Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Gool-arnold 8.2

goed geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (307)

  • Beoordeling: 8.2

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Gool-arnold uit berkel en rodenrijs op 04-05-2017
  • Beoordeling: 8.0

    prima geholpen goede service
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 02-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Leuke winkel en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 28-04-2017
  • Beoordeling: 1.6

    Het assortiment is niet erg breed. De verkopers bieden geen toegevoegde waarde. Als koper feedback gegeven op de kennis en service. Mijn aankopen gaan vanaf nu gewoon via internet helaas. Als ik toch alle informatie van een product zelf moet uitzoeken dan kan ik met 1 druk op de knop ook via internet bestellen.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en snelle levering verkoper verstand van zaken over de bezorging en het aansluiten en afvoeren van wasmachine zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit delfgauw op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkel En goed geholpen
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Berkel en Rodenrijs is een winkel die zich onderscheidt in aanbod en met kwalitatief goed personeel die verstand hebben van zaken. De informatie voorzieningen van medewerkers gaat veel dieper dan globale beantwoording van vragen over producten.
    Geschreven door Klant Koelhuis uit bergschenhoek op 24-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Aan te bevelen en prima partner!
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 19-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Gemakkelijk besteld en heel snel geleverd!
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 16-03-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service alleen jammer dat de aanbiedingen niet op voorraad waren en het leveren dus enkele dagen duurde.
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 11-03-2017
  • Beoordeling: 8.7

    goed overzchtelijk
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 01-03-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Wij werden goed geholpen bij het maken van onze keuze. De adviseur heeft ons ook goed geadviseerd en ook de nazorg stelden wij op prijs.
    Geschreven door Klant Meijer uit alblasserdam op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Top medewerkers,leggen alles goed uit en denken met je mee is er iets niet goed dan horen zij dat graag maar ook als het wel goed is..en dat is heel belangrijk! ik wens ze veel succes verder en graag tot ziens!
    Geschreven door Klant Veth uit rotterdam op 17-02-2017
  • Beoordeling: 9.8

    vriendelijk personeel , goede service
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Netjes geholpen. Product was niet direct leverbaar, werd gelijk contact opgenomen om dit door te geven om eventueel de productkeuze te veranderen. Wat beter had gekund us flexibiliteit in een alternatief product. Er was een iets duurder vergelijkbaar product wel direct leverbaar, maar die viel niet onder een bepaalde actie waardoor het prijsverschil wel ineens veel groter werd. Ik had met alle plezier iets bij betaald voor dit product, maar geen 60 euro ipv de 20 die het product daadwerkelijk duurder was.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    aankoop advies was bindend voor de aankoop. het product welke wij gekocht hebben werkt naar behoren. Klantvriendelijk personeel , alleen jammer dat er bij mij in de buurt geen expert winkel meer aanwezig is . Moest voor de aankoop naar Berkel en Rodenrijs , in Rotterdam kan ik niet terecht. Ik vind de benadering van de klant zeer positief .
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service netjes gebeld toen onze stofzuiger er was en we hem op konden halen
    Geschreven door Klant Meer uit bleiswijk op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    ik ben goed geholpen
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 02-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, goede voorlichting en snelle bezorging.
    Geschreven door Klant Franken uit berkel en rodenrijs op 20-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    snelle levering, veel keus
    Geschreven door Klant Meerman uit rotterdam op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prima toegankelijk. Bedrijf,met goede service.
    Geschreven door Klant Olieman uit berkel en rodenrijs op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Lijkt vooralsnog `n goede keuze om met Expert in zee te gaan Zijn tevreden over het geleverde product recentelijk
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 17-01-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk en deskundig. We zijn goed geholpen en het product wat aangeschaft is bevalt uitstekend.
    Geschreven door Klant Pak uit rotterdam op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Ruime assortimentskeuze en goede adviezen
    Geschreven door Klant uit rhoon op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert belt op om een tijdstip te bespreken voor de levering van het product wat ik besteld heb. Zelfs tijdens de feestdagen kreeg ik mijn product binnen 2 dagen, toppie!
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 30-12-2016
  • Beoordeling: 6.6

    Een webwinkel is ook niet alles. Altijd goed om persoonlijk contact in de winkel te hebben
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 23-12-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Mijn ervaring betreft een online aankoop. maar daarover kan ik niets invullen
    Geschreven door Klant Grunt uit zoetermeer op 22-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is de Kerkstraat te Berkel en Rodenrijs, is een hele goede winkel waar je goed word geholpen door over het algemeen goed personeel, bij sommige producten is echter de keuze mogelijkheid beperkt, daar staat tegenover dat veel te bestellen is door het bedienend personeel.
    Geschreven door Klant Wieske uit berkel en rodenrijs op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn leeftijd is 85. Men hield daar terdege rekening mee.
    Geschreven door Klant Briaire uit nootdorp op 15-12-2016