Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.2

Goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 7.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit uden op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Expert heeft zeer deskundige verkoopmedewerkers die in staat zijn om mijn wensen om te zetten in prima adviezen. De levering van de gekochte artikelen is X-factor volgens afspraak verlopen en de installatie ervan is zeer deskundig uitgevoerd.
    Geschreven door Klant uit veghel op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Ben van Dijk Uden is nog een bedrijf waar jij klant bent en geen nummer. En heb je vragen over iets ze nemen de tijd om het je uit te leggen . Waar vind je dat nog ,ja in Uden bij expert Ben van Dijk.
    Geschreven door Klant Gloudemans uit grave op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Kuipers uit boekel op 03-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Een zeer aan raden bedrijf met uitstekende kwaliteit in uitleg en bezorgservice
    Geschreven door Klant Van Wetten uit uden op 03-03-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Ik raad Ben van Dijk aan omdat het personeel super vriendelijk en deskundig is.
    Geschreven door Klant uit uden op 02-03-2018
  • Beoordeling: 5.6

    wees prijsbewust!
    Geschreven door Klant uit langenboom op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.0

    ander keer als het besproken is.
    Geschreven door Klant Van Houtum uit veghel op 01-03-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Vriendelijke verkoper zonder dat deze je zomaar iets wilde aansmeren. Bij de bcc vroeg ik of mijn oude vrieskast als ik een nieuwe kocht meteen van zolder kon waarop bcc antwoorde dat de bezorgers zelf mochten wete of ze hem meenamen of niet en toen ben ik naar expert gegaan en het was geen enkel probleem en er kon zelfs op maandag met 2 man geleverd worden. De bezorgers waren ook top een wasmachine, droger en vrieskast van 2 hoog naar beneden en het nieuwe weer 2 hoog omhoog en zonder iets te beschadigen en super vriendelijk zijn. Toppie expert ik kom vaker bij jullie en ik rijd de BCC snel voorbij.
    Geschreven door Klant Vrijhof uit veghel op 24-02-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Deskundig personeel en overzichtelijk assortiment.
    Geschreven door Klant uit uden op 20-02-2018
  • Beoordeling: 6.7

    Redelijk
    Geschreven door Klant uit uden op 16-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Betrouwbaar adres. Goed advies en service
    Geschreven door Klant uit venray op 16-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Green behoefte.
    Geschreven door Klant De Leng uit uden op 16-02-2018
  • Beoordeling: 7.3

    /
    Geschreven door Klant uit uden op 10-02-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer aan te raden. Deskundig en goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit oss op 09-02-2018
  • Beoordeling: 9.7

    vriendelijk personeel met verstand van zaken, goede service.
    Geschreven door Klant uit uden op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    uitstekende service en aflevering
    Geschreven door Klant Van Hout uit uden op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Blijft mijn vaste leverancier voor alle apparaten.
    Geschreven door Klant uit schijndel op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service en goede levering. Top
    Geschreven door Klant Meerenboer uit mill op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Somers uit vorstenbosch op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Winkel met goede prijs/kwaliteits verhoudingen. Zeker een bezoek waard alvorens een keuze te maken bij andere aanbieders
    Geschreven door Klant Verhulst uit uden op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Telefonisch besteld op zondag. En op dinsdag in huis. Goede snelle service
    Geschreven door Klant uit veghel op 06-02-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goede adviezen verkoper voor een nieuwe Bosch wasmachine, en perfect bezorgd en geplaatst, bezorger nam ruim de tijd om uit te leggen hoe de machine werkt.
    Geschreven door Klant uit uden op 26-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    goede snelle service en uitstekende kwaliteit
    Geschreven door Klant Boon uit odiliapeel op 18-01-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Je wordt daar correct geholpen
    Geschreven door Klant uit uden op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede prijs kwaliteit, goede service
    Geschreven door Klant uit heeswijk dinther op 08-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Expert Ben van Dijk, mooie winkel, goede adviezen en keurige prijzen. Voor mij een top winkel.
    Geschreven door Klant uit erp op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    In december een qled tv gekocht ben uiterst tevreden
    Geschreven door Klant De Vries uit nistelrode op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Top service en top monteurs die alles perfect geïnstalleerd hebben.
    Geschreven door Klant Verhappen uit gemert op 02-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit uden op 27-12-2017