Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

Zie vorige opmerkingen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 8.2

    Zie vorige opmerkingen.
    Geschreven door Klant uit eerde op 19-07-2018
  • Beoordeling: 9.7

    De verkoper legde ons goed en duidelijk alles uit en liet ook ruimte voor onderhandeling. Afspraken zijn keurig nagekomen en wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Den Boer uit uden op 17-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    De werkwijze van Expert van Dijk spreekt ons aan
    Geschreven door Klant Van Der Zijden uit berghem op 11-07-2018
  • Beoordeling: 3.1

    Heeft u liever niet dat ik er iets op ga zetten.
    Geschreven door Klant uit uden op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben al 40 jaar klant bij Ben van Dijk Expert en ben altijd naar tevredenheid geholpen. Ook als het op service aankomt.
    Geschreven door Klant Van Kessel uit veghel op 20-06-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Voor een juiste keuze van uw huishoudelijk apparaat Moet u bij de experts in Uden zijn.Adres bij mij bekent Ps.( nog bedankt voor de uitleg van de aankoop van de producten) Gr alois
    Geschreven door Klant uit handel op 05-06-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Top bediening en conform afspraken geleverd en gemonteerd Jan P.
    Geschreven door Klant uit uden op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, prima prijzen
    Geschreven door Klant uit uden op 04-06-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Duidelijke uitleg gekregen, hierdoor was de keuze snel gemaakt.
    Geschreven door Klant Lutz uit heeswijk-dinther op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte service, adviseurs die écht luisteren. Het maakt bij Ben van Dijk niet uit wie je begeleidt bij je advies / aankoop, iedere medewerker is op de hoogte en beschikt over veel productkennis. Onlangs probleemloos en naar volle tevredenheid een nieuwe wasdroger, e-reader en televisie gekocht.
    Geschreven door Klant Gijsel uit uden op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.2

    goede website vergelijken is aanbevolen als men niet kan kiezen.
    Geschreven door Klant uit uden op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed.
    Geschreven door Klant uit uden op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel met deskundige medewerkers en goed mee denkend
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Wederom een uitstekende service en afwerking van het bestelde artikel
    Geschreven door Klant Verbruggen uit veghel op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Super geholpen!!
    Geschreven door Klant uit uden op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Goede website
    Geschreven door Klant De Kleijn uit schaijk op 02-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    omruilservice zeer goed
    Geschreven door Klant uit uden op 26-04-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Is oke goed geholpen duidelijk
    Geschreven door Klant uit uden op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prima assortiment, fijne mensen met kennis van zaken en goede service!
    Geschreven door Klant Janssen uit uden op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    ter zake deskundig en vriendelijk behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit boekel op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Ruim en overzichtelijke winkel. Deskundige uitleg, snelle en correcte afhandeling en levering. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Van Gerven uit venray op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ik zal expert zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant Lovink uit uden op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.5

    wat is een review?
    Geschreven door Klant uit uden op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies gekregen bij het kopen van mijn koelkast, mijn koelkast was niet voorradig,had hem echt nodig kreeg de koelkast uit de zaak direct thuis bezorgd
    Geschreven door Klant uit uden op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Alls wa goed.
    Geschreven door Klant uit uden op 30-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, uitleg, vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit uden op 29-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    wij zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit heesch op 28-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service op maat, goed meedenken en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit heesch op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle levering. Zeer vriendelijk.
    Geschreven door Klant Van Lier uit escharen op 15-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    de monteur weet waar hij mee bezig is.
    Geschreven door Klant uit schaijk op 14-03-2018