Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schouten 9.7

Expert Asten is een winkel waar uitstekende service verleend wordt, een winkel die ik iedereen al aanbevelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (344)

  • Beoordeling: 9.7

    Expert Asten is een winkel waar uitstekende service verleend wordt, een winkel die ik iedereen al aanbevelen.
    Geschreven door Klant Schouten op 05-04-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant op 04-04-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert Asten wordt je netjes en vakkundig geholpen. Je krijgt een eerlijk advies en dat hoeft niet altijd het duurste product te zijn wat geadviseerd wordt.
    Geschreven door Klant Douven op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    expert geeft uitstekende service
    Geschreven door Klant Moors op 30-03-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel met snelle en goede service!
    Geschreven door Klant Van Bussel op 26-03-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend advies, deskundige medewerkers!
    Geschreven door Dhr Kanters op 26-03-2015
  • Beoordeling: 9.4

    De website van Expert heb ik niet bekeken. Ik ben voor advies en aankoop in de winkel geweest, dat is persoonlijker dan een website.
    Geschreven door Klant op 18-03-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig geholpen, alles gratis thuisbezorgd, geïnstalleerd en alles netjes uitgelegd. Mochten we echter nog vragen hebben dan waren we altijd welkom. Zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Linders op 11-03-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Goede kwaliteit voor een goede prijs! Vriendelijk personeel die tijd hebben voor een goed adviserend gesprek.
    Geschreven door Klant op 11-03-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Expert, voor kwaliteit in product en service.
    Geschreven door Klant Van der Aart op 11-03-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Prima! Snel en goed werk.
    Geschreven door Klant op 09-03-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Asten warm aanbevolen. Fam. Luijten uit Mierlo.
    Geschreven door Klant Luijten op 16-02-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Expert asten goed advies en service staat voorop...en dat is top
    Geschreven door Klant op 16-02-2015
  • Beoordeling: 9.1

    klantvriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant op 12-02-2015