Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Smit 8.0

vriendelijk personeel in de winkel in Amsterdam, alleen tel. contact gehad met de Expert winkel in Asten. Zelfs op mijn vraag via de mail kreeg ik antwoord op zondagavond!! Prima service!! Omdat ik precies wist wat ik wilde hebben, is er verder geen advies over de aankoop gegeven.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (488)

  • Beoordeling: 8.0

    vriendelijk personeel in de winkel in Amsterdam, alleen tel. contact gehad met de Expert winkel in Asten. Zelfs op mijn vraag via de mail kreeg ik antwoord op zondagavond!! Prima service!! Omdat ik precies wist wat ik wilde hebben, is er verder geen advies over de aankoop gegeven.
    Geschreven door Klant Smit uit amsterdam op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede snelle levering en deskundig advies
    Geschreven door Klant Vinken uit heusden gem. asten op 29-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit someren op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Service van expert is top, dank je wel.
    Geschreven door Klant uit someren op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.2

    we hebben een zannussi wasdroger 1maand en is al voor de 2e maal in reparatie , telkens duurt dit lang ,voordat er een monteur komt . voor een nieuw apparaat is dit niet normaal ? of wel soms ?
    Geschreven door Klant uit asten op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle reactie, meedenken en goede service!
    Geschreven door Klant uit deurne op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service echt top winkel
    Geschreven door Klant uit helmond op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Supergoed geholpen en zeer tevreden over product, volgende keer zeker weer Expert!!! Hartelijk dank!! Marian Kessels (Hotel Huys van Heusden
    Geschreven door Klant Hotel Huys Van Heusden uit heusden gem. asten op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    goede service. prettig in de omgang. kundig personeel
    Geschreven door Klant Van Gaal uit asten-heusden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak daar kun je zeker kopen
    Geschreven door Klant Linders uit eindhoven op 12-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De beste winkel waar ik ooit gekocht heb !!!
    Geschreven door Klant Bootsma uit asten op 12-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Complete afhandeling tot volle tevredenheid voltooid
    Geschreven door Klant uit asten op 11-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Tevreden, je kunt goede afspraken maken en worden nagekomen
    Geschreven door Klant Van Dongen uit asten op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Asten heeft een bijzonder goede service. Ik koop dan ook alles wat ik nodig heb, hoe klein het ook mag zijn, altijd bij Expert Asten.
    Geschreven door Klant Thijssens uit asten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    .
    Geschreven door Klant uit asten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd vriendelijke betrouwbaar en een helpende hand
    Geschreven door Klant uit someren op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Mijn ervaring is heel goed.
    Geschreven door Klant Mulder - Ripphausen uit asten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Van wegen de Corona is het artikel bezorgd en via de telefoon afgewerkt is heel goed gegaan. Bedankt
    Geschreven door Klant uit asten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    wat een top service bij expert te asten geweldig
    Geschreven door Klant Van Moorsel uit lierop op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Super service en snelle levering!
    Geschreven door Klant Van Duijn uit asten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Erg tevreden met de geleverde TV Top service
    Geschreven door Klant Janssen uit someren op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    fijne winkel goed geholpen
    Geschreven door Klant Ceelen uit heusden gem. asten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ga naar Expert Aste, dan weet je zeker dat je goed zit.
    Geschreven door Klant uit asten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    zo als al jarenlang zijn wij alweer zeer goed geholpen door onze Expert is Asten
    Geschreven door Klant Van der Sandt uit asten op 25-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    In coronatijd telefonisch besteld, dezelfde dag thuisbezorgd. Super geregeld.👍
    Geschreven door Klant uit asten op 24-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    De service en klantvriendelijkheid bij expert Asten ervaren wij als zeer goed
    Geschreven door Klant uit asten op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, alles volgens afspraak. Top!
    Geschreven door Klant uit asten op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima/relevante uitleg gehad bij aanschaf inductieplaat.
    Geschreven door Klant uit someren op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden ben erg goed geholpen en service is super echt een aanrader
    Geschreven door Klant Linders uit deurne op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn zeer tevreden over de service van Expert Asten. Super vriendelijk team.
    Geschreven door Klant uit someren op 16-12-2020