Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Groot 7.3

Goede service, afspraken nagekomen. Zoals ik altijd gewend ben van Expert Asten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (386)

  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, afspraken nagekomen. Zoals ik altijd gewend ben van Expert Asten.
    Geschreven door Klant De Groot uit ommel op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert goede zaak
    Geschreven door Klant Van Doorn uit someren op 18-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Persoonlijke en deskundige service!
    Geschreven door Klant uit asten op 12-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Mooi en goed pesoneel dat weet wat verkoopt
    Geschreven door Klant uit asten op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben heel tevreden over de service van expert. Goede en correctelevering en installatie. Ik beveel iedereen expert aan.
    Geschreven door Klant Vissers uit someren heide op 03-03-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede zaak, vakkundig personeel en goede service!
    Geschreven door Klant Atteveld uit asten op 02-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Mooie winkel, leuk en goed personeel. Het is een aanrader.
    Geschreven door Klant uit asten op 11-02-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service, zoeken ook naar oplossingen.
    Geschreven door Klant uit asten op 05-02-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wordt goed geholpen,en goed geadviseerd ,vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Hoof uit mierlo op 03-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant uit asten op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    voor deskundig advies en een uitstekende service moet je bij de EXPERT zijn!
    Geschreven door Klant Hoeben - Smits uit asten op 16-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Asten prima winkel met de juiste informatie voor uw aankoop. Misschien iets duurder dan Online kopen maar dan wel met extra service. De prijs verdiend zich dan weer terug.
    Geschreven door Klant Verdonschot uit asten op 15-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Strijken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Super ligt strijken, geen toeters en bellen maar wel alle luxe. Echt een aanrader.
    Geschreven door Klant uit asten op 05-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn erg tevreden over snelle afhandeling en het nakomen van afspraken
    Geschreven door Klant uit budel op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Als er problemen zijn word het zonder gezeik opgelost
    Geschreven door Klant Nelissen Boomkwekerij uit asten op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service bij Experts, en natuurlijk ook klantgericht en vriendelijk tegen de klanten
    Geschreven door Klant Slegers uit someren op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    TOP. !
    Geschreven door Klant uit asten op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, scherpe prijzen en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Manders uit heusden gem. asten op 23-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    prima service en kennis van zaken
    Geschreven door Klant Het Clockhuys uit asten op 21-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    wat is review
    Geschreven door Klant uit liessel op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ontvangst in winkel was geweldig en begeleiding heel goed
    Geschreven door Klant Raaijmakers uit lierop op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    vakkennis en vriendelijkheid, dat staat bij Expert Asten voorop! Mijn complimenten !
    Geschreven door Klant Van Pelt uit asten op 02-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Asten. Helemaal top. Prima service, nette prijs en denken mee. Doen!
    Geschreven door Klant uit asten op 24-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon een prima zaak. Met een persoonlijke tach
    Geschreven door Klant uit someren op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn in Asten bij Expert door een zeer vakbekwame verkoper geholpen. Gaan hier zeker nog eens terug.
    Geschreven door Klant Strik - Van Seggelen B.v. uit asten op 22-07-2019
  • Beoordeling: 5.8

    Effe geen review
    Geschreven door Klant uit someren op 09-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Als jarenlange klant van Expert ben ik een tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit helmond op 24-06-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben zeer tevreden over expert Asten. Ze zijn daar vriendelijk en hulpvaardig. En ze hebben een goede service, Uiteraard betaal je daar ook iets voor maar dat vind ik normaal.
    Geschreven door Klant uit someren op 21-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit asten op 19-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service,heel klantvriendelijk,komen de afspraken heel goed na.
    Geschreven door Klant Van Tulden uit someren op 04-06-2019