Navigatie

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Goedemorgen service Vriendelijk en vlg ons ook verstand van zaken. Betrouwbaar

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 8.9

    Goedemorgen service Vriendelijk en vlg ons ook verstand van zaken. Betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit capelle aan den ijssel op 13-02-2023
  • Beoordeling: 9.5

    De service is geweldig
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 10-02-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Zoek zelf eerst uit wat je wilt uitgeven aan het artikel en waar deze exact aan moet voldoen. Daarna is je keuze met behulp van een medewerker stuk makkelijker.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 10-02-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Medewerkers luisteren goed naar je wensen en denken gelijk mee. Als het niet in de winkel staat laten ze het via de Website zien en leggen meteen uit hoe de afmetingen zouden zijn.
    Geschreven door Klant Der Weduwe uit bergschenhoek op 09-02-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Mijn ervaring voor de eerste keer in Berkel Rodenrijs, was een zeer goede service, dit ging telefonisch waarna ik online bestelde. De Bezorging was ook uitstekend.Zelf door hun geleverd.
    Geschreven door Klant Willemse uit rotterdam op 08-02-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Bijzonder behulpzaam!! Onze tv naar de auto gebracht, die best ver weg stond!!!
    Geschreven door Klant De Bruin uit pijnacker op 06-02-2023
  • Beoordeling: 7.7

    De bezorgers waren ondeskundig erg eigenwijs. Trokken de oude koelvriescombinatie totaal verkeerd van de plaats weg. Maakte foto’s van de zogenaamde onmogelijkheid. Kennelijk om het op te geven. Ik kreeg iemand aan de lijn die heel onfatsoenlijk mij vertelde dat ik op mogelijke onverhaalbare schade kon rekenen. Totdat ikzelf de kast op de juiste wijze wegtrok en daarbij aantoonde dat het allemaal niet zo moeilijk was. De vorige keer was de levering en afwerking perfect. De huiver lui hadden kennelijk geen zin of ervaring. Vorige keer is de kast netjes gesteld en in lijn gezet. Deze mensen hebben dat niet gedaan. Ik hoop dat het nu geplaatste goed waterpas en in lijn staat. Ik heb mijn twijfels daar over. Dit is dus een slechte nasmaak JAMMER. !!!!!
    Geschreven door Klant Heij uit berkel en rodenrijs op 06-02-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Expert van Dongen altijd goed!!
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 31-01-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Kwaliteit voor een redelijke prijs en een ruime sortering voor het maken van de keuze die bij je past
    Geschreven door Klant Dooremalen uit berkel en rodenrijs op 27-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak vriendelijk en scherpe prijzen
    Geschreven door Klant Dna Bouwservice uit pijnacker op 18-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Houden zo
    Geschreven door Klant Van den Bulk uit berkel en rodenrijs op 17-01-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Wij komen altijd terug bij expert. Dit komt vooral door de service die de zaak heeft . Als er iets mankeert word het opgelost door de winkel. Dat is gewoon fijn. Zeker als je een 65 inch tv koop ga je er niet makkelijk mee terug. Hun lossen het op voor je dus top geregeld.
    Geschreven door Klant Van den Bulk uit berkel en rodenrijs op 15-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Top zaak en goed personeel
    Geschreven door Klant Rubrech uit berkel en rodenrijs op 11-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    perfect winkel en personeel
    Geschreven door Klant Dullaard uit zevenhuizen op 09-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is de electronicawinkel van ons drop. Een geweldige winkel met een geode uitstraling en alleszins redelijke prijzen.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 09-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Berkel , prima , goede service
    Geschreven door Klant Verhoef uit berkel en rodenrijs op 08-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    warmte deken voor mijn vrouw en is er erg blij mee geen koude voeten meer
    Geschreven door Klant Langezaal uit bleiswijk op 06-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne rustige winkel waar je nog echt geholpen wordt
    Geschreven door Klant Raats uit bergschenhoek op 04-01-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Door Expert op een vriendelijke en deskundige manier geholpen. Zowel in de winkel als door de installateur! Ben zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 03-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Na een vriendelijk ontvangst en een goed advies gingen wij tevreden naar huis. En het product onder de arm mee naar huis genomen. Advies: Koop bij de plaatselijke winkel het geeft vertrouwen en op service kan je rekenen.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 02-01-2023
  • Beoordeling: 8.1

    mooie winkel , kwaliteit spullen , vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Reichholdt uit berkel en rodenrijs op 21-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    overzichtelijke website
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 13-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Via Expert hebben we onze wasmachine en droger vervangen. Daar gingen eerst een heleboel vragen van ons aan vooraf, omdat vergelijken via internet niet te doen is doordat alle leveranciers net even andere typenummers leveren. Dus heb ik de deskundigen van Expert nodig. Uiteindelijk gekomen tot een goede keuze voor het merk AEG, waarbij de droger een warmtepompdroger moest worden. Ook daarover was van alles te vertelllen . Erg blij met onze keuzes.
    Geschreven door Klant Van Heteren uit berkel en rodenrijs op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Je hoeft zelf geen expert te zijn om de voor jou juiste aankoop te doen. Door het stellen van de juiste vragen wordt altijd het passende product gevonden. En dat meestal ook tegen een concurrerende prijs (en anders daar gewoon om vragen :-)).
    Geschreven door Klant Overvoorde uit berkel en rodenrijs op 29-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    een winkel die service en vakkundigheid hoog in het vaandel heeft, klasse
    Geschreven door Klant Ijzelenberg uit bleiswijk op 29-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Top zaak, goede service
    Geschreven door Klant Gineken uit bleiswijk op 28-11-2022
  • Beoordeling: 5.5

    neen !!!!!!!!!!!!!!
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 22-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Top bedrijf gezien.
    Geschreven door Klant Vis uit berkel en rodenrijs op 22-11-2022