Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Degelijk bedrijf met goede service!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (515)

  • Beoordeling: 7.3

    Degelijk bedrijf met goede service!
    Geschreven door Klant uit breda op 09-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    alles is oke
    Geschreven door Klant uit teteringen op 02-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Naast prima advies een uitstekende service bij bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant Zandbergen uit breda op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    ben zeer tevreden ,zal Uw product positief doorgeven.
    Geschreven door Klant Peeters uit breda op 26-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Zoals wij altijd al gewend waren zijn wij ook bij Expert Electra weer bijzonder goed geholpen. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden en kunnen iedereen aanraden om hier je apparatuur aan te schaffen. Je bent dan verzekerd van vriendelijk en vakkundig advies en goede service. Soms wel duurder dan bijv. Media Markt maar wel goed en goede service.
    Geschreven door Klant Van der Zwan uit breda op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Eletra-Expert is zoals wij gewend zijn een goede winkel in een winkelstraat waar \"doe maar normaal dan doe je al gek genoeg \" sfeer bepalend is voor de sfeer in de straat maar ook in de winkels. Dit houdt in dat de vriendelijkheid, deskundigheid ,assortiment en de mensen die er werken zorgen dat je nog met plezier naar de winkel gaat om je geld te spenderen. Ik zou dan ook nooit mijn geld besteden aan online shoppen . Gewoon gezellig naar de winkel en bij het genot van een verse kop koffie overgaan tot aankoop. Niet te vergeten dat je bij Electra-Expert ook nog gratis kan parkeren aan de achterkant vd zaak en op de Haagdijk betaald parkeren met het eerste kwartier GRATIS.
    Geschreven door Klant Creemers uit breda op 13-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    een min punt voor mij zijn de te kleine letters in het instructie boekje(met loupe)
    Geschreven door Klant Verkuijl uit breda op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Betrouwbare verkoper en deskundige en rustige monteur.
    Geschreven door Klant Van de Corput uit prinsenbeek op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert Electra ben je aan het goede adres, altijd goed advies en een perfecte service!
    Geschreven door Klant Frencken uit breda op 06-12-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant Rovers uit made op 03-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Het bestelde product werkt goed en is naar behoren afgeleverd
    Geschreven door Klant Musquetier uit breda op 19-09-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert wordt u bijzonder goed geïnformeerd over de aankoop, u krijgt een duidelijke uitleg, de verkopers zijn niet opdringerig. Wat verlangt u nog meer. Expert doet wij ze beloven.
    Geschreven door Klant Van Gils uit breda op 11-09-2018
  • Beoordeling: 8.9

    werd onmiddellijk geholpen - artikel werd dezelfde dag bezorgd Heel tevreden
    Geschreven door Klant uit breda op 05-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    De beste en klantvriendelijkste elektronicawinkel. Een betere bestaat niet. Ga zo door
    Geschreven door Klant Vermonden uit breda op 16-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    keurige, kundige service
    Geschreven door Klant uit breda op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn goed geholpen met wat de mogelijkheden betreft. Perfecte service en goede keuze kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit breda op 07-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    \'s Avonds valt de wasmachine uit; we wisten dat het geen jaren meer zou duren, dus meteen zoeken waar we z.s.m. aan een nieuwe, niet te dure, wasmachine kunnen komen. Volgende ochtend naar Expert Elektro te Breda en meteen kunnen bestellen. \'s Middags was de wasmachine er al, aangesloten en al. Super-service!! Binnen 18 uur weer helemaal uit de brand!
    Geschreven door Klant uit breda op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Heb geen ervaring met de website. Koop in de winkel.
    Geschreven door Klant Van der Sanden uit prinsenbeek op 01-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service. Snelle levering en deskundige installatie
    Geschreven door Klant uit breda op 20-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    de website van Expert is duidelijk en ervaart mij als een goeie boodschap naar de klant
    Geschreven door Klant De Leeuw uit breda op 27-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel goed assortiment deskundige mensen goed advies toppie
    Geschreven door Klant Van der Net uit breda op 18-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    We werden snel geholpen, er werd goed naar ons geluisterd.Zodoende hebben we een goed product kunnen kopen, wat aan onze wensen voldeed.
    Geschreven door Klant uit breda op 12-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    ziet er goed uit
    Geschreven door Klant Creemers uit breda op 05-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Schraven uit breda op 04-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Webside expert ervaring zal nog volgen
    Geschreven door Klant uit breda op 04-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ga naar Electra ( Expert) Breda, al jaren bekend om klantvriendelijkheid en ( persoonlijke) service.
    Geschreven door Klant De Werd uit ulvenhout op 04-06-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Voor ons een vanoudsher bekende zaak
    Geschreven door Klant uit prinsenbeek op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prijs /kwaliteit prima Goede service. Prima personeel.
    Geschreven door Klant uit breda op 26-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Inbouw koelkast gekocht en in laten bouwen, is prima gedaan, nette monteur ook.
    Geschreven door Klant Van Beek uit breda op 24-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Grandioze winkel uitstekend en vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Van Dorst uit breda op 23-05-2018