Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

ik ben zeer tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (344)

  • Beoordeling: 8.1

    ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Koop, levering, instelling en aansluiting prefect gedaan zoals afgesproken.
    Geschreven door Klant Bankers uit asten op 01-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Vlot geholpen. Bij de prijs is een vergelijk met webwinkels geen probleem, de prijs wordt indien nodig aangepast.
    Geschreven door Klant uit someren heide op 01-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben tevreden dat we nog zo\'n winkel hebben in ons dorp!
    Geschreven door Klant Schriks uit asten op 27-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit asten op 26-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en dat is toch heel belangrijk met ALTIJD aaridge mensen.
    Geschreven door Klant Berlo uit asten op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.0

    uitstekende services bevlogen meedenkend
    Geschreven door Klant Dominicus uit asten op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Kom vaak bij expert. Moet ik nu voor elk bezoek, met er aangekoppeld een aankoop, een review typen?
    Geschreven door Klant uit asten op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Erg vriendelijk personeel, nemen rustig de tijd om advies te geven!
    Geschreven door Klant uit someren op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne winkel, kom er al meer dan 20 jaar hebben een goede prijs kwaliteit verhouding met fijne mensen en goede service.
    Geschreven door Klant Jeuken uit someren op 11-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    gaan voor alles op electrisch gebied naar Expert Asten worden altijd netjes en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit someren op 05-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    geen
    Geschreven door Klant uit asten op 04-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Goede voorlichting en hulp bij installatie
    Geschreven door Klant uit ommel op 19-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Asten, altijd goed advies en service.
    Geschreven door Klant uit asten op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Nieuwe printer en inductie-kookplaat gekocht. Door personeel vakkundig geadviseerd, snelle levering en plaatsing.
    Geschreven door Klant Dijk uit asten op 07-04-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant uit someren op 05-04-2016
  • Beoordeling: 8.7

    je word goed geholpen tyd genoeg voor je vragen en de uitleg van het artikel en goed service altyd
    Geschreven door Klant uit asten op 24-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel, worden altijd heel goed geholpen en een hele goede servive!
    Geschreven door Klant uit asten op 21-03-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en een duidelijke uitleg. Prima
    Geschreven door Klant Wolters uit asten op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend advies, snelle levering
    Geschreven door Klant uit asten op 11-03-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Goede ervaring met vriendelijk en meedenkend personeel
    Geschreven door Klant uit asten op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service goed advies
    Geschreven door Klant uit someren op 26-02-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Ik wil niet bij elke aankoop benaderd worden door het bedrijf
    Geschreven door Klant uit asten op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service, netjes geholpen in de winkel dus erg tevreden
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 26-02-2016
  • Beoordeling: 9.0

    expert Asten heeft goed nagedacht over het klantgericht helpen. het personeel is zeer capabel om de klant van een goed advies te voorzien. luisteren naar de wensen en geven van daaruit het meest gunstige advies. ook al is het druk ze nemen de tijd voor iedere klant of het nu gaat oom een batterij of een nieuwe tv ga vooral zo door.
    Geschreven door Klant Damen uit asten op 22-02-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Goede informatie, persoonlijke aandacht aan een apart tafeltje waar je rustig alle voor en nadelen van de aankoop worden uitgelegd .
    Geschreven door Klant Boerekamp uit someren heide op 16-02-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Een fijne aanwinst in ons dorp,
    Geschreven door Klant uit asten op 08-02-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Wij vinden het prettig producten in ons eigen dorp te kopen zodat de winkels blijven. Het is wel prettig dat er dan ook goede service is en dat is bij onze Expert in Asten. We kopen al onze producten bij hen omdat ze zolang doorgaan tot je alles hebt begrepen. Het is ook fijn dat je hen goed kent dat helpt natuurlijk. Zij doen daar ook hun best voor. Ze weten onze namen en begroeten altijd als ji in de winkel komt. Super!.,
    Geschreven door Klant Timmermans uit asten op 05-02-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer tevreden over de aanleg van de alarminstallatie. Ook de nazorg voldoet aan alle verwachtingen.
    Geschreven door Klant Aarts uit asten op 01-02-2016
  • Beoordeling: 8.2

    wordt altijd goed geadviseerd over de producten.
    Geschreven door Klant uit asten op 25-01-2016