Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.6

-

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 6.6

    -
    Geschreven door Klant uit boekel op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    We kunnen het iedereen aan bevelen
    Geschreven door Klant Manders uit uden op 08-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Snel, goed en de deskundig geholpen. Kortom erg tevreden.
    Geschreven door Klant Schepens uit uden op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    zeer goed
    Geschreven door Klant Pas uit st hubert op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goed en klantvriendelijk. Men komt afspraken na. Dit betreft filiaal Uden.
    Geschreven door Klant Van Baal uit uden op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    goed product voor redelijke prijs. snelle levering en correcte bezorging.
    Geschreven door Klant uit langenboom op 27-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben bij expert Uden uitstekend behandeld en voorzien van zeer goed advies. Installatie was ook perfect. 100% tevreden.
    Geschreven door Klant Ramakers uit uden op 27-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke medewerkers. Gewoon top 👍👍
    Geschreven door Klant Verhagen uit uden op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima
    Geschreven door Klant Mienis uit uden op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Alles was goed vriendelijke mesen
    Geschreven door Klant uit uden op 05-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn heel tevreden over de service. De verkoper had veel kennis en hielp ons doelgericht naar onze wensen. Fijne sfeer in de winkel. Wij zijn inmiddels heel blij met onze nieuwe aankoop! Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 05-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    goede overzichtelijke en ruime winkel met ruime keus. snelle en vriendelijke bediening bediening. ik ben reeds jaren klant mede door de goede service.
    Geschreven door Klant uit heeswijk-dinther op 05-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    We hadden een tv gekocht, maar we vonden het formaat toch tegen vallen. Gelijk gemaild met de vraag of we deze konden ruilen voor een grotere. Vrij snel een reactie terug dat het geen probleem was. We zijn er super blij mee, prettige winkel goeie service.
    Geschreven door Klant Ulijn uit uden op 31-10-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima
    Geschreven door Klant uit uden op 30-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Enthousiaste en deskundige verkopers, goed advies.
    Geschreven door Klant uit uden op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Top 👍duidelijk
    Geschreven door Klant Bunthof uit oss op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Keurig geleverd
    Geschreven door Klant Bontrup uit landhorst op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Heel goed geholpen bij Expert in Uden. Zeer geduldig personeel voor een stel die geen keuze kon maken!
    Geschreven door Klant uit uden op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    netjes en goed geholpen
    Geschreven door Klant Martens uit uden op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Dat is perzonlijk en smaak.
    Geschreven door Klant uit uden op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prettig winkelen bij expert, wordt vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Randjietsingh uit uden op 11-10-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Mits er weinig tot geen prijsverschil is, besteed ik mijn geld liever lokaal
    Geschreven door Klant Nooijen uit uden op 12-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    We werden goed geadviseerd bij de aankoop van een diepvries. En bij de bezorging werd met ons meegedacht en in overleg het product geleverd. Een paar keer telefonisch contact gehad hierover, erg prettig en persoonlijk.
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 05-09-2018
  • Beoordeling: 8.1

    uitstekende voorlichting en bezorgservice
    Geschreven door Klant uit uden op 24-08-2018
  • Beoordeling: 8.2

    -
    Geschreven door Klant uit zeeland op 24-08-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Mooi product werkt goed
    Geschreven door Klant uit wilbertoord op 23-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Aan de telefoon ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan en toen ik een probleem had met de apparatuur, stond men mij wederom vriendelijk te woord en werd het probleem deskundig opgelost.
    Geschreven door Klant uit schijndel op 07-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Ik had wel een beetje uitleg verwacht over het programma over de bediening van al die wasprogramma,s is wat onduidelijk
    Geschreven door Klant uit uden op 31-07-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Snel en correct geholpen
    Geschreven door Klant uit uden op 25-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service en klantvriendelijkheid van het personeel.
    Geschreven door Klant uit belfeld op 25-07-2018