Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Pol 9.8

Uit ervaring kan ik Niet anders concluderen dan in zee gaan met Expert ,een hele goede beslissing is. Je bent verzekerd van een hele goede begeleiding en service. Gewoon doen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (553)

  • Beoordeling: 9.8

    Uit ervaring kan ik Niet anders concluderen dan in zee gaan met Expert ,een hele goede beslissing is. Je bent verzekerd van een hele goede begeleiding en service. Gewoon doen.
    Geschreven door Klant Van der Pol uit breda op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.3

    We zijn uitstekend geholpen door een medewerker van Expert lieten ons eerst rustig naar het geen kijken wat we wilden hebben
    Geschreven door Klant Claassen uit breda op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Jullie mogen het reeds gemelde op de website zetten.
    Geschreven door Klant Velden uit breda op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Misschien lijken de winkels in niets op de grote dozenschuivers van de boulevards maar je wordt er degelijk en eerlijk geïnformeerd over het product waar je interesse naar uitgaat. Vaak kom je dezelfde verkoper tegen, wat ons vertrouwen wekt. Mensen die weten waar ze over praten. En als ze eens iets niet weten op een bepaald gebied, een collega raadplegen of zorgen dat de juiste verkoper bij je komt. Service staat nog hoog in het vaandel. De leveringen komen altijd op de afgesproken tijd. Of er wordt ruimschoots van te voren even contact gezocht om een afspraak te verzetten. Zo weet je waar je aan toe bent. Als laatste plus punt is dat alles ook echt werkt wanneer men vertrekt. En dat er altijd tijd is je nog even wegwijs te maken met je nieuwe apparaat! Echt een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Het is niet voor niets dat we bijna al onze apparatuur er al 30 jaar kopen.
    Geschreven door Klant Nagtzaam uit hoeven op 07-04-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Prima informatie gekregen over wat ik wilde weten. Aankoop goedkoper als op internet. Zeer vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant uit breda op 24-03-2017
  • Beoordeling: 9.9

    een zaak met deskundig personeel en goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 17-03-2017
  • Beoordeling: 7.9

    prima flexibele bezorging
    Geschreven door Klant uit breda op 16-03-2017
  • Beoordeling: 6.5

    Goede service en klant vriendelijkheid, een 8+.
    Geschreven door Klant Talla uit breda op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service, prettig contact en scherpe prijs.
    Geschreven door Klant uit zevenbergen op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer deskundig, vriendelijk en meedenkend. Uitgebreid assortiment met top garantie. EXPERT-KLASSE !
    Geschreven door Klant uit ulvenhout op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekende service met garantie van producten die niet voldeden!
    Geschreven door Klant Van der Bilt-sol uit bavel op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Als je persoonlijk aandacht, goed advies en de betere producten zoekt, deze winkel is de juiste keuze
    Geschreven door Klant Nemeth uit breda op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Ik hoor bij degenen die nooit iets belangrijks op internet zoekt of koopt. Ik wil het zien, voelen, ruiken enz. Kijkt dus zelden daarvoor op websites
    Geschreven door Klant uit breda op 27-02-2017
  • Beoordeling: 8.4

    zeer goed en snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit breda op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit dorst op 23-02-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn zeer tevreden ze nemen de tijd voor je om alles uit te leggen. Zeer tevreden over de thuis bezorging en aan sluiting Wij raden deze zaak aan.
    Geschreven door Klant Hakkens uit breda op 22-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Een aanrader.
    Geschreven door Mevr Hakkens uit breda op 22-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Snelle service
    Geschreven door Klant uit breda op 22-02-2017
  • Beoordeling: 2.5

    Slechte service, en als een product terug moet verzinnen ze smoesjes!!!
    Geschreven door Klant uit prinsenbeek op 16-02-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende service. Bij aflevering alles netjes uitgevoerd met goede uitleg.
    Geschreven door Klant Hersbach uit prinsenbeek op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.5

    zeer fijne en deskundige hulp bij het aanschaffen van apparatuur. vragen goed door aan welke wensen en eisen het nieuwe apparaat moet voldoen en kijken dan welk apparaat daarbij past. De service is geweldig. wij hopen dan ook nog heel lang klant te blijven.
    Geschreven door Klant Dieleman uit breda op 11-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Aanbevolen. Eigen technische dienst dichtbij.
    Geschreven door Klant Kok uit teteringen op 09-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel. Komen hun afspraken altijd na.
    Geschreven door Klant uit teteringen op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Bij expert in Breda krijg je als klant de volledige aandacht . Van welk product men ook koopt kRijg je de volledige uitleg en advies , De bezorging en plaatsing van de producten gebeuren ook zeer netjes
    Geschreven door Klant Welsing uit breda op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ken Expert als een winkel waar je altijd terecht kunt voor goed advies en eventuele reparatie. Nu ook via de webshop snelle levering, dus TOP.
    Geschreven door Klant Vries uit breda op 06-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Geweldige service! En hele goede medewerking! Zelfs voor persoonlijk thuisbrengen van onze curved tv was mogelijk. Top! Team stiefkwartierke
    Geschreven door Klant Ruijter uit breda op 03-02-2017
  • Beoordeling: 9.8

    na tevredenheid opgelost na het wat langer wachten op mijn bestelde Samsung tv .Prima service
    Geschreven door Klant Hermes uit etten-leur op 02-02-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Snel (volgende dag) en adequaat product geleverd.
    Geschreven door Klant Poot uit castelre op 01-02-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Het product wordt hoogstwaarschijnlijk in meerdere winkels/websites aangeboden. De keus van mij valt de volgende keer weer op Expert doordat ik zeer vriendelijk te woord gestaan ben, snelle levering en de monteurs waren zeer vriendelijk! Waar vind je dat tegenwoordig nog? Top service! Bedankt Expert!!
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een expert in elektronica
    Geschreven door Klant Smit uit breda op 01-02-2017