Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Bruin 8.9

Ik vind Expert Wezep een prettige winkel met vriendelijk personeel. Het assortiment is heel uitgebreid. Ik sta steeds versteld van de variatie aan artikelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (289)

  • Beoordeling: 8.9

    Ik vind Expert Wezep een prettige winkel met vriendelijk personeel. Het assortiment is heel uitgebreid. Ik sta steeds versteld van de variatie aan artikelen.
    Geschreven door Klant De Bruin uit wezep op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Vakkundig en beleefd geholpen. Prettige winkel om een aankoop te doen.
    Geschreven door Klant Voskuil uit hattem op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert wezep super leuk personeel en goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Duinkerken uit wezep op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Kan Expert Frits van Enk zeer goed aanbevelen, vriendelijk personeel, goede en deskundige voorlichting en uitleg, laat de klant kiezen wat hij/zij wil kopen. Ik vindt heel veel keuze van producten. Ook thuis brengen geen probleem, netjes afgeleverd
    Geschreven door Klant uit kampen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn bij Expert al enkele keren uitstekend geholpen. De producten die we er kochten bevallen zeer goed. Deskundige adviezen en bovenal een prettige bediening. Dit alles maakt dat wij bij anderen zeker Expert zullen aanbevelen. Doen!!!
    Geschreven door Klant Van Rozen uit wezep op 07-11-2017
  • Beoordeling: 9.4

    nvt
    Geschreven door Klant Van der Kolk uit kampen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Heel tevreden met onze nieuwe koelkast
    Geschreven door Klant uit wezep op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.8

    heb een goed gevoel als ik in de winkel binnen kom
    Geschreven door Klant Doornewaard uit oosterwolde op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede voorlichting, prima service, snelle levering en installatie
    Geschreven door Klant uit zwolle op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak ,wordt vlot geholpen
    Geschreven door Klant uit heerde op 17-10-2017
  • Beoordeling: 7.9

    nee
    Geschreven door Klant uit kampen op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Vlotte en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Dhr Korteschiel uit kampen op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Netjes alle afspraken nagekomen
    Geschreven door Klant De Haas uit alphen aan den rijn op 26-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima voorlichting, klantgerichte service, zeer nette prijs, parkeren tot aan de stoep. Daar kan geen mega reclame tegenop! We zijn zeker niet gek. Volgende keer weer Expert!
    Geschreven door Dhr Groothuis uit \'t harde op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer snelle, goede hulp en service. eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit heerde op 12-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Expert van alle markten thuis, aandacht en expertise !
    Geschreven door Klant uit zwolle op 22-08-2017
  • Beoordeling: 9.6

    EENVOUDIGE EN VLOTTE BEDIENING.
    Geschreven door Klant Knipping uit wezep op 14-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Mooie winkel, goede uitleg over de producten.
    Geschreven door Klant Hutten uit hattem op 10-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Perfecte service
    Geschreven door Klant uit dinteloord op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Fantastische service bij aankoop van een nieuwe koelkast. Deze is door een vriendelijke en kundige monteur mooi geplaatst. Ik ben erg blij met Expert.
    Geschreven door Klant uit hattem op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede hulp gekregen bij het kiezen van de juiste wasmachine
    Geschreven door Klant De Vries uit oldebroek op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Prima bedrijf, en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Veenstra uit hattem op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service, vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit hattem op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.6

    prima service en deskundig advies
    Geschreven door Klant Smallegange uit \'t harde op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wonen boven de Mediamarkt en kopen bij Expert dat zegt toch genoeg? Service, aandacht en deskundigheid zijn voor ons de reden geweest om bij Expert te kopen
    Geschreven door Klant uit zwolle op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeker goede service, afspraken wooden nagekomen en kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit giethoorn op 28-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    goede service en meedenkend
    Geschreven door Klant Kroon uit kampen op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Ik kan de zaak bij ieder aanbevelen
    Geschreven door Klant Looman uit kampen op 24-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    expert jullie diensten zijn een 10
    Geschreven door Klant Houten uit kampen op 16-06-2017