Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

je word goed geholpen tyd genoeg voor je vragen en de uitleg van het artikel en goed service altyd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (388)

  • Beoordeling: 8.7

    je word goed geholpen tyd genoeg voor je vragen en de uitleg van het artikel en goed service altyd
    Geschreven door Klant uit asten op 24-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel, worden altijd heel goed geholpen en een hele goede servive!
    Geschreven door Klant uit asten op 21-03-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en een duidelijke uitleg. Prima
    Geschreven door Klant Wolters uit asten op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend advies, snelle levering
    Geschreven door Klant uit asten op 11-03-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Goede ervaring met vriendelijk en meedenkend personeel
    Geschreven door Klant uit asten op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service goed advies
    Geschreven door Klant uit someren op 26-02-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Ik wil niet bij elke aankoop benaderd worden door het bedrijf
    Geschreven door Klant uit asten op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service, netjes geholpen in de winkel dus erg tevreden
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 26-02-2016
  • Beoordeling: 9.0

    expert Asten heeft goed nagedacht over het klantgericht helpen. het personeel is zeer capabel om de klant van een goed advies te voorzien. luisteren naar de wensen en geven van daaruit het meest gunstige advies. ook al is het druk ze nemen de tijd voor iedere klant of het nu gaat oom een batterij of een nieuwe tv ga vooral zo door.
    Geschreven door Klant Damen uit asten op 22-02-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Goede informatie, persoonlijke aandacht aan een apart tafeltje waar je rustig alle voor en nadelen van de aankoop worden uitgelegd .
    Geschreven door Klant Boerekamp uit someren heide op 16-02-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Een fijne aanwinst in ons dorp,
    Geschreven door Klant uit asten op 08-02-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Wij vinden het prettig producten in ons eigen dorp te kopen zodat de winkels blijven. Het is wel prettig dat er dan ook goede service is en dat is bij onze Expert in Asten. We kopen al onze producten bij hen omdat ze zolang doorgaan tot je alles hebt begrepen. Het is ook fijn dat je hen goed kent dat helpt natuurlijk. Zij doen daar ook hun best voor. Ze weten onze namen en begroeten altijd als ji in de winkel komt. Super!.,
    Geschreven door Klant Timmermans uit asten op 05-02-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer tevreden over de aanleg van de alarminstallatie. Ook de nazorg voldoet aan alle verwachtingen.
    Geschreven door Klant Aarts uit asten op 01-02-2016
  • Beoordeling: 8.2

    wordt altijd goed geadviseerd over de producten.
    Geschreven door Klant uit asten op 25-01-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ook dit keer ervoer ik weer dezelfde uitstekende service bij Expert. Antwoord op al mijn vragen vooraf, belofte die gedaan werd nagekomen, vriendelijk te woord gestaan in de winkel en een goed product geleverd. Wat wil een klant nog meer....
    Geschreven door Klant Coppens uit vlierden op 22-01-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Alles OK.
    Geschreven door Klant uit asten op 12-01-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Fijne winkel en fijn personeel.
    Geschreven door Klant uit asten op 12-01-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Super
    Geschreven door Klant uit someren op 11-01-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is een zaak met veel jonge,vlotte,gedreven,soms nogal snelle verkopers,maar met steeds de dienstverlening en service hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant uit asten op 30-12-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Ontvangen wat ik besteld heb en ook voor de prijs waarvoor het aangeboden was. Helaas was een onderdeel niet voorradig waardoor het niet binnen de aangeboden tijd geleverd kon worden. Wel keurig een mail ontvangen dat het niet voorradig was en het later geleverd zou gaan worden. Geen bezorgkosten terwijl het een actie artikel was met een lage verkoopwaarde.
    Geschreven door Klant Lierop uit someren op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.1

    fijne service expert Asten laptop stuk viel net buiten garantie periode expert deelde mee in de kosten. Bij het kopen scheerapparaat voor mijn vader was dit een week van tevoren in de aanbieding geweest .Mocht ik het scheerapparaat toch meenemen voor de prijs van de toen geldende aanbieding
    Geschreven door Klant uit asten op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig advies , goede service, vriendelijk en enthousiaste medewerkers en een breed assortiment tref je aan in de winkel van expert te Asten.
    Geschreven door Klant uit asten op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Super service vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit asten op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.5

    snelle service besteld dag erna al binnen
    Geschreven door Klant Houts uit someren op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Ik word altijd goed geholpen bij Expert. Tv 2,5 jaar oud. Nieuw scherm gratis met garantie. Top.
    Geschreven door Klant Dortmans uit asten op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ga altijd direct naar de winkel, de webshop gebruik ik vrijwel nooit
    Geschreven door Klant Tullemans uit someren op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 11-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Snelle reactie, goed contact
    Geschreven door Klant uit someren op 10-12-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Betrouwbare winkel, vriendelijk personeel en goede service
    Geschreven door Klant Werts uit asten op 03-12-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Een zaak die service en een goede dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan!
    Geschreven door Klant uit asten op 03-12-2015