Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Raaijmakers 6.8

Mogelijk door wisseling personeel what onvrede van onze kant

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (388)

  • Beoordeling: 6.8

    Mogelijk door wisseling personeel what onvrede van onze kant
    Geschreven door Klant Raaijmakers uit lierop op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.2

    worden altijd goed geholpen zeer vriendelijk personeel en problemen worden altijd opgelost.
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit asten op 30-10-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Ga gewoon naar expert en het is altijd goed.
    Geschreven door Klant uit lierop op 29-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    ga naar expert in Asten goede producten en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit ommel op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Goede, vriendelijke verkoper Top service Ook na de koop blijven ze je aardig helpen
    Geschreven door Klant Van Eijk uit someren op 16-10-2015
  • Beoordeling: 7.1

    -
    Geschreven door Klant uit asten op 15-10-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Expert in Asten is een topzaak
    Geschreven door Klant uit asten op 11-10-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Wordt goed geholpen, met deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit asten op 09-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een fijne winkel met vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Meeuws uit someren op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Ik vind dat ze goede aandacht hebben voor mijn gebreken en daarom een goed advies.
    Geschreven door Klant Van der Wallen uit asten op 28-09-2015
  • Beoordeling: 7.6

    onlangs een smartfoon gekocht,het type was niet leverbaar de eerste 6 weken.Expert leverde via een andere leverancier het mobieltje al na 3 dagen.
    Geschreven door Klant uit lierop op 25-09-2015
  • Beoordeling: 8.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit asten op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.8

    winkels met zo\'n service zijn er helaas te weinig
    Geschreven door Klant Van der Sandt uit asten op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Zoals altijd: keurig(e) presentatie, behulpzaam en attent.
    Geschreven door Klant uit asten op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Asten is een bedrijf dat perfecte service biedt, deskundige adviezen bij aanschaf van producten en de winkel heeft een mooie uitstraling. Wat moet je nog meer? Martin
    Geschreven door Klant uit asten op 12-08-2015
  • Beoordeling: 8.7

    ik ben tevreden over expert
    Geschreven door Klant Van Gerwen uit asten op 11-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en prijs/garantie.
    Geschreven door Klant Anvary uit helmond op 10-08-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundige en vloote afwerking van de opdrachten/aankopen.
    Geschreven door Klant uit someren heide op 10-08-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Is goed
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 03-08-2015
  • Beoordeling: 9.2

    ruime keuze goede service en vriendelijk en behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant Slaats uit liessel op 03-08-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Super behandeld op alles wat we bij expert kopen..
    Geschreven door Klant Saas uit someren op 30-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Stofzuiger online besteld, mooie aanbieding dus wij zijn tevreden.
    Geschreven door Klant uit someren op 24-07-2015
  • Beoordeling: 7.5

    voor een druk bestaan is de bezorgservice zeer aan te raden
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 23-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    de keuze is zeer goed en het bestellen gaat ook snel en makkelijk zeker een aanrader
    Geschreven door Klant Meeuwis uit someren op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Bij Expert Asten krijg je een zeer goede service. Personeel erg klantvriendelijk. Er wordt met je mee gedacht.
    Geschreven door Klant Bax uit asten op 17-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Handig dat ik een app kreeg dat mijn telefoonabn. weer verlengt kon worden. daarna snel naar de winkel waar ik prima en snel geholpen werd.
    Geschreven door Klant uit someren op 14-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, zeer goed advies, klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit asten op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.3

    snel en deskundig geholpen in een winkel die overzichtelijk is. er werd gewezen op alternatieven voor mijn aankoop. dat is hoe het hoort: zo maak je een goed afgewogen besluit
    Geschreven door Klant De Vos uit asten op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ook bij herhaling staat men altijd snel en vriendelijk behulpzaam. Ook bij simpele vragen, ik vertel geen geheim als ik zeg dat senioren zoals ik niet altijd up to date zijn op IT gebied, wordt uitputtend ondersteuning gegeven.
    Geschreven door Klant Van der Doelen uit asten op 30-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    makkelijke verplaatsbare diepvriezer, vriest uitstekend, zuinig in gebruik. Overzichtelijk door de laden
    Geschreven door Klant uit heeze op 19-06-2015