Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

geen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (138)

  • Beoordeling: 9.3

    geen
    Geschreven door Klant uit wanneperveen op 01-11-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Ik kom al jaren bij Expert altijd vriendelijk geholpen en als er wat aan de hand is staan ze ook voor je klaar.
    Geschreven door Klant Bos uit steenwijkerwold op 31-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Gewoon een uitstekende winkel!! Alle elektra hebben we bij Expert gekocht ook vanwege de service !!!!
    Geschreven door Klant De Goed uit wolvega op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant Nagelmaeker uit emmeloord op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.2

    goed product voor een lage prijs
    Geschreven door Klant uit wolvega op 04-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Eerlijke antwoorden vriendelijk personeel snelle bezorging een woord TOP
    Geschreven door Klant Boer uit steenwijkerwold op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.2

    het bevalt me uitstekend goede service en je wordt vriendelijk gehopen
    Geschreven door Klant Vos uit oldemarkt op 27-09-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Wolvega. Ruime keus. Vakkundige medewerkers. Winkel met uitstraling. Wij zijn er prima geholpen.
    Geschreven door Klant Bijlsma uit oldelamer op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Ondanks de aantrekkelijkheid van internet aankopen is het soms een overweging te kijken bij de lokale detailhandel. Wij hebben voor een keurige prijs een wasdroger gekocht bij Expert. Misschien een paar tientjes duurder maar dat is ook een investering in de lokale middenstand. Daarnaast is het prettig een servicepunt in de buurt te hebben. Dik tevreden en blij met een Expert in het dorp.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 26-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    prima geholpen
    Geschreven door Klant Stienstra uit dronten op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit wolvega op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Nieuwe tv gekocht in Wolvega,Kundig geholpen netjes thuisbezorgd en geïnstalleerd .Alles werkt naar behoren.Alleen is dit niet gratis .
    Geschreven door Klant uit noordwolde fr op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Mensen met kennis van zaken. goede en snelle service. Fijn contact met de klant.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 03-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Daar heb ik geen idee over.
    Geschreven door Klant uit meppel op 24-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en persoonlijke bedrijf, een aanwinst voor het dorp Wolvega. Zeer enthousiast personeel met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Kan uit ter idzard op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Goede en snelle levering
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 07-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    goede service. goede uitleg over het product wat je koopt. en bij vragen over een ander product nemen ze alle tijd
    Geschreven door Klant uit oldeholtpade op 23-06-2017
  • Beoordeling: 7.3

    prima snelle service. Dat winkelt prettig!
    Geschreven door Klant uit paasloo op 15-06-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Twee jaar geleden een Electrolux stofzuiger bij Expert-Wolvega gekocht. Prima apparaat blijkt na twee jaar gebruik. Echter het zuigmondje vertoonde overmatige slijtage. Na contact met Expert hebben ze vlot een nieuw zuigmondje geleverd. Klasse !
    Geschreven door Klant Volkmann uit steenwijkerwold op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Het is gewoon goed, duurder dan de webwinkel maar de service en persoonlijke aandacht is het meer dan waard!
    Geschreven door Klant Cornelissen uit wolvega op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en kundig personeel, een aanrader.
    Geschreven door Klant Nijenhuis uit wolvega op 06-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel men drinkt zich niet op als je zegt even rond kijken als ik wat wil weten vraag ik het wel en dat is goed in deze winkel.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 26-05-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Verkoop praatjes goed. Afspraken worden na gekomen. Denk om extra kosten.(bezorgen, plaatsen, kleine aanpassingen).
    Geschreven door Klant uit steggerda op 18-05-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant uit wapserveen op 17-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Snel geholpen, vriendelijk. Eerlijk over de product wat ze verkopen.
    Geschreven door Klant Jong uit nijelamer op 04-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede winkel, met veel persoonlijk contact en hoogwaardige producten
    Geschreven door Klant Aalders uit wolvega op 20-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben al veel vrienden en kennissen geadviseerd om naar Expert te gaan om advies te vragen over hun probleem.
    Geschreven door Klant Kuipers uit wolvega op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Wolvega heeft mij prima geholpen aan de juiste soundbar, ik zal in de toekomst hier vast meer gaan kopen.
    Geschreven door Klant Raaijmaker uit steenwijk op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Goede en vriendelijk personeel betaalbare Prijzen en prima servece
    Geschreven door Klant uit schagen op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    een goede kwaliteit vrieskast Etna. ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit eesveen op 26-03-2017