Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Goede service, prijs/kwaliteit goed, vriendelijk, je voelt je echt klant, men weet in het klantenbestand precies terug te vinden hoe lang geleden....en..wat je gekocht hebt..... makkelijk als je een rekening kwijt bent, dus tegelijk wordt dat allemaal netjes bijgehouden..voor mij ??

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (468)

  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, prijs/kwaliteit goed, vriendelijk, je voelt je echt klant, men weet in het klantenbestand precies terug te vinden hoe lang geleden....en..wat je gekocht hebt..... makkelijk als je een rekening kwijt bent, dus tegelijk wordt dat allemaal netjes bijgehouden..voor mij ??
    Geschreven door Klant uit asten op 10-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen bij Expert is gewoon kiezen voor zekerheid.
    Geschreven door Klant Van der Loo uit asten op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit helmond op 04-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Super tevreden al jaren
    Geschreven door Dhr Verdeuzeldonk uit asten op 28-09-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Asten is een aanrader voor iedereen
    Geschreven door Dhr Wijnen uit asten op 23-09-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ga naar Expert omdat men daar met mij meedenkt. Zodat ik naar huis ga met een product dat ik zocht en ook voor de nabije toekomst aansluit bij mijn wensen.
    Geschreven door Dhr Van der Vegte uit raalte op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer nette en goede behandeling ter zake kundig over product prijs kwaliteit assortiment is goed . Theo
    Geschreven door Klant Verstappen uit asten op 07-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, prima service.
    Geschreven door Klant Broek uit asten op 04-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Het is een prima zaak
    Geschreven door Klant uit asten op 30-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit someren eind op 29-08-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Ik kocht een telefoon en werd zeer goed geholpen ook de prijs was een meevaller want het was een aanbieding 40euro goedkoper dan normaal
    Geschreven door Klant Van Bree uit asten op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.9

    prima
    Geschreven door Klant uit ommel op 28-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies, goed gevoel erbij
    Geschreven door Klant Hoogendoorn uit helenaveen op 25-08-2017
  • Beoordeling: 8.6

    IK ben geen website fan
    Geschreven door Klant uit asten op 24-08-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is uitstekende keuze wanneer het gaat om klantvriendelijkheid, prijs - kwaliteit, vakkundigheid en SERVICE.
    Geschreven door Klant Hoeben uit asten op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel. Recht door zee.
    Geschreven door Klant uit asten op 23-08-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Wij zijn heel tevreden
    Geschreven door Klant Wildenberg uit asten op 22-08-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert in Asten staat voor snelheid, daadkracht en goede deskundigheid. Voor mijn vragen is er een prima luisterend oor. Ik slaag daar altijd!
    Geschreven door Klant uit asten op 14-08-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Asten is een expert !
    Geschreven door Klant Jongejan uit someren op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Er zijn mensen en zaken met wie je gemakkelijk door één deur kunt. Met de expert in Asten gaan wij graag door één deur!
    Geschreven door Klant uit asten op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service, behulpzaam, kan het iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Braber uit helmond op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ga naar expert.
    Geschreven door Klant Aarts uit asten op 20-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd deskundig advies
    Geschreven door Klant Verberne uit vlierden op 12-07-2017
  • Beoordeling: 7.9

    In ons dorp zi t een prima winkel met kundig personeel. met een eerlijk andwoord
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 11-07-2017
  • Beoordeling: 8.8

    vriendelijk en goed personeel, je word snel en deskundig geholpen. zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-07-2017
  • Beoordeling: 10.0

    ga altijd naar expert blijft gewoon goed
    Geschreven door Klant Boomen uit lierop op 02-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Goede uitleg over producten, deskundig en vriendelijk personeel. Bij bezorging wordt alles aangesloten.
    Geschreven door Klant Meeuws uit someren op 30-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Expert asten: prima advies en service
    Geschreven door Klant Leuwerink uit asten op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en aandacht voor de klant. Elders kan het soms iets goedkoper zijn maar uiteindelijk ben je bij Expert goedkoper uit.
    Geschreven door Klant Verdonschot uit asten op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede keuze als je Expert kiest
    Geschreven door Klant uit someren op 22-06-2017