Navigatie

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

N.v.t.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (469)

  • Beoordeling: 9.4

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ontzettend goed geholpen fijne winkel om naar toe te gaan.
    Geschreven door Klant Rijpkema uit noordwolde op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Je kunt echt wel terecht bij de verkopers van Expert als je geen idee hebt wat je moet kiezen.
    Geschreven door Klant Biesheuvel uit wolvega op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij hebben zeer goede ervaringen met Expert!! Hartelijk dank voor de goede service!
    Geschreven door Klant Zuidervaart uit blesdijke op 30-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Prima leverancier dik te vreden met expert
    Geschreven door Klant uit steenwijkerwold op 29-04-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Het geheel schatten wij cijfermatig in op 8,5, te weten goed tot zeer goed.
    Geschreven door Klant Stuivenvolt uit wolvega op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd netjes, goed service, tijd voor de klant en alles netjes geleverd en geïnstalleerd. Heb helemaal geen klachten en is een prima winkel om naar toe te gaan
    Geschreven door Klant Pater uit steenwijkerwold op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goed en deskundig advies. af spraken worden goed nage komen. goede service.
    Geschreven door Klant uit echtenerbrug op 20-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Super goede zaak zal het iedereen aanraden
    Geschreven door Klant Okkes uit wolvega op 19-03-2021
  • Beoordeling: 6.1

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Janse uit wolvega op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 18-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Na telefonisch gesprek te hebben gehad met de vraag is het artikel leverbaar bij jullie kwam de melding helaas niet in ons filiaal dat was balen maar bin n en 5 minuten werd ik terug gebeld en hebben ze t onderling geregeld en kon ik alsnog bij expert wolvega het artikel ophalen echt top gedaan
    Geschreven door Klant Boer uit steenwijkerwold op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Garantie was goed.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 02-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super advies en nemen echt de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Koch uit wolvega op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle service aan huis door klantvriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit wolvega op 24-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    👍
    Geschreven door Klant Duursma uit wolvega op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert lever mij altijd goede service nooit problemen ervaren
    Geschreven door Klant Boogaard uit oldemarkt op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Duidelijk en toe de pointe !!!!
    Geschreven door Klant uit wolvega op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Heel Correct en snel.
    Geschreven door Klant Van Eijck uit paasloo op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Het is behelpen
    Geschreven door Klant De Vries uit wolvega op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Altijd vriendelijk en correcte service behulpzaam
    Geschreven door Klant Huitema uit wolvega op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met goede service
    Geschreven door Klant Van M. uit oldeholtpade op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Wij hebben prima ervaringen met Expert Wolvega. Ruime sortering en vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Bijlsma uit oldelamer op 04-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit wilhelminaoord op 01-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wolvega / Surhuisterveen , prima mensen waar je goed geholpen word en krijgt wat je wilt en met een beetje meer
    Geschreven door Klant Dikken uit wolvega op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    We zijn uitermate tevreden
    Geschreven door Klant uit wolvega op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle service
    Geschreven door Klant Gevers uit vledderveen dr op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed contact en overleg ondanks Corona Lockdown. En ook nog eens goed advies en snelle levering (van Asko wasmachine W2086C.W). Ik heb tijdens het aankoopproces met verschillende mensen van Expert Wolvega contact gehad en dat was met allemaal buitengewoon goed en plezierig.
    Geschreven door Klant De Winter uit scherpenzeel op 15-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Extreem goede service
    Geschreven door Klant Weiland uit ossenzijl op 14-01-2021