aankoop t/m het plaatsen van het art.
    Geschreven door Klant Krabbendam uit schiedam op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Ik heb de winkel mogen ervaren als een onderneming waar service nog ouderwets gehanteerd wordt, als klant ontvang je alle informatie /advies over de producten waarin je geïnteresseerd ben. Was geïnteresseerd in een nieuwe tv, ik heb alle informatie mogen ontvangen van alle merken. De voor- en de nadelen van sommige modellen aangehoord, waardoor de keuze voor de tv gauw gemaakt was. Vriendelijk personeel, kennis van zaken. En een persoonlijk benadering. Zou ik terugkomen om daar te kopen? Jazeker op 100 %!
    Geschreven door Klant The Profs Reclamemakers uit vlaardingen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    De mensen van Expert zijn zeer klantvriendelijk en denken met je mee. Het installeren van de TV en 4K-Blu-ray speler via de reeds bestaande receiver ging efficiënt en snel. Dit in combinatie met de actiekorting van Expert zelf en de cashback van Samsung leverde dit een geweldige prijs-prestatieverhouding op. We zijn zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Van Dijk uit vlaardingen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Wij kopen regelmatig bij expert,dat betekent dat we zeer tevreden zijn.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 13-09-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Goede voorlichting,en fijne service
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 12-09-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Schipper Vlaardingen: Kundig en vriendelijk personeel, snelle afhandeling, zeer goede service, goede prijs/kwaliteitverhouding.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 09-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Men wordt op beleefde manier te woord gestaan.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 06-09-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 05-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Eerslijk,vakkundig en aardig wat wil je nog meer dus allemaal naar Expert op de Loper
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit vlaardingen op 04-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en vriendelijk personeel die tijd en kennis geeft en service aan de klant.
    Geschreven door Klant Mathijssen uit vlaardingen op 31-08-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel. Deskundig personeel en goede service.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 28-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Snel en goed geholpen bij vervanging van inbouwkoelkast. Inmeetservice werkt goed en levering en plaatsing was mogelijk op zeer korte termijn. Verder alles via de telefoon geregeld en ook dat ging helemaal goed.
    Geschreven door Klant Leenders uit schiedam op 20-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede service is belangrijk
    Geschreven door Klant Molendijk uit vlaardingen op 17-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    De service is echt heel goed en we zijn super tevreden met spullen.
    Geschreven door Klant Blok uit spijkenisse op 16-08-2018
  • Beoordeling: 9.4

    als je zelf weet wat je precies aan wilt schaffen, krijg je altijd een goed advies.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    De medewerkers van Expert hebben verstand van zaken. Denken mee en geven juiste advies. Afspraken worden nagekomen. Laat je niet afleiden alles is leverbaar. Ook zaken die je niet in de showroom ziet staan. Jolanda van Knotsenburg- Huijsdens verstand van za
    Geschreven door Klant Van Knotsenburg uit vlaardingen op 12-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Je wordt bij Expert -Schipper altijd netjes en deskundig geholpen. Top zaak!!!
    Geschreven door Klant Van Ettinger uit vlaardingen op 08-08-2018
  • Beoordeling: 8.1

    goede sevice
    Geschreven door Klant Smits uit vlaardingen op 06-08-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Nu een E-reader gekocht, weer prima geholpen
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit vlaardingen op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Vorstenbos uit schiedam op 31-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ik koop iets wat uit mijn portemonnee komt...en dat is niet veel. Jammer voor hun ..ik heb nog een tv staan van 1990 ...dus een oude met een grote achterkant..Maar iets weg doen wat erg perfect nog is ...komt bij mij niet voor.Er werd niet meegedacht om toch dat radio setje aan te sluiten.i.v.b. hdmi...maar er bestaat wel een omvormer voor die scartkabel. Heb ik zelf opgezocht op internet. Jammer nu heb ik nog niets. Voorlopig wacht ik maar even om het te kopen .
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Groot assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteit verhouding en deskundig, vriendelijk en accuraat montagepersoneel!
    Geschreven door Klant Van Oosten uit vlaardingen op 26-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    de eigenaar en personeel altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Mostert uit vlaardingen op 24-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede persoonlijke uitleg. Bij het bezorgen ook meedenken in situatie.
    Geschreven door Klant Hendriks uit vlaardingen op 23-07-2018