Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Bij expert wordt je nog deskundig geholpen door personeel dat aandacht voor je heeft.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (959)

  • Beoordeling: 7.7

    Bij expert wordt je nog deskundig geholpen door personeel dat aandacht voor je heeft.
    Geschreven door Klant uit egmond-binnen op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ondanks Corona prima telefonisch en via mail geholpen
    Geschreven door Klant Edam uit castricum op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service en kwaliteit bovendien gezellig personeel
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd een klein feestje om bij Expert in Castricum te kopen.
    Geschreven door Klant Heer uit graft op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed geholpen en goed aangegeven war de mogelijkheden zin
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede informatie en snelle en goede levering met deskundige uitleg
    Geschreven door Klant uit limmen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede, vriendelijke service. Zowel in de winkel, als de service thuis. Personeel met verstand van de producten. Tv is netjes in overleg opgehangen. Duidelijke uitleg over de aankoop.
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    In deze coronatijd heb ik per telefoon prima advies gekregen over het artikel dat ik wilde hebben. De bezorging verliep ook prima. Vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Komen hun afspraken netjes na. Vriendelijk, beleefd en meedenkend.
    Geschreven door Klant Groot uit beverwijk op 24-02-2021
  • Beoordeling: 6.3

    vervelend dat in deze lockdown niet alles dat op internet staat aangeboden ook werkelijk verkrijgbaar is. en vooral dat wat op de ene plaats nog wel in de winkel aanwezig is niet op de andere plaats geleverd kan worden. dat stimuleert niet het \' koop lokaal\' . zo kun je niet geleverd krijgen of moet je lang - weken soms - wachten op een produkt wat door landelijke concurrenten de volgende dag geleverd kan worden.
    Geschreven door Klant uit castricum op 20-02-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Wij waren heel tevreden over de aankoop van de droger die we online moesten bestellen . Ook de levering en het mee nemen van de oude droger was perfect.
    Geschreven door Klant Kocx uit beverwijk op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    kundig en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit egmond aan zee op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Super op alle fronten aanbeveling!
    Geschreven door Klant Struis uit limmen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    ondanks corona heeft u mij goed geholpen
    Geschreven door Klant uit castricum op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig en behulpzaam
    Geschreven door Klant Keppel - Adrichem uit heiloo op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Telefonisch een wasautomaat gekocht , wat raar is . Maar kan niet anders door Corona. Binnen drie dagen geplaatst en ik heb een prima machine. Dank jullie wel
    Geschreven door Klant Meijne uit castricum op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ondanks dat je telefonisch je bestelling moet plaatsen ben ik erg goed geholpen met de keuze voor mijn wasmachine en droger.Er wordt met je mee gedacht en oplossingen worden aangedragen. Bij het plaatsen van de wasmachine en droger heb ik een duidelijke uitleg gekregen. Top service !!
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Mooie winkel en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit weesp op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zochten een specifieke frituurpan en ik had op de site van expert gekeken en die was bij jullie nog op voorraad. Ik had gebeld met Expert Castricum en ik mocht hem zelfs ophalen want wij lagen niet in de route van leveren. Top geregeld, dit ind ik service.
    Geschreven door Klant Van Den Burg uit heerhugowaard op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Betrouwbaar en goede service bij het plaatsen van de aangeschafte artikelen.
    Geschreven door Klant uit koedijk op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    goed bedrijf
    Geschreven door Klant uit egmond-binnen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Kundige voorlichting en snelle service.
    Geschreven door Klant uit castricum op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    ik heb de bestelling uit de folder.prima geregeld
    Geschreven door Klant uit heiloo op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Echt een uitstekende service van opdracht tot leveren en op tijd!
    Geschreven door Klant Peeters uit oostzaan op 03-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Behulpzaam ik deze corona tijd, top, van Expert! Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Het niet goed een vragenlijst toe te zenden op de dag dat alles (nog niet eens) is afgehandeld. Voor sommige antwoorden is even wat meer tijd nodig, maar dat is de makke van dit soort evaluaties!
    Geschreven door Klant uit castricum op 30-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb goede ervaring met deze winkel, je wordt prima geholpen en de service is ook goed. En ik koop graag \"lokaal\": als er wat is, dan zijn de lijnen kort en dat is ook erg prettig.
    Geschreven door Klant uit krommenie op 30-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    goede service voldoende aandacht, prettige sfeer in de winkel. Ben al heel lang klant, das niet voor niks.
    Geschreven door Klant uit castricum op 28-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Beetje snelle vragenlijst, er worden n u vragen gesteld over een product dat dinsdag besteld is, woensdag aangeboden bij de post en door drukte vrijdag pas geleverd kan worden. Hoe kan ik dan oordelen over de bezorger? De positieve opmerkingen gaan over mijn vaste Expert in Breezand en medewerker Dirk
    Geschreven door Klant uit sint maarten. op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede online en telefonische service. Snelle bezorging.
    Geschreven door Klant Mostert Van Der Wulp uit castricum op 27-01-2021