Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Waal 9.5

Goede prijs met nog betere service. heel goed geholpen bij de aankoop en eveneens bij het installeren thuis

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (696)

  • Beoordeling: 9.5

    Goede prijs met nog betere service. heel goed geholpen bij de aankoop en eveneens bij het installeren thuis
    Geschreven door Klant De Waal uit apeldoorn op 29-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect en goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Eigenlijk heb ik weinig te melden. Ik ben geweldig geholpen en zou iedereen aanraden deze winkel te bezoeken.
    Geschreven door Klant Cupido uit apeldoorn op 28-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Prima ervaring met de aankoop.
    Geschreven door Klant Van de Berg uit apeldoorn op 28-12-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Zeer goed,
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 28-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Perfect winkel
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 26-12-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Prima winkel met prima personeel, voor een volgende aankoop ga ik zeker weer naar expert
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 26-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Als je vakkundig geholpen wilt worden, ga naar Expert
    Geschreven door Klant Van Putten uit apeldoorn op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Mijn ervaring is heel goed, ben al heel lang vaste klant.
    Geschreven door Klant Bannink-adams uit apeldoorn op 25-12-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer ervaren en goed
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 25-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Buis Evers uit apeldoorn op 24-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Blij met de nieuwe AEG wasmachine,de vorige AEG heeft het maar liefst 17 jaar volgehouden (!)goed advies op maat in de winkel en prima service.
    Geschreven door Klant Wisselink uit apeldoorn op 19-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ben goed en snel geholpen en ook de servicedienst was uitstekend
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Klantvriendelijk en kundige benadering
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-12-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Alles netjes geregeld volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heel goed aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Ervaren en verkoper met kennis van zaken die luistert naar jouw wensen en daarin meedenkt en komt met een advies. Heel prettig en correcte afhandeling, ook bij de bezorging van de wasmachine aan huis werd er meegedacht en service geleverd. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Gabriel uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Alles prima voorelkaar
    Geschreven door Klant Israels uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top. Gewoon zo doorgaan
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.4

    De jongens die de machine kwamen installeren waren nogal snel. Het bijbehorende boekje vond ik achteraf ergens neergelegd, zonder iets te zeggen. Ze waren binnen 10 minuten vertrokken. Dat ging allemaal wel een beetje snel.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Word vriendelijk geholpen en ze geven goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne Zaak👍
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Echt een hele goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Reeds eerder gegeven.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne vriendelijke en goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Het is prettig om in je eigen buurt/ plaats een winkel te hebben waar ze je uitstekend voor kunnen lichten over apparaten die je nodig hebt. Ook ideaal als je later nog vragen hebt kun je zo even binnen lopen. Zeer kundig personeel dat uitstekende uitleg geeft. Wij komen hier zeker terug.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 27-11-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Helemaal Top
    Geschreven door Klant Van Ark uit apeldoorn op 17-11-2023
  • Beoordeling: 6.7

    Ben blij met mijn Sonos soundbar
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 16-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een van de betere winkels qua prijs, service en deskundigheid.
    Geschreven door Klant Jansen uit apeldoorn op 13-11-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundige verkoper. Levering volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-11-2023