Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wolvega

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wolvega die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wolvega. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

BIJ EXPERT Wolvega ben ik heel vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (138)

  • Beoordeling: 9.4

    BIJ EXPERT Wolvega ben ik heel vriendelijk en behulpzaam geholpen.
    Geschreven door Klant uit steggerda op 15-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goeie service prettig personeel nette prijs
    Geschreven door Klant uit joure op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ging naar Expert Wolvega en ben daar zeer vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Expert is goed in service en je kunt zien wat je koopt
    Geschreven door Klant uit wolvega op 09-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    fijne winkel goed aanbod van producten. je kan natuurlijk naar de mediamarkt maar die komen niet langs als je net je aangeschafte product aansluit en het blijkt niet te werken. nee daarom koop in je eigen woonplaats/ gemeente
    Geschreven door Klant Scheeringa uit wolvega op 07-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Vlotte en deskundige medewerker. Goed advies gekregen. Bij levering van de nieuwe tv en soundbar, werd alles keurig geïnstalleerd en uit gelegd. En dat alles nog voor de kerstdagen uit.
    Geschreven door Klant Veen uit wolvega op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    zeer tevreden
    Geschreven door Klant Mosterman uit oldemarkt op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ondernemen is betrokken, oplossing gericht en komt de gemaakte afspraak na.
    Geschreven door Klant Koning uit wolvega op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    goede service
    Geschreven door Klant Post uit wolvega op 02-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Zeker de moeite waard om langs te gaan voor wat dan ook, zoals oortjes, koptelefoons tot tv\'s. Zelf heb ik ervaren dat ze je heel goed helpen met alles waar ik ooit dingen over gevraagt hebt. Zoals mijn headset van jbl, zat ik te twijvelen over de gene van 30 euro (met draad) en de gene van 40 euro (zonder draad). En ze hadden mij toen verteld dat de gene met draad wel iets beter is (dus ze smeren je niet het duurste aan). Dus als ik terug denk was het goeie klantenservice en een toffe zaak :D
    Geschreven door Klant Pieters uit wolvega op 27-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert vragen altijd slagen.
    Geschreven door Klant Kuipers uit wolvega op 27-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    dat is wel goed
    Geschreven door Klant uit noordwolde op 20-12-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Ik heb onlangs een (prijzige) head phone gekocht en ik ben tevreden zowel over de in de winkel verleende service als over het product.
    Geschreven door Klant uit munnekeburen op 20-12-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Het is prima zo
    Geschreven door Klant uit kalenberg op 17-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Ze doen wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant Westenbroek uit wolvega op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Deze vestiging van Expert heeft de juiste service zoals men dat mag verwachten. Kan men niet van alle Expert vestigingen zeggen.
    Geschreven door Klant Stuiver Draai- En Freeswerk uit lemmer op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Snel geholpen met een zeer goede uitleg en advies.
    Geschreven door Klant Westerbrink uit wolvega op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Prima advisering. Afspraken werden keurig nagekomen. Wij kregen tips om ons witgoed-apparaat zelf te installeren en werden nog \'nagebeld\' om deel te nemen aan een korting-actie. Zeer attent.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 13-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Eenvoudige bediening,werkt goed.
    Geschreven door Klant uit vledderveen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goede service en klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Dekker uit peperga op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer fijne winkel in wolvega, vriendelijk en behulpzaam personeel, toppers!
    Geschreven door Klant Hoogenkamp uit wolvega op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit wolvega op 27-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Ik ben tevreden over de producten die ik bij Expert heb gekocht, , vriendelijke bediening, en de service is erg goed.
    Geschreven door Klant uit oldemarkt op 15-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    mooie tv voor de slaapkamer gekocht met 20% korting goede deal.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ben goed geholpen bij de keuze van het artikel Bij aankoop van tv bleek hij achteraf te klein te zijn voor ons, maar zonder probleem een grotere geplaatst
    Geschreven door Klant uit wolvega op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Bosma uit de blesse op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Wolvega een plezierige winkel met uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit wolvega op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Uitstekend bedrijf met goede service en heel belangrijk komt afspraken na en zijn deskundig
    Geschreven door Klant Smit uit oldemarkt op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Deskundige en vriendelijke klantbejegening. Prima prijs / kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Plomp uit frederiksoord op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.4

    zeer goed over de gehele linie
    Geschreven door Klant uit mildam op 03-11-2017