Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Ik heb altijd uitstekende ervaring bij Actief Breda, heb net weer vrieden er naar toe laten gaan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (515)

  • Beoordeling: 7.7

    Ik heb altijd uitstekende ervaring bij Actief Breda, heb net weer vrieden er naar toe laten gaan.
    Geschreven door Klant uit breda op 05-01-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Expert is een winkel met kwalitatief goede producten en ik heb daar goede ervaringen mee.
    Geschreven door Klant Krens uit breda op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer prettige winkel en personeel. Prima prima prima.
    Geschreven door Mevr Kempa - Petrucco uit breda op 30-12-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Zie mijn, onze feeb-back van levering wasautomaat
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 28-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    expert is een keurige winkel je wordt snel geholpen en keurig te woord gestaan en denken met je mee om de juiste beslissing te nemen ook in verband met de prijs super goed altijd
    Geschreven door Klant Blom uit breda op 27-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Harman Kardon stereo apparatuur aangeschaft. Levering keurig zoals afgesproken en geinstalleerd. Alles werkte perfect. Volgende dag storing geen geluid. Na invullen reparatieverzoek werd ik vrijwel direct gebeld en dezelfde dag verholpen door de monteur. Probleem zat in de instellingen van de Samsung tv. Inmiddels werkt e.e.a. al een paar weken prima.
    Geschreven door Klant uit breda op 25-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Je krijgt meer dan genoeg aandacht van de deskundige, geduldige, opgewekte verkopers!
    Geschreven door Klant Wilde uit breda op 25-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ze denken met je mee wat het beste voor je is. Altijd goeie service en behulpzaam. En niet te vergeten de mannen die het bij je thuisbezorgen altijd even vriendelijk.
    Geschreven door Mevr Degen uit bavel op 22-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    andere dag problemen met de t.v. expert gebeld en het was zo verholpen heel blij mee
    Geschreven door Klant uit dorst op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Combi magnetron gekocht via webshop Binnen twee dagen thuis bezorgd Top apparaat Zeer tevreden ?
    Geschreven door Klant Huijsmans uit oud gastel op 14-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Hier moet je zeker ook wat bestellen buitengewoon goede service en zeer veel bestel mogelijkheden
    Geschreven door Klant Kouwenberg uit sprundel op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, precies dat wat je nodig hebt en niets meer.
    Geschreven door Klant Nederveen uit breda op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en een snelle levering
    Geschreven door Klant Abbenhuis uit breda op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Bepert assortiment ivm de grootte van de winkel, maar de persoonlijke aandacht en het advies dat we kregen was perfect. Erg helder, goed onderbouwde argumenten en er werd goed duidelijk gemaakt wat de voor- en nadelen waren bij bepaalde speakers in de praktijk.
    Geschreven door Klant uit breda op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Een hele fijne zaak. Waar service nog hoog in het vaandel staat. Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goed bedrijf
    Geschreven door Klant De Kievit uit breda op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede voorlichting en hele goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 30-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    altijd eerlijke en goede service.
    Geschreven door Klant uit breda op 26-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Op zondag besteld, en eind v/d dag persoonlijk afgeleverd door iemand van BCC zelf. Erg tevreden en goed gecommuniceerd. Dank je wel.
    Geschreven door Klant Jansen uit etten-leur op 24-11-2016
  • Beoordeling: 7.2

    goede service, betrouwbare toelichting op producten, meedenkend
    Geschreven door Klant Slot uit breda op 24-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Elke keer zijn we weer verbaast over de prima service en ze zijn er echt voor je als klant. TOP
    Geschreven door Klant Goud uit breda op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit breda op 17-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Het is een kado dus weet niet over de kwaliteit van de product.
    Geschreven door Klant uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    geen
    Geschreven door Klant uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goede en snelle bezorging via website
    Geschreven door Klant uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 5.3

    bij deze wil ik nog bedanken voor het snel leveren van dit Scheerapparaat ALLEN DE PRIJS WEL AAN PASSEN zoals is aan gewezen.
    Geschreven door Klant uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    snel geholpen snel geleverd perfekt ingebouwd
    Geschreven door Klant Verwijmeren uit breda op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Ruime keuze, snel te bestellen en vlot in huis
    Geschreven door Klant uit baarle-nassau op 15-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wat een verademing, toch zeker na de ervaring met Media Markt! Ik wilde een bepaalde combi-magnetron kopen en wilde weten of die in de winkel voorradig was. Bij MM duurde het bijna een uur voor de telefoon werd opgenomen, waarna ik kortaf te woord werd gestaan. Hij was niet op voorraad. In de winkel ophalen kon pas 2 à 3 dagen na online-bestelling. Thuisbezorgen was de volgende dag al, maar ik ben vaak van huis en koos niet voor niets voor zelf ophalen. Expert Breda gebeld: de telefoon werd gelijk opgenomen door dhr. Martens, de combi-magnetron was niet op voorraad maar hij bestelde \'em voor me terwijl hij mij aan de lijn had, ik kon \'em de volgende dag ophalen en mijn oude inleveren! Dhr. Martens was er nog niet toen ik in de winkel kwam, maar van de beide aanwezige heren stond er een net een klant telefonisch te woord op dezelfde hulpvaardige wijze als ik van dhr. Martens had ervaren en de ander hielp mij, zelfs met het vastzetten van de doos op mijn steekwagentje (ik kreeg zelf de elastieken niet ver genoeg uitgerekt). Bij Expert Breda is de klant nog steeds koning!
    Geschreven door Klant Marijnissen uit breda op 13-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Makkelijk bestellen,goede site
    Geschreven door Klant Ven uit breda op 11-11-2016