Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Huisman 8.2

zeer vriendelijk en correct geholpen, het prijsverschil tussen de koop en de folder van de week erop á 50 euro, wordt, na mijn mail aan het hoofdkantoor, zonder problemen en met excuses, overgemaakt waarbij Expert Wolvega geen partij was daar ik via de webwinkel van Expert, besteld had en zij de leverende partij waren. Zeer sportief en klantvriendelijk!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (138)

  • Beoordeling: 8.2

    zeer vriendelijk en correct geholpen, het prijsverschil tussen de koop en de folder van de week erop á 50 euro, wordt, na mijn mail aan het hoofdkantoor, zonder problemen en met excuses, overgemaakt waarbij Expert Wolvega geen partij was daar ik via de webwinkel van Expert, besteld had en zij de leverende partij waren. Zeer sportief en klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Huisman uit wolvega op 16-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Geweldige services.
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 09-03-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Goeie service en snelle levering
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 08-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    AARDIG PERSONEEL ,VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM ZEER TEVREDEN
    Geschreven door Klant Pompstra uit oldemarkt op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goede winkel! Zou hier zeker weer wat kopen in de toekomst! Erg klantvriendelijk en smiddags mijn product nog thuisbezorgd gekregen!
    Geschreven door Klant Kramer uit wolvega op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Als je wat nodig heb zoek niet te lang en vergelijk verschilde zaken dan word je dol want de een heeft dit en de andere dat en dan moet het soms nog bestelt worden en dan maar wachten . Stap bij Expert naar binnen en je bent zo klaar
    Geschreven door Klant uit wolvega op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    ik had een verkeerde tomtom gekocht en zonder zorgen kon ik de tomtom omruilen voor een goede
    Geschreven door Klant Timmer uit luttelgeest op 23-02-2017
  • Beoordeling: 4.5

    Hetgeen wat op de website aangegeven wordt qua leveringstijd klopt niet. Binnen 4 werkdagen zou ik mijn stofzuiger geleverd krijgen. Nadat ik zelf gebeld hen na een paar weken kreeg ik te horen dat je nog een aantal weken moest wachten.... Waardeloze communicatie. ...
    Geschreven door Klant uit de hoeve op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Ik kocht twee Led TV maar een paste niet en kon zo retour worden gedaan was geen punt ondanks de aanbieding.
    Geschreven door Klant Huitema uit wolvega op 16-02-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie winkel,en prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Sinds de Expert zaak in Wolvega in andere handen is gekomen !! Zie je weer plezier , orde en netheid in de winkel. Er is weer uitstraling. Een aanwinst voor Wolvega. P.Nieuwenhuizen Wolvega
    Geschreven door Klant Nieuwenhuizen uit wolvega op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Wij kijken vaak bij expert Wolvega . Worden vriendelijk te woord gestaan. Op speciale dagen 20% korting op artikel naar keuze zou een optie zijn. Wel duidelijk maken wanneer. Nu was het koopzondag maar meerdere winkels wisten er niets van. Heel blij met onze Philips 4K smart tv met 20% korting en de inbouw koelkast.
    Geschreven door Klant Posthumus uit emmeloord op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer goed geadviseerd bij de aanschaf van een diepvries. En hij kon dezelfde dag nog geleverd worden. Super!
    Geschreven door Klant Jonkers uit steenwijk op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekend en super snel geholpen!
    Geschreven door Klant Zandijk uit blesdijke op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Goed scheerapparaat .Slechte Gebruiksaanwijzing
    Geschreven door Klant Los uit paasloo op 24-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Bijzonder prettige zaak!
    Geschreven door Klant uit wolvega op 05-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Lukkes kan ik aanbevelen en ook als u ergens anders denkt goedkoper te kunnen, gun ze dan in ieder geval de mond, zelf ophalen en installeren kan al schelen, dit bij ondervinding
    Geschreven door Klant Bos uit wolvega op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    wel een aanrader om hier te kopen.
    Geschreven door Klant uit ossenzijl op 06-07-2016