Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jong 9.1

Goede service verleent er word meegedacht naareenoplossing. Maar er wordook eerlijk en realistisch gekeken naar de situatie

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (138)

  • Beoordeling: 9.1

    Goede service verleent er word meegedacht naareenoplossing. Maar er wordook eerlijk en realistisch gekeken naar de situatie
    Geschreven door Klant De Jong uit nijelamer op 03-08-2018
  • Beoordeling: 7.5

    ik kijk nooit naar de website van expert
    Geschreven door Klant Bontius uit steenwijk op 23-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Snel en vriendelijk geholpen, deskundig.
    Geschreven door Klant Smit uit wateren op 19-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    een aanrader zeker in kleiner steden
    Geschreven door Klant Ernst uit noordwolde op 17-07-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede voorlichting en vriendelijk meedenkend personeel!
    Geschreven door Klant uit wolvega op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer vriendelijk personeel. Alleen al daarom heb ik het hier gekocht.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ben goed geholpen,prima winkel.
    Geschreven door Klant uit ter idzard op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben deskundig en zeer vriendelijk geholpen! Toen bleek dat er een mankement was kreeg ik zonder problemen direct een nieuw Tablet!
    Geschreven door Klant Meijer uit wolvega op 02-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Je word netjes geholpen en nemen de tijd voor je
    Geschreven door Klant Veenstra uit wolvega op 26-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Onze ervaring met de service van expert is uitstekend. De door ons bestelde wasdroogcombinatie die bij aflevering 2cm te hoog bleek te zijn voor plaatsing, werd vakkundig 2cm lager gemaakt, zodat we toch het gewenste apparaat naar volle tevredenheid kunnen gebruiken.
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 21-04-2018
  • Beoordeling: 7.7

    hebben verstand van zaken over de nieuwste ontwikkelingen en leggen alles goed uit en dringen niets op , alleen bij het afleveren moest de monteur na mij nog een tv en wasmachine instaleren en had daar door iets te weinig tijd
    Geschreven door Klant Van der Wal uit oldemarkt op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige afhandeling na bestelling.
    Geschreven door Klant Adema uit noordwolde op 28-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ze helpen goed en met de goede keuze, en zijn erg vriendelijk
    Geschreven door Klant uit wolvega op 18-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel, fijn en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Nicola uit steenwijk op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Verkoopmedewerker gaf duidelijke meedenkende informatie.
    Geschreven door Klant Dijkman uit oldemarkt op 05-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service. Super aardige en deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant Garage Thomas uit oldetrijne op 01-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Klantvriendelijke winkel in Wolvega.
    Geschreven door Klant uit de blesse op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.5

    De stofzuigerslang was defect.contact gehad met expert en binnen twee dagen een nieuwe slang thuis gebracht
    Geschreven door Klant Zwart uit stiens op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Mooie koffiemachine waar we erg tevreden over zijn. Het enigste nadeel dat als je 2 kopjes zet de ene kop veel voller komt Dan de andere. Dit vinden wij behoorlijk storend. Voor de rest prima koffie en zijn we heel tevreden
    Geschreven door Klant uit wolvega op 12-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede voorlichting in de winkel. Goede service bij levering produkten thuis.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit munnekeburen op 07-02-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service
    Geschreven door Klant uit wolvega op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.3

    deskundige informatie
    Geschreven door Klant Broekhuis uit steenwijk op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Behulpzaam en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Munsterman uit steenwijkerwold op 26-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ja
    Geschreven door Klant Ajdar uit wolvega op 25-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    De medewerkers hebben me prima geholpen met het uitzoeken van het product welke het meest voldeed aan mijn zeer lastige zoekvraag. Aan de kassa bleek de prijs zelfs lager te zijn dan op het schap stond.
    Geschreven door Klant Montizaan uit elburg op 25-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel, goed assortiment
    Geschreven door Klant uit steggerda op 20-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    De medewerker heeft mij snel en deskundig geholpen en ook met het naleveren van een handleiding bij de gekozen product heeft de firma expert zijn uiterste best gedaan.
    Geschreven door Klant De Vries uit wolvega op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    goede ervaringen met betrekking tot prijs, kwaliteit en service. zal beslist weer eens een aankoop doen
    Geschreven door Klant Eilander uit wolvega op 17-01-2018