Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Prima service, prettig contact en scherpe prijs.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (515)

  • Beoordeling: 9.1

    Prima service, prettig contact en scherpe prijs.
    Geschreven door Klant uit zevenbergen op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer deskundig, vriendelijk en meedenkend. Uitgebreid assortiment met top garantie. EXPERT-KLASSE !
    Geschreven door Klant uit ulvenhout op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekende service met garantie van producten die niet voldeden!
    Geschreven door Klant Van der Bilt-sol uit bavel op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Als je persoonlijk aandacht, goed advies en de betere producten zoekt, deze winkel is de juiste keuze
    Geschreven door Klant Nemeth uit breda op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Ik hoor bij degenen die nooit iets belangrijks op internet zoekt of koopt. Ik wil het zien, voelen, ruiken enz. Kijkt dus zelden daarvoor op websites
    Geschreven door Klant uit breda op 27-02-2017
  • Beoordeling: 8.4

    zeer goed en snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit breda op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit dorst op 23-02-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn zeer tevreden ze nemen de tijd voor je om alles uit te leggen. Zeer tevreden over de thuis bezorging en aan sluiting Wij raden deze zaak aan.
    Geschreven door Klant Hakkens uit breda op 22-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Een aanrader.
    Geschreven door Mevr Hakkens uit breda op 22-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Snelle service
    Geschreven door Klant uit breda op 22-02-2017
  • Beoordeling: 2.5

    Slechte service, en als een product terug moet verzinnen ze smoesjes!!!
    Geschreven door Klant uit prinsenbeek op 16-02-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende service. Bij aflevering alles netjes uitgevoerd met goede uitleg.
    Geschreven door Klant Hersbach uit prinsenbeek op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.5

    zeer fijne en deskundige hulp bij het aanschaffen van apparatuur. vragen goed door aan welke wensen en eisen het nieuwe apparaat moet voldoen en kijken dan welk apparaat daarbij past. De service is geweldig. wij hopen dan ook nog heel lang klant te blijven.
    Geschreven door Klant Dieleman uit breda op 11-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Aanbevolen. Eigen technische dienst dichtbij.
    Geschreven door Klant Kok uit teteringen op 09-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel. Komen hun afspraken altijd na.
    Geschreven door Klant uit teteringen op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Bij expert in Breda krijg je als klant de volledige aandacht . Van welk product men ook koopt kRijg je de volledige uitleg en advies , De bezorging en plaatsing van de producten gebeuren ook zeer netjes
    Geschreven door Klant Welsing uit breda op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ken Expert als een winkel waar je altijd terecht kunt voor goed advies en eventuele reparatie. Nu ook via de webshop snelle levering, dus TOP.
    Geschreven door Klant Vries uit breda op 06-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Geweldige service! En hele goede medewerking! Zelfs voor persoonlijk thuisbrengen van onze curved tv was mogelijk. Top! Team stiefkwartierke
    Geschreven door Klant Ruijter uit breda op 03-02-2017
  • Beoordeling: 9.8

    na tevredenheid opgelost na het wat langer wachten op mijn bestelde Samsung tv .Prima service
    Geschreven door Klant Hermes uit etten-leur op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Snel (volgende dag) en adequaat product geleverd.
    Geschreven door Klant Poot uit castelre op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Het product wordt hoogstwaarschijnlijk in meerdere winkels/websites aangeboden. De keus van mij valt de volgende keer weer op Expert doordat ik zeer vriendelijk te woord gestaan ben, snelle levering en de monteurs waren zeer vriendelijk! Waar vind je dat tegenwoordig nog? Top service! Bedankt Expert!!
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een expert in elektronica
    Geschreven door Klant Smit uit breda op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    wij zijn heel goed geholpen. Het meedenken en advies zijn voor ons een groot pluspunt.
    Geschreven door Klant Jong uit breda op 31-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    We hopen dat het een goed product zal zijn, dit zal de toekomst uitwijzen. Vlotte afhandeling van de order die we via internet hebben geplaatst.
    Geschreven door Klant Michielsen uit chaam op 27-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijke bediening is verfrissend en gezellige winkel!
    Geschreven door Klant uit breda op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.2

    vriendelijk en deskundig personeel die graag nmet je meedenken
    Geschreven door Klant Celie uit breda op 26-01-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne zaak, die van Expert. Aardige lui ook. En je hoeft er niet voor naar zo,n mall of woonboulevard: je kan gewoon in de stad terecht en denk nou niet dat ze veel duurder zijn, echt niet, maar ze zijn wel deskundiger dan die invalkrachten bij Mediamarkt of BCC. Nee, wij hoeven niet zo nodig 5 zaken af voor 1 wasmachine of droger, maar vragen het gewoon aan de Expert. Doen.
    Geschreven door Klant Plukkel uit breda op 26-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben 100 procent tevreden ,aa rader
    Geschreven door Dhr Vissers uit breda op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Maandagmiddag gebeld wegens defecte vriezer. Goed advies ontvangen t.a.v. de keuze voor een nieuwe. Woensdagochtend de nieuwe geplaatst. Wat wilt u nog meer?
    Geschreven door Klant uit breda op 19-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed en snelle service. Hebben alleen niet gekozen voor montage ivm het product niet zo duur was ten opzichte van de montage die dan bovenop de prijs zou komen.
    Geschreven door Klant uit breda op 12-01-2017