Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Expert is deskundig in woord en werk!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (520)

  • Beoordeling: 7.7

    Expert is deskundig in woord en werk!
    Geschreven door Klant uit breda op 08-02-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service
    Geschreven door Klant uit breda op 08-02-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Vertrouwde service, vooral nadat bleek dat droger stuk was. Snel verholpen door een nieuwe te leveren. Thx
    Geschreven door Klant Loffeld uit breda op 05-02-2016
  • Beoordeling: 7.2

    De geboden korting op het product maakt het aantrekkelijk om bij Expert regelmatig te kijken of er offertes zijn die aansluiten bij uw mogelijkheden. .
    Geschreven door Klant uit breda op 05-02-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Omdat de winkel op Zondag gesloten was via internet gereserveerd en ik werd netjes terug gebeld voor verdere afhandeling van de bestelling.
    Geschreven door Klant uit st. willebrord op 28-01-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Geen aanbod voor de machine boven te laten zetten
    Geschreven door Klant uit breda op 28-01-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Vriendelijke hulp in winkel en goede bezorging volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit teteringen op 27-01-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Ik heb bewust gekozen voor aankoop in een fysieke winkel. Ik ben vriendelijk en correct geholpen.
    Geschreven door Klant Ruijter uit breda op 26-01-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Ik heb u niet benaderd via de website.
    Geschreven door Klant uit breda op 26-01-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geholpen. Daardoor een vriendin getipt die daardoor ook diverse wit en bruingoed heef aangeschaft.
    Geschreven door Klant Keulenaar uit breda op 25-01-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Wij zijn zo enthousiast over de service, dat inmiddels onze buren daar ook kopen...
    Geschreven door Klant Meeder uit breda op 18-01-2016
  • Beoordeling: 3.3

    Ik heb geen goede ervaring met Expert Breda... Onpersoonlijke klantenbenadering, zeer zakelijk, niet klantvriendelijk of servicegericht.Vele producten ontbraken in de vitrine (niet op voorraad)... Als een klant meerdere dure producten koopt, kun je op zijn minst toch wel wat meer betrokkenheid van een medewerker verwachten.(bv een kopje koffie, een goede totaalprijs voor alle artikelen) Wij gaan voortaan naar de concurrent, waar je wel met volledige service en gastvrij wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en als klant kortingen krijgt als je meerdere producten koopt...
    Geschreven door Klant Ijpelaar uit dongen op 18-01-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en uitleg over de tv en snelle levering
    Geschreven door Klant Bode uit breda op 12-01-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Fijne winkel, waar de klant nog aandacht en duidelijke uitleg krijgt
    Geschreven door Klant Abbenhuis uit breda op 12-01-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Wat een service,een keuze ,een gezellige bediening en een mooie prijs voor onze nieuwe Samsung TV!! Het is nu weer leuk om iets nieuws te kopen.Gezellig in de binnenstad .
    Geschreven door Klant uit breda op 12-01-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Expert, een winkel waar men nog de tijd neemt om de electronica uit te leggen!
    Geschreven door Klant Kleij uit breda op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede uitleg en de vragen voor mijn problemen , keurig en deskundig opgelost , waardoor we een nieuwe tv hebben gekocht , ook de uitleg thuis was duidelijk en vriendelijk
    Geschreven door Klant Dun uit breda op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.5

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit bavel op 03-01-2016
  • Beoordeling: 7.9

    vind ik niet nodig
    Geschreven door Klant uit breda op 01-01-2016
  • Beoordeling: 8.9

    bij reparatie heel goede service , zonder voorrij kosten
    Geschreven door Klant Graaf uit bavel op 30-12-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige zaak met deskundig personeel. Ondanks de vele concurrenten/prijsvechters toch goede prijs met goede service/garantie.
    Geschreven door Klant Gommers uit bavel op 30-12-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Wij hebben goede ervaringen met expert, goede kwaliteit, goede service. Ze zijn klantvriendelijk, worden prettig geholpen, geven goed advies over producten, worden geholpen bij het aansluiten of installeren ervan. Kortom expert is aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Pijpers uit bavel op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.9

    ik ben heel goed geholpen door heel deskundig personeel en men heeft voor elkaar gekregen dat van mijn 3 jaar oude droger de computer gratis werd vervangen, ik had al een nieuwe uitgezocht....... Nogmaals bedankt!
    Geschreven door Klant Kamp uit breda op 24-12-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Gelukkig nog steeds de oude en vertrouwde service die men al jarenlang gewend was, toen het nog ACTIEF heette. Gelukkig dat de binnenstad van Breda nog een dergelijke winkel heeft. Men hoeft niet naar winkels aan woonboulevards e.d. waar het onpersoonlijker is. De service die men krijgt bij Expert is gewoon: ZEER GOED!
    Geschreven door Klant uit breda op 18-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Qua prijs de laagste die ik kon vinden. \'s Ochtends de bestelling geplaatst en vóór het einde van de middag kreeg ik al een belletje of de levering eerder plaats kon vinden (stond die avond gepland en kon nu \'s middags geleverd worden). Bij levering even de hond uit aan het laten, in plaats van dat de chauffeur onverrichter zake terugkeert belt hij even netjes op en heeft hij gewacht tot ik terug was. Zeer netjes en uitstekende service van zowel de vestigingsmanager als de chauffeur. Tot zo ver heb ik nu en in het verleden nog geen enkele slechte ervaring gehad met Expert.
    Geschreven door Klant uit breda op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundigheid van de verkoper en deskundigheid van beide heren die apparatuur kwamen installeren zijn herkenbaar voor het vroegere Actief en nu Expert!!
    Geschreven door Klant uit breda op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Ben een zeer tevreden klant op een puntje na dat is als je belt er niet gelijk gezegd wordt we sturen iemand langs om te kijken wat voor storing het is!!
    Geschreven door Klant uit breda op 17-12-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Prima keuze
    Geschreven door Klant Sommers uit breda op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service en kundige vriendelijke verkopers.
    Geschreven door Klant Kuijper uit meer op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service als apparaat kapot is Sintkado uurtje na bestellen persoonlijk thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant Sophie-jaspars uit breda op 07-12-2015