Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.6

Bij vervallen van stroom kan je opnieuw beginnen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1201)

  • Beoordeling: 6.6

    Bij vervallen van stroom kan je opnieuw beginnen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 02-03-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Vind het duidelijk genoeg
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 01-03-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Product functioneert naar wens
    Geschreven door Klant uit castricum op 25-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service fijn personeel
    Geschreven door Klant uit egmond aan den hoef op 25-02-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Expert de zaak voor al uw elektronica en witgoed goede service en uitstekende kwaliteit.
    Geschreven door Klant Weel uit castricum op 21-02-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Helaas heb ik geen idéé.
    Geschreven door Klant Van Gelderen uit heemskerk op 18-02-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Personeel met verstand van zaken en zeer goede service 👍
    Geschreven door Klant Beenders uit wormer op 10-02-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Prima zaak om aankopen te doen
    Geschreven door Klant Bakels uit castricum op 10-02-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Altijd goed geholpen in deze winkel, kopen er echt alles van witgoed, radio en tv
    Geschreven door Klant uit castricum op 09-02-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Expert de Graaf. Gewoon goed en vertrouwd al jaren klant!
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-02-2022
  • Beoordeling: 8.0

    weet ik niet. de televisie is op dit moment nog niet geleverd.
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-02-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Als je vaatwasser stuk gaat en je moet een nieuwe, dan wil je niet te lang wachten. De nieuwe is supersnel geleverd en netjes gemonteerd/geplaatst. Ook een zeker een extra pluspunt is dat alle \'rotzooi\' is opgeruimd en meegenomen!
    Geschreven door Klant uit akersloot op 05-02-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Vakkundig advies!
    Geschreven door Klant Bergman uit castricum op 04-02-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Mijn echtgenoten
    Geschreven door Klant Duinmeijer uit heiloo op 04-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Expert wordt je altijd goed geholpen in je keuze. Daarnaast goed afspraken over levering en installatie. Service achteraf altijd fijn daar expert altijd goed bereikbaar is bij problemen
    Geschreven door Klant uit limmen op 03-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Ja heel goed
    Geschreven door Klant uit heiloo op 03-02-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Verkoper denkt goed mee. Installatie door deskundige, ervaren medewerker.
    Geschreven door Klant uit castricum op 02-02-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ideaal, zo\'n winkel in de buurt!!!!!!!!!!1
    Geschreven door Klant De Geest uit castricum op 01-02-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Super service
    Geschreven door Klant uit castricum op 31-01-2022
  • Beoordeling: 7.5

    het is allemaal goed en volgens afspraak verlopen
    Geschreven door Klant Van Groenigen uit heemstede op 31-01-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Prima service. Beveel Expert aan
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 31-01-2022
  • Beoordeling: 6.3

    Na installatie van de tv en surroundset werd ons verteld dat we zelf maar een beetje moesten \"klooien\" met de surroundset om de instellingen goed te krijgen. Toen dat niet lukte hebben we gebeld en kregen we te horen dat er een bepaalde instelling op de tv gewijzigd moest worden. Het lijkt mij dat dit tijdens de installatie goed had moeten worden ingesteld, ik betaal immers niet voor niks voor een installatie. Na de aanpassing deed de surroundset niks meer en wilde de app ook niet meer verbinden. Weer gebeld: De medewerker zou de monteur die hier was geweest bellen en dan opnieuw contact met mij opnemen. Ik ben nooit meer teruggebeld. tijdens de installatie is in eerste instantie verkeerd geboord. Op zich geen punt want die gaten zijn niet zichtbaar, maar uiteraard niet heel netjes. Ik heb betaald voor 2 muurbeugels, en 2x ophangen van de speaker. er is slechts 1 speaker opgehangen. Dit betekent 1 muurbeugel niet gebruikt en 1x ophangen niet gedaan = €44,94. Dit zou verrekend worden met €10,- voor een kabel die ik heb aangeschaft tijdens de installatie. Inmiddels een week verder maar de €34,94 nog steeds niet terug op mijn rekening. Inmiddels heb ik het probleem met de surroundset door iemand anders op laten lossen, maar dit was voor mij de laatste keer bij Expert Castricum. Bijna €2400,- betaald voor een tv en surroundset, maar mij even terugbellen blijkt teveel gevraagd. Belachelijk!
    Geschreven door Klant Visser uit zaandijk op 31-01-2022
  • Beoordeling: 1.4

    Onvriendelijke benadering en niet op elkaar aansluitende materialen geleverd waarna vertrek monteurs en jammer dan
    Geschreven door Klant uit bergen (nh) op 26-01-2022
  • Beoordeling: 6.7

    Prima geholpen!
    Geschreven door Klant uit heemstede op 25-01-2022
  • Beoordeling: 9.5

    De medewerkers nemen de tijd voor je en zijn naar mijn mening zeer deskundig.
    Geschreven door Klant Slegers uit zaandam op 24-01-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Fijn geholpen ondanks de corona beperkingen.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 24-01-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Prima, service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit heiloo op 22-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren klant zegt toch al genoeg in deze wereld van internet en webshops. Ik hoef niet anders dan Expert. Staan altijd direct klaar als er iets is.
    Geschreven door Klant Lijnzaat uit wormer op 17-01-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Nee, doe ik niet.
    Geschreven door Klant uit castricum op 14-01-2022
  • Beoordeling: 7.3

    ------------------------------------------------------------------
    Geschreven door Klant uit limmen op 10-01-2022