Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Slaats 9.2

ruime keuze goede service en vriendelijk en behulpzame medewerkers

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (339)

  • Beoordeling: 9.2

    ruime keuze goede service en vriendelijk en behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant Slaats uit liessel op 03-08-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Super behandeld op alles wat we bij expert kopen..
    Geschreven door Klant Saas uit someren op 30-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Stofzuiger online besteld, mooie aanbieding dus wij zijn tevreden.
    Geschreven door Klant uit someren op 24-07-2015
  • Beoordeling: 7.5

    voor een druk bestaan is de bezorgservice zeer aan te raden
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 23-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    de keuze is zeer goed en het bestellen gaat ook snel en makkelijk zeker een aanrader
    Geschreven door Klant Meeuwis uit someren op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Bij Expert Asten krijg je een zeer goede service. Personeel erg klantvriendelijk. Er wordt met je mee gedacht.
    Geschreven door Klant Bax uit asten op 17-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Handig dat ik een app kreeg dat mijn telefoonabn. weer verlengt kon worden. daarna snel naar de winkel waar ik prima en snel geholpen werd.
    Geschreven door Klant uit someren op 14-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, zeer goed advies, klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit asten op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.3

    snel en deskundig geholpen in een winkel die overzichtelijk is. er werd gewezen op alternatieven voor mijn aankoop. dat is hoe het hoort: zo maak je een goed afgewogen besluit
    Geschreven door Klant De Vos uit asten op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ook bij herhaling staat men altijd snel en vriendelijk behulpzaam. Ook bij simpele vragen, ik vertel geen geheim als ik zeg dat senioren zoals ik niet altijd up to date zijn op IT gebied, wordt uitputtend ondersteuning gegeven.
    Geschreven door Klant Van der Doelen uit asten op 30-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    makkelijke verplaatsbare diepvriezer, vriest uitstekend, zuinig in gebruik. Overzichtelijk door de laden
    Geschreven door Klant uit heeze op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.7

    duidelijke en overzichtelijke website!
    Geschreven door Klant uit nederweert op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Je wordt er héél goed te woord gestaan en service staat hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant Van der Helm uit asten op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    leuk meedekend personeel met kennis van hun produkten
    Geschreven door Klant Berkers uit neerkant op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.6

    goed gedaan wat afgesproken is
    Geschreven door Klant uit someren op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.1

    berouwbare winkel met goede sfeer
    Geschreven door Klant uit someren op 13-06-2015
  • Beoordeling: 9.3

    ik heb altijd het gevoel dat er met mij meegedacht wordt als het gaat om het kopen van een product. prijs kwaliteit is voor mij prima. ik ben geen prijsjes jager en ga voor service en kwaliteit.En ja ik zo weer wat gaan kopen bij expert asten. Van mij krijgen ze een 10. groeten m.van oijen
    Geschreven door Klant Van Oijen uit someren op 17-05-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Dat moeten de mensen zelf weten
    Geschreven door Klant uit asten op 07-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb onlangs een poffertjespan gekocht. Bij gebruik werkte hij niet zoals het zou moeten. Ik heb gebeld en er werd direct een nieuwe pan besteld. Geweldige service.
    Geschreven door Klant Akkerman uit ommel op 30-04-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer goede service, deskundige hulp en snelle bezorging.
    Geschreven door Klant uit someren op 28-04-2015
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn zeer tevreden vriendelijk goede service ga zo maar door.
    Geschreven door Klant uit ommel op 23-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    goede service en staan altijd klaar als je om hulp vraagt
    Geschreven door Klant Van den Heuvel op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.9

    prima winkel uitstekende service er wordt constructief meegedacht en meegewerkt om een probleem op te lossen
    Geschreven door Klant op 18-04-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Nvt
    Geschreven door Klant op 11-04-2015
  • Beoordeling: 8.9

    als U een nieuwe geluids installatie wilt kopen laat U dan eens informeren over het sonos systeem wel wat duurder maar zeer goed geluid en alles draadloos een echte aanrader
    Geschreven door Klant Haazen op 08-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Asten is een winkel waar uitstekende service verleend wordt, een winkel die ik iedereen al aanbevelen.
    Geschreven door Klant Schouten op 05-04-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant op 04-04-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert Asten wordt je netjes en vakkundig geholpen. Je krijgt een eerlijk advies en dat hoeft niet altijd het duurste product te zijn wat geadviseerd wordt.
    Geschreven door Klant Douven op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    expert geeft uitstekende service
    Geschreven door Klant Moors op 30-03-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel met snelle en goede service!
    Geschreven door Klant Van Bussel op 26-03-2015