Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Matthijssen 9.3

Zeer goede service. Gratis en snel geleverd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (515)

  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service. Gratis en snel geleverd
    Geschreven door Klant Matthijssen uit breda op 23-05-2018
  • Beoordeling: 5.8

    10-
    Geschreven door Klant Crooymans uit breda op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    We werden snel vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel, dit ter wijl ze eigenlijk nog niet open waren. Ook bij de aflevering van de nieuwe wasmachine, vriendelijke, goede service en alles goed uitgelegd en opgeruimd. Top!
    Geschreven door Klant Van der Pluym uit breda op 23-05-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Nooit een geldig e-mail adres opgeven!
    Geschreven door Klant Hamers uit breda op 02-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    geen
    Geschreven door Klant uit teteringen op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Omdat wij in volle tevredenheid hebben kunnen kopen in de winkel.
    Geschreven door Klant Boxel uit prinsenbeek op 13-07-2017
  • Beoordeling: 7.7

    alles is prima
    Geschreven door Klant uit bavel op 05-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit breda op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.8

    De door ons gekochte TRISTAN ventilator ziet er prachtig uit en functioneert prima. De door ons gekochte TRISTAN ventilator ziet er erg luxe uit en functioneert prima. Het apparaat is zijn prijs, Euro 70,--, dubbel en dwars waard. Fam.Kersten.
    Geschreven door Klant Kersten uit breda op 16-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    koop bij een kleinere winkel,daar wordt als een echte klant behandeld
    Geschreven door Klant uit breda op 08-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Ben altijd al goed tevreden over onze aankopen geweest en nog.
    Geschreven door Klant Rutten uit ossendrecht op 08-06-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Er zijn al genoeg reviews.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 04-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    zoals gebruikelijk erg tevreden over service, levering en gemaakte afspraken
    Geschreven door Mevr Touw uit ulvenhout op 01-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Hier wordt je nog geholpen zoals het echt hoort. Dit bedrijf hoeft geen reclame te maken dat doen de bezoekers wel door hun ervaring.
    Geschreven door Klant Jansen uit breda op 01-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Heb nog altijd grote voorkeur voor de kleinere winkel met persoonlijke aandacht en advies.
    Geschreven door Klant uit breda op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Meer dan uitstekende service bij al onze aankopen.
    Geschreven door Klant Doomernik uit breda op 31-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    ik zeg altijd tegen mijn klanten bent u tevreden zeg het anderen heb uw klachten zeg het mij.
    Geschreven door Klant Hoeckel uit breda op 17-05-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben al jaren klant bij Expert Actief in Breda. Ik word altijd keurig geholpen en voel me hierdoor écht een klant en niet slechts een nummer zoals bijvoorbeeld bij Media Markt. Daarnaast denkt de medewerker ook actief mee en dit stel ik erg op prijs. Ga vooral zo door!
    Geschreven door Dhr Deijkers uit breda op 17-05-2017
  • Beoordeling: 9.1

    zeer vriendelijk en heel duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant Hijlkema uit breda op 11-05-2017
  • Beoordeling: 8.5

    ik ben nog niet hier klaar voor
    Geschreven door Klant uit breda op 11-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een hele goede zaak van bestellen tot bezorgen
    Geschreven door Klant uit breda op 04-05-2017
  • Beoordeling: 8.2

    de persoonlijke hulp van iemand van expert heb ik erg op prijs gesteld.
    Geschreven door Klant uit breda op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Uit ervaring kan ik Niet anders concluderen dan in zee gaan met Expert ,een hele goede beslissing is. Je bent verzekerd van een hele goede begeleiding en service. Gewoon doen.
    Geschreven door Klant Van der Pol uit breda op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.3

    We zijn uitstekend geholpen door een medewerker van Expert lieten ons eerst rustig naar het geen kijken wat we wilden hebben
    Geschreven door Klant Claassen uit breda op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Jullie mogen het reeds gemelde op de website zetten.
    Geschreven door Klant Velden uit breda op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Misschien lijken de winkels in niets op de grote dozenschuivers van de boulevards maar je wordt er degelijk en eerlijk geïnformeerd over het product waar je interesse naar uitgaat. Vaak kom je dezelfde verkoper tegen, wat ons vertrouwen wekt. Mensen die weten waar ze over praten. En als ze eens iets niet weten op een bepaald gebied, een collega raadplegen of zorgen dat de juiste verkoper bij je komt. Service staat nog hoog in het vaandel. De leveringen komen altijd op de afgesproken tijd. Of er wordt ruimschoots van te voren even contact gezocht om een afspraak te verzetten. Zo weet je waar je aan toe bent. Als laatste plus punt is dat alles ook echt werkt wanneer men vertrekt. En dat er altijd tijd is je nog even wegwijs te maken met je nieuwe apparaat! Echt een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Het is niet voor niets dat we bijna al onze apparatuur er al 30 jaar kopen.
    Geschreven door Klant Nagtzaam uit hoeven op 07-04-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Prima informatie gekregen over wat ik wilde weten. Aankoop goedkoper als op internet. Zeer vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant uit breda op 24-03-2017
  • Beoordeling: 9.9

    een zaak met deskundig personeel en goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 17-03-2017
  • Beoordeling: 7.9

    prima flexibele bezorging
    Geschreven door Klant uit breda op 16-03-2017
  • Beoordeling: 6.5

    Goede service en klant vriendelijkheid, een 8+.
    Geschreven door Klant Talla uit breda op 16-03-2017