Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Nederveen 9.1

Goede service, precies dat wat je nodig hebt en niets meer.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (534)

  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, precies dat wat je nodig hebt en niets meer.
    Geschreven door Klant Nederveen uit breda op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en een snelle levering
    Geschreven door Klant Abbenhuis uit breda op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Bepert assortiment ivm de grootte van de winkel, maar de persoonlijke aandacht en het advies dat we kregen was perfect. Erg helder, goed onderbouwde argumenten en er werd goed duidelijk gemaakt wat de voor- en nadelen waren bij bepaalde speakers in de praktijk.
    Geschreven door Klant uit breda op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Een hele fijne zaak. Waar service nog hoog in het vaandel staat. Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goed bedrijf
    Geschreven door Klant De Kievit uit breda op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede voorlichting en hele goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 30-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    altijd eerlijke en goede service.
    Geschreven door Klant uit breda op 26-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Op zondag besteld, en eind v/d dag persoonlijk afgeleverd door iemand van BCC zelf. Erg tevreden en goed gecommuniceerd. Dank je wel.
    Geschreven door Klant Jansen uit etten-leur op 24-11-2016
  • Beoordeling: 7.2

    goede service, betrouwbare toelichting op producten, meedenkend
    Geschreven door Klant Slot uit breda op 24-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Elke keer zijn we weer verbaast over de prima service en ze zijn er echt voor je als klant. TOP
    Geschreven door Klant Goud uit breda op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit breda op 17-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Het is een kado dus weet niet over de kwaliteit van de product.
    Geschreven door Klant uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    geen
    Geschreven door Klant uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goede en snelle bezorging via website
    Geschreven door Klant uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 5.3

    bij deze wil ik nog bedanken voor het snel leveren van dit Scheerapparaat ALLEN DE PRIJS WEL AAN PASSEN zoals is aan gewezen.
    Geschreven door Klant uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    snel geholpen snel geleverd perfekt ingebouwd
    Geschreven door Klant Verwijmeren uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Ruime keuze, snel te bestellen en vlot in huis
    Geschreven door Klant uit baarle-nassau op 15-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wat een verademing, toch zeker na de ervaring met Media Markt! Ik wilde een bepaalde combi-magnetron kopen en wilde weten of die in de winkel voorradig was. Bij MM duurde het bijna een uur voor de telefoon werd opgenomen, waarna ik kortaf te woord werd gestaan. Hij was niet op voorraad. In de winkel ophalen kon pas 2 à 3 dagen na online-bestelling. Thuisbezorgen was de volgende dag al, maar ik ben vaak van huis en koos niet voor niets voor zelf ophalen. Expert Breda gebeld: de telefoon werd gelijk opgenomen door dhr. Martens, de combi-magnetron was niet op voorraad maar hij bestelde \'em voor me terwijl hij mij aan de lijn had, ik kon \'em de volgende dag ophalen en mijn oude inleveren! Dhr. Martens was er nog niet toen ik in de winkel kwam, maar van de beide aanwezige heren stond er een net een klant telefonisch te woord op dezelfde hulpvaardige wijze als ik van dhr. Martens had ervaren en de ander hielp mij, zelfs met het vastzetten van de doos op mijn steekwagentje (ik kreeg zelf de elastieken niet ver genoeg uitgerekt). Bij Expert Breda is de klant nog steeds koning!
    Geschreven door Klant Marijnissen uit breda op 13-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Makkelijk bestellen,goede site
    Geschreven door Klant Ven uit breda op 11-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben al jaren zeer tevreden over de vestiging van Expert Actief in Breda. Hier word je niet gezien als slechts een nummer, maar word je behandeld als klant.
    Geschreven door Dhr Deijkers uit breda op 10-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Een tv besteld via de webshop en de avond erop geleverd door een meneer die hem zelfs mee naar boven bracht! Prima service ! Fijne winkel in Breda.
    Geschreven door Klant Drimmelen uit klundert op 10-11-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Vanochtend besteld en \'s avonds al in huis
    Geschreven door Klant uit breda op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Overzichtelijk, duidelijke vergelijkingen , goede product omschrijving
    Geschreven door Klant uit \'s hertogenbosch op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Prettige winkel waar je altijd vol enthousiasme wordt geholpen of je nu voor iets kleins of voor de aanschaf van een dure TV komt dat maakt niets uit. De service is altijd perfect, geen voorrijdt kosten en indien nodig een vervangend apparaat.
    Geschreven door Klant uit breda op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekend te woord gestaan toen ik nog vragen had.
    Geschreven door Klant Verkerk uit breda op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Prettige manier van handelen met een goede prijs.
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Geweldig
    Geschreven door Klant uit breda op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Via internet besteld en zeer snel in huis
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Fijne winkel, goede service ook aan huis
    Geschreven door Klant uit breda op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd prettig en deskundig geholpen in de winkel. Wordt snel thuis bezorgd door zeer deskundige vriendelijke chauffeurs.
    Geschreven door Klant Korving uit breda op 20-10-2016