Navigatie

Beoordelingen Expert Delfzijl

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Delfzijl die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Delfzijl. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Klantvriendelijk en goede service!!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (759)

  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk en goede service!!!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    S morgens gebeld S middags in huis. Das pas snel
    Geschreven door Klant Broekhuizen uit appingedam op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Perfect onafhankelijk advies!!!
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 31-12-2016
  • Beoordeling: 1.0

    ga er niet naar toe want ze willen alleen verkopen en als je er wat mee krijgt al na 1 dag (dus garantie ) ben jij degene die moet betalen voor eventuele reparatie
    Geschreven door Klant Winkels uit wirdum op 23-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt er snel en vakkundig geholpen, en je voelt er de gezellige familiesfeer
    Geschreven door Klant Koopman uit appingedam op 14-12-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Aanbiedingen zijn niet voorradig. Bovendien weet men niet wat de prijs van de aanbieding is en probeerde een hogere prijs te berekenen. Onderdelen zijn niet altijd voorradig.
    Geschreven door Klant Harkema uit delfzijl op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Ik moest mijn wasmachine boven hebben, nou dat was geen probleem voor de bezorgers. Super die service.
    Geschreven door Klant Bakker uit appingedam op 10-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goede voorlichting product, goede service, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 07-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer tevreden hoe wij zijn geadviseerd in aanschaf van een SONOS Soundbar en heel tevreden over het product.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 01-12-2016
  • Beoordeling: 6.7

    zoals ik al zei, geen voorraad in de winkel en via de internet bestellen is ook niet zoals ze beloven.
    Geschreven door Klant Smit uit delfzijl op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak waar ik zeker terugkom! Goed en snel zonder franje geholpen.
    Geschreven door Klant Eckhardt uit wagenborgen op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Eenvoudig bestellen via wbesite Expert en snelle levering aan huis via lokale filiaal zonder extra kosten
    Geschreven door Klant uit appingedam op 10-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij voelden ons zeer op ons gemak
    Geschreven door Klant uit siddeburen op 18-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service, degelijke producten ook op de website
    Geschreven door Klant uit appingedam op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    uitstekende kwaliteit ,leveringen en kontakten.
    Geschreven door Klant Bierma uit wagenborgen op 29-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    We hebben net een Miele wasmachine van Experts Boersma gehad. Keurig geplaatst en uitgelegd .
    Geschreven door Klant Arends uit appingedam op 01-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk personeel, behulpzaam. Nette winkel
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Boersma, geeft een prima service,en bekwaam en vriendelijk personeel.F.v.d.W
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 24-08-2016
  • Beoordeling: 9.7

    top winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Vries uit appingedam op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Bij enkele zaken gekeken, bij Expert direct geslaagd,zeer netjes behandeld,en volgens afspraak bezorgt en ingebouwd,goede uitleg. Zeker aanbevolen
    Geschreven door Klant Dusseljee uit groningen op 15-08-2016
  • Beoordeling: 7.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 13-08-2016
  • Beoordeling: 7.7

    installateur zeer goed. alles netjes opgeruimd
    Geschreven door Klant uit appingedam op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    een goede persoonlijk contact, snel geholpen en natuurlijk vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    De winkel heeft een goeie uitstraling..word goed te woord gestaan
    Geschreven door Klant uit loppersum op 03-08-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service en product. Echter de 25 euro bezorgkosten mag wel minder zijn . Zeker als het een paar straten verderop is.
    Geschreven door Klant Hoeve uit delfzijl op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.5

    De mensen in de winkel denken met je mee en de service is erg goed; afleveren, installeren en uitleg geven. Ook wanneer iets ter plekke aangepast moet worden, wordt er meegedacht en snel en adequaat gehandeld.
    Geschreven door Klant uit farmsum op 29-07-2016
  • Beoordeling: 6.8

    nette winkel en klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Schipper uit appingedam op 22-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    expert Delfzijl is een klantvriendelijke winkel met goede service! super!
    Geschreven door Klant Mulder uit delfzijl op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en deskundig personeel. Nemen alle tijd voor je. Een aanrader !!!
    Geschreven door Klant uit farmsum op 07-07-2016