Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

goede informatie en snelle levering

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (468)

  • Beoordeling: 8.4

    goede informatie en snelle levering
    Geschreven door Klant uit asten op 18-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Stofzuiger miele gekocht, goede uitleg gekregen. Tevreden over de aankoop
    Geschreven door Klant Kamminga uit asten op 15-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Onze ervaringen met Expert Asten zijn tot dusver uitstekend !
    Geschreven door Klant uit asten op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Keurige behandeling en goede kwaliteit prijs verhouding.
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit asten op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Voor een eerlijk advies en een goede uitleg over produckten Maar ook zeker prijs kwaliteit en service is het bij Expert Asten altijd perfect
    Geschreven door Klant uit someren op 10-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    geen behoefte
    Geschreven door Klant Hoefnagels uit heusden op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Asten heeft zeer klantvriendelijke en deskundig personeel en ook de instalatie is deskundig en erg netjes uitgevoerd. Zo hoort het, Expert Asten is een voorbeeld waarom je deze producten in de winkel koopt in plaats van op internet.
    Geschreven door Klant Woudenberg uit eindhoven op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Enige exemplaar in Nederland, rechtstreeks bij winkel besteld, stond niet meer op internetshop, direct factuur op e-mail, na betaling direct verzonden. Echt top service!
    Geschreven door Klant uit zwanenburg op 01-06-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Misschien duurder,maar onderscheiden zich zeer positief door service die geboden wordt tijdens het hele proces van oriëntatie, aankoop, levering en nazorg.
    Geschreven door Klant Van Kemenade uit asten op 26-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Asten is een mooie winkel met enthousiaste medewerkers maar vooral de service achteraf is fantastisch.
    Geschreven door Klant Eekeren uit asten op 21-05-2017
  • Beoordeling: 9.3

    zeer aan te bevelen staan altijd klaar voor de klant.
    Geschreven door Klant Heuvel uit asten op 18-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Klasse winkel en behulpzame, vriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Jacobs uit asten op 16-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Een fijne winkel met vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Helm uit asten op 04-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert in Asten is men vriendelijk, deskundig en behulpzaam. de winkel ziet er altijd keurig uit. Wat wil je als klant nog meer.
    Geschreven door Klant Stark uit asten op 03-05-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik koop graag bij Expert in Asten. Expert geeft altijd goede informatie en uitstekende service!!
    Geschreven door Klant uit asten op 02-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    vriendelijk, deskundig personeel goede kwaliteit en prijs verhouding. goed assortiment.
    Geschreven door Klant Bergmans uit asten op 02-05-2017
  • Beoordeling: 8.5

    We zijn uiterst tevreden over expert Asten
    Geschreven door Klant Van Otterdijk uit someren op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    waarom ik in de winkel koop ik wil graag goede uitleg en geholpen worden daarom koop via internet.ik nooit iets
    Geschreven door Klant uit asten op 18-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Koop al jaren bij Expert Asten. Ik heb nog nooit een slechte ervaring bij een aankoop gedaan. Service staat op nummer 1 bij hen. De medewerkers en eigenaren zijn altijd vriendelijk, hebben vakkennis en besteden voldoende tijd aan je. Meer kan een mens niet wensen.
    Geschreven door Klant uit asten op 13-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Zijn blij met de sevice en behulpzaamheid
    Geschreven door Klant Verdeuzeldonk uit asten op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Aanbevolen
    Geschreven door Klant uit someren op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Ik heb in de winkel gekocht. Is tegenwoordig toch wel achterhaald met internet vind Ik. De service Is belangrijk
    Geschreven door Klant Theelen uit neerkant op 10-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    schiterend
    Geschreven door Klant uit someren op 06-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Asten heeft een uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit someren op 24-03-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Vorig jaar tv en audio apparatuur gekocht en nu een mobiele- en huistelefoon. Prima uitleg en goede service. We gaan zeker terug voor de volgende aankoop.
    Geschreven door Klant Linders uit someren op 17-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben erg tevreden
    Geschreven door Klant Berkers uit neerkant op 16-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Omdat bij een webwinkel het persoonlijk contact ontbreekt ga ik liever naar een fysieke winkel zoals Expert mede ook vanwege de service!
    Geschreven door Klant Verbeten uit someren op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Prima te woord gestaan en geholpen. Product was niet op voorraad ben gebeld toen het product binnen was. Dank hiervoor.
    Geschreven door Klant uit someren op 08-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Superservice ook de after sales is perfect
    Geschreven door Klant Geers uit someren op 08-02-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Dat is te persoonlijk dus niet van toepassing
    Geschreven door Klant Kersten uit asten op 04-02-2017