Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Prima winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit volkel op 20-12-2017
  • Beoordeling: 7.8

    netjes geholpen
    Geschreven door Klant Van den Oever uit uden op 18-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Nooit teleurgesteld door dit bedrijf. Ga langs en oordeel zelf!
    Geschreven door Klant Van Term uit berg en dal op 18-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Eindelijk een zaak waar ze nog een klant als KING behandelen. Vakkundig personeel, een genot om te winkelen. Met name Toine het visite kaartje van de zaak....
    Geschreven door Klant Mol uit balgoij op 18-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit meerlo op 16-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    de keuze voor Expert is prima!
    Geschreven door Klant uit zeeland op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goed verzorgde winkel nette en deskundige verkoper
    Geschreven door Klant Beekers uit uden op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Hier kun je gerust iest kopen
    Geschreven door Klant uit de mortel op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Probleem meteen opgelost
    Geschreven door Klant Wassenberg uit uden op 07-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    We moesten vlug een nieuwe wasmachine en kwamen, mede door de actiekorting, uit bij Expert van Dijk in Uden. Binnen een half uur waren we overtuigd en hadden we een nieuwe Miele gekocht.
    Geschreven door Klant Van Lankveld uit odiliapeel op 05-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn goed geholpen door een echt deskundige verkoper. Hij had goede kennis van het product, in ons geval een wasmachine. Een echte aanrader.
    Geschreven door Klant De Jong uit oss op 29-11-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prijs product was goed levering slecht
    Geschreven door Klant Dooren, Van uit uden op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Van Der Pasch uit sint oedenrode op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Geen ervaring met de website
    Geschreven door Klant uit mill op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies genoeg keus en goed nagekomen afspraken.
    Geschreven door Klant Spanjers uit appeltern op 28-11-2017
  • Beoordeling: 8.1

    te oud om nog zinvol te reageren
    Geschreven door Klant uit uden op 28-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede prijs/kwaliteit, deskundig geholpen en keurig en snel geleverd.
    Geschreven door Klant Notenboom uit uden op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Duidelijke website
    Geschreven door Klant uit uden op 15-11-2017
  • Beoordeling: 4.2

    Ik had een bijna een jaar geleden een koffiezetapparaat gekocht maar deze is stuk gegaan. Ben terug gegaan en was geen probleem werd niet gerepareerd maar kreeg een nieuwe dezelfde als ik had. Echter er werd verteld dat het apparaat niet 49 euro maar nu 59 euro koste dus of ik even nog 10euro wilde betalen, na wat bezwaren geuit te hebben bleef de verkoper er bij dat het niet anders kon dus maar die 10 euro betaald omdat het een fijn apparaat was, een Militta look de luxe. Thuis gekomen ben ik op internet gaan kijken wat hij ergens anders kostte en wat schets mijn verbazing op de meeste plaatsen gewoon 49 euro en zelfs bij Blokker 45 euro. Na een telefoontje met de verkoper kon ik toch het apperaat krijgen voor 49 euro en ben mijn 10euro terug gaan halen kostte me wel een paar euro benzine maar goed. WAAROM KON DAT NIET METEEN TOEN IK DAAROVER BEZWAAR MAAKTE IN DE WINKEL?????? ZEKER BANG VOOR EEN SLECHTE FEEDBACK NOU BIJ DEZE!!!!
    Geschreven door Klant uit veghel op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Veel keus, goed advies, prettig personeel
    Geschreven door Klant uit uden op 07-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Alles is goed verlopen
    Geschreven door Dhr Jansen uit handel op 31-10-2017
  • Beoordeling: 7.5

    goed en vriendelijk geholpen. goede service. Doen meer als je vraagt.
    Geschreven door Klant Van Bergen uit uden op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik heb goede ervaaring met Expert
    Geschreven door Klant Veld,cremers uit mill op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    top zaak
    Geschreven door Klant uit veghel op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Apparaat was met de monteur meegekomen.
    Geschreven door Klant uit uden op 12-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    We hebben hele goede ervaringen met leveren uitleg en service van Expert in Uden. Zowel wasmachine , droger, vriezer en tv. Komen hier zeker weer terug en raden het iedereen aan.
    Geschreven door Dhr Vincent Homan uit wijk bij duurstede op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Er wordt daadwerkelijk rekening gehouden met de wensen van de klant en er wordt op een positieve manier meegedacht!
    Geschreven door Klant De Vocht uit veghel op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle uitstekende service en dienstverlening.
    Geschreven door Klant uit veghel op 10-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk kundig soepel personeel.
    Geschreven door Dhr Schras uit veghel op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Ik heb hem nog niet zolang ik ben nog aan het uitbroberen maar voor mijn gevoel is het een fijne laptop.....
    Geschreven door Dhr Donkers uit uden op 04-10-2017